Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpkinje smo tim se dičimo  (Pročitano 4435 puta)
05. Apr 2011, 09:10:47
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson C902
Studentkinje iz Crne Gore uhapšene zbog prosrpskih grafita
Srpkinje smo, tim se dičimo!

Nikšićka policija uhapsila je i držala šest sati u pritvoru studentkinje Katarinu Tomović (21) iz Mojkovca i Milicu Hajduković (20) iz Bara jer su na putu Bogetići-manastir Ostrog sprejom ispisivale parole: „Otadžbina je ovo Srbina“ i „Nije ovo Montenegro, već najveće srbsko leglo!“ Uhapšene devojke tvrde za „Alo!“ da su žrtve represivne politike koja se u Crnoj Gori vodi protiv Srba!

Katarina Tomović (21), studentkinja Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, u razgovoru za „Alo!“ objašnjava da pišući parole „nisu želele da vređaju bilo čija nacionalna i verska osećanja“!
- Nikoga nismo hteli da vređamo, naročito što smo krenule u najveću srpsku svetinju - Ostrog! Volimo Crnu Goru iznad svega, ali smatramo da je srpska zemlja i protivne smo režimu koji na sve načine vrši pritisak da se ta činjenica zaboravi! Znam da smo prekršile zakon, ali zašto niko ne hapsi Albance, koji po zidovima zgrada ispisuju morbidne izjave, kao što su „Srbe na vrbe“?! - uznemirena je Katarina.
Naime, nju i Milicu uhapsila je nikšićka policije pod sumnjom da su počinile prekršaj Zakona o javnom redu i miru i povredile „nacionalna ili verska osećanja ili javni moral“. Tamara objašnjava za „Alo!“ kako je do toga došlo.

- Vraćajući se iz Ostroga, naišli smo na grupu ljudi koji su počeli da nas prozivaju zato što smo na sebi imali majice na kojima je pisalo: „Srbi sever“ i „Četnici“. Ne obazirući se na njih, Milica je na kiosku ispisala reči „Obraz“ i četiri S, a na kamenu poruku: „Otadžbina je ovo Srbina“, dok sam ja na zidu ispisala: „Nije ovo Montenegro, već junačko srbsko leglo.“ Pretpostavljam da ih je neko od tih ljudi zvao, jer nedugo potom, zaustavila nas je policija, pretresla i našla dva spreja i dva šablona. Priveli su nas u PJ Nikšić - objašnjava ova devojka i dodaje da su u pritvoru, gde im je čak prećeno fizičkom silom, zadržane više od šest sati.
- Dok smo čekale u hodniku, približio nam se neki krupan i visok inspektor, koji je počeo grubo da nas vređa. Meni je bilo smešno da se državljanin ponosne i časne zemlje, koja je dala toliko srpskih vladara i mislioca, ovako ponaša prema srpskom detetu, te sam počela da se smejem. To ga je još više iznerviralo. S podignutom rukom, krenuo je ka meni i izdrao se: ‚‘Da te ja zalijepim jednom, a?‘‘ Nakon toga, isterao me je u hol - priseća se Tamara, koja, za razliku od svoje drugarice Milice, nije član „Obraza“.
- Nisam član nijedne patriotske organizacije. Oduvek se osećam kao Srpkinja, ali su se emocije naročito probudile nakon lažnog i nasilnog otcepljenja Crne Gore od Srbije - kaže Tamara.
Njena drugarica i koleginica sa fakulteta Milica Hajduković smatra da je aktuelni popis stanovništva u Crnoj Gori glavni razlog za njihovo hapšenje!
- Naše hapšenje je neka vrsta zastrašivanja naroda, koji je ionako preplašen. Ovde se svi boje da kažu da su Srbi, u strahu da će izgubiti posao ili imati neke još gore neprijatnosti! - objašnjava Milica za „Alo!“.
Pored Tamare i Milice, privedena je i srpska državljanka I. S. iz Požarevca, koja nije pisala grafite, već, prema rečima tužioca u Nikšiću, „nije u zakonskom roku prijavila boravak“!
- Daljom proverom, utvrđeno je da je I. S. ušla u Crnu Goru 18. februara i da nije u zakonskom roku prijavila svoj boravak, čime je počinila prekršaj Zakona o registrima prebivališta i boravišta Crne Gore i zato je uz prekršajnu prijavu privedena ovlašćenom službeniku Uprave policije - objasnila je zamenik Osnovnog državnog tužioca u Nikšiću.

Izvor:ALo
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Citat
Srpkinje smo tim se dičimo
Super i treba tako, ae sad mars u kuhinju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
crnska i gorska posla....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
битно је да су срБкиње и да се фура мајица образа Smile
сад ће нксмнјкјугхфг да се разнежи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ma uhapšene su što si pisale gtrafite, a ne zbog onoga što su napisale . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Naravno da su uhapšene zbog nije ovo Montenegro. I naravno da ih je uhapsio isti onaj bedni slugeranjski mentalitet koji je pre 50 godina prebijao i ubijao popove. U CG su na vlasti očigledni NWO pioni i presvučena kominternaška kopilad koja imaju samo jedan cilj, da u CG vladaju lopovi, Šiptari i Hrvati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Hah ne vidim razlog da se cudite..usred Srbije mi ne mozemo da stanemo i vicemo da smo Srbi "da ne bi vredjali ostale narode i narodnosti" a ne u Crnoj Gori, gde je srpsko omrazeno vise nego u Hrvatskoj. Ili mozda isto..sveu svemu - tu su
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
битно је да су срБкиње и да се фура мајица образа Smile
сад ће нксмнјкјугхфг да се разнежи Smile

kad sam pročitao da su napisale ovo

Citat
Nije ovo Montenegro, već junačko srbsko leglo.

odmah sam isto hteo da prokomentarišem... srce će mu biti puno  Smile

Inače, apropo ovog događaja i aktuelnog popisa u Crnoj Gori i svega što se oko njega dešava... Ne zamerite Crnogorcima. Oni mučenici samo pokušavaju da stvore svoj nacionaloni indetitet, kao i Bošnjaci, i time opravdali svrhu postojanja sopstvene države.

Neka ih... neće daleko dogurati.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pa će onda ona uštva iz NS da mi peva krivi smo mi što smo ih pustili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ah, mlade nacionalistkinje u pohodu na Crnu Goru  Smile To je danas kao da ste u sred Zagreba godine 1994. i vicete "Ja sam Srbin" a posle se cudite zasto su ljudi reagovali na to  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.