Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:44:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic  (Pročitano 721432 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
wayman, које то питање си поставио ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
e sad ja neću tebi da odgovorim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
poštovan gospodine paprikaš,nisam citirao vas nego vašeg uvaženog kolegu radikala gambina,jedinog i priznatog ljubitelja knjiga šešelja na ovom forumu. da bi dostigli njegovu slavu i reputaciju,još morate da rastete uz plazmu,jer gambino je jedan i jedini

Извињајем се сасвим
       на погрешном тумачењу, било је споменуто лагање, па рекох да ме не прозиваш због Лекције бр.1!
У сваком случају се извињајем        сасвим!!!  Smile
И Паприакриус је један, једини и непоновљив!!! Smile Smile Smile
2.А ако мислиш да је број постова мерило славе, репутације и памети        'ајд' здраво       више нећемо причати!!
lekcija broj 1 wayman ne veruje nikome ko se kune u partiju  Smile
Лекција бр.3 : Паприкариус се никада није клео у ниједну партију!!! Smile Smile Smile
                     Паприкариус, у том смислу, воли само            себе!!! Smile Smile Smile

gospon paprikaš,1.sa waymanom uglavnom ne pričaju mujage i miškovićevi sledbenici,tako da ako spadate u dotične grupe,rado ću prekinuti konverzaciju sa vama,u suprotnom izvolte ga.
cenim gosn. gambina jer se ljutito zaklinje na vernost Titu i partiji,treba ceniti to. uvek sam govorio,draži mi slobin penzioner nego DHSS omladinac preletač. to si što si i tako treba da bude. videćemo kako će te zastupati interese vojvode od sarajeva(pošto mu je to rodni grad jel te). Čika Gambinu samo zameram što ume da ne odgovori na pitanje  Smile videćemo,videćemo....

simijon,dal ima i jedna stranka u Srbiji da ima pravi plan koji mozes procitati i reci ok,to je to ili nije? bre pre 2000. beše to obavezna literatura,al izgleda da su se dozvali pameti,pa ajd da ne ujedu sebe za dupe kasnije....

1. А који су ти то мујаге и мишковићеви следбеници!? Smile

2. Ти изгледа не знаш да прочиташ оно што треба, па су ти и одговори такви! Где си ти то видео, да сам ја прозивао Гамбина!? Smile Прозван си ти , због твог става ( "da bi dostigli njegovu slavu i reputaciju,još morate da rastete uz plazmu" ) да људе цениш по броју постова! Smile 'Ебем те процено, 'ебем те процењивачу! Smile Smile Smile

Дакле, лепо сам ти се извинио што сам се погрешно јавио и одговорио на твој пост и нисам нападао ни прозивао Гамбина!!! Добро да ми рече да је "мој човек"! Smile

Лекција бр. 4.: Паприкариус није нити "паприкаш" нити "паприка"!!!
                   Паприкариус је један, једини и као такав непоновљив и он је Паприкариус бре!!! Капиши!!

Лекција бр. 5 : ћу,ћеш ће,    ћемо, ћете, ће

@Тема

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Tema:
"Srpska napredna stranka i Tomislav Nikolic"

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22

Мислим                  шта рећи!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米

Мислим                  шта рећи!!!

paprikarius, па његова држава је сада Е.У., нека је тужи, али сви знамо да неће.
Немој Томице, сад ће чика Солана да ти да бону, па ћеш да лепо кунташ и сањаш коалицију са Тадијом.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 
@ Гамбино.

Citat
Него шта, поносно је рекламирао своју омиљену групу на аватару и писао хвалоспеве о Шешељу.

Ја се не сећам да сам икада имао Рамштајн на аватару, али добро, с обзиром колико пратиш мој сајбер лик, могуће је да знаш боље. И када сам ја то "писао хвалоспеве Шешељу"? Баш ме интересује, ја се не сећам нити једног. Осим уколико не сматраш да је коректно опхођење према некоме = хвалоспеви. У твом систему искривљених вредности, свашта је могуће.

Citat
Иначе он је био активан на терену, на локалу негде на северу Србије, а сада је само заменио заставу и идеологију.Мене то лепљење плаката и учешће у предизборним кампањама никада није занимало.

Морам те разочарати. У животу нисам залепио нити један радикалски плакат, а активан сам био само у време парламентарних и председничких избора. Зарад успеха Николићевих унутарстраначких реформи, понајвише.

Citat
Тако да се са правом може рећи да су њих двојица били прави војници странке.

С правом се може рећи да ти располажеш са 5-10 фраза из Велике Србије, које извлачиш по "рендом" систему.

@Вајман, пажљиво читај. Ја сам био члан СРС која је престала да постоји септембра прошле године. Ово данас је клетвобацачка секта. И ништа више.

Што се тиче ових подметања још једног таблоида попут Преса, Николић је једини који се зимус јавно извинио удружењу слепих и потом им предао помоћ у име странке, а све након непрописног паркирања.Ниједан други политичар то није учинио, а сви су чинили исти преступ. Недељама.
Сада исти ти посленици жуте штампе, лове било ког члана СНС-а и сваки њихов прекршај приписују Николићу? Знајући чији је лист Прес, јасно је ко страхује од напредњака.

Када су у питању ова истраживања, ја их увек, али увек узимам са резервом. Ово и не морам. Хајде што везе са мозгом нема, него што га је спровела нека фантомска агенција (иницијали једног човека који је тамо и власник, и директор и извођач радова), без објављивања тачног узорка и технике, резултати су издати јединствено за Земун и Вождовац (врхунски дилетантизам)  и оно што је најневероватније - када се све сабере овде немамо ни 60%. Шта је са осталих 40%? Неважећи листићи маскирани у "неопредељене" и "бојкоташе"? Каква глупост Боже драги...

П.С.
Не разумем једну ствар, је ли ово форум или простор на ком ће клетвобацачи качити фотке из разних таблоида, међусобно се цитирати и тапшати по рамену (и гузи), ширити пропаганду, увреде и неистине, доводећи сваку иоле смислену расправу до бесмисла? Уколико је то циљ модератора, нека тако и буде.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2009, 22:43:09 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22

Не разумем једну ствар, је ли ово форум или простор на ком ће клетвобацачи качити фотке из разних таблоида, међусобно се цитирати и тапшати по рамену (и гузи), ширити пропаганду, увреде и неистине, доводећи сваку иоле смислену расправу до бесмисла? Уколико је то циљ модератора, нека тако и буде.
Не него ћете "правник и постдипломац" и ти,
свуда,
што каже Дрињача - "је6оте, на који год српски форум одем , тамо ђука са страначким саопштењима"
да избацујете саопштења службе за информисање напрдњачке странке, и то само copy/paste методом, јер ви  нисте у стању да смислите и срочите пар просто-проширених реченица, а када неко почне да вас "руши" - зовете модерацију у помоћ као мала деца!!!

Нико ти не брани да се клањаш свом "фекалном Фиреру", али ћеш се и ти и сви ви напрдњаци брзо охладити, када и вас тај исти фекалац запиша и изда и оде у коалицију са жутима - а верујем да сте, ви ситне рибе и чланство, искрено против тога!!!
Живи били......па видели!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6300
Dobro, sada jedno ozbiljno pitanje, van ovih prepucavanja, @paprikarius, da li misliš da SRS sada ovakva kakva je nakon rascepa ima šanse na političkoj sceni Srbije, osim ukoliko se Šešelj vrati iz Haga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Dobro, sada jedno ozbiljno pitanje, van ovih prepucavanja, @paprikarius, da li misliš da SRS sada ovakva kakva je nakon rascepa ima šanse na političkoj sceni Srbije, osim ukoliko se Šešelj vrati iz Haga?
Тешко да би и Шеки могао нешто да поправи, колико је оово ново куроводство странке засрало и упропастило и колико ништа не раде!!! Како каже она народна,
Што једна будала закомпликује                 сто паметних не могу да реше!!

Верујем да има шансе, наравно неће остварити садашње резултате (ценим га на 10-ак процената),  захваљујући људима попут мене, који верују у идеју српског национализма, и који ће само из тих разлога гласати за СРС - барем док се у Србији, не појави нека нова снага која ће, ту идеологију, заступати и бранити боље од радикала!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 273 274 276 277 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:44:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.