Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srednjoškolac poginuo na ekskurziji u Budimpešti  (Pročitano 13445 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Tragedija.  Smile

E sad, traziti odgovornost nekoga za ekskurziju je malo nezgodno. Profesor jeste odgovoran za sve, ali ne moze biti kriv kada klinac ode u sobu pa se desi ovako nesto. Moze da bude kriv ako mu npr. dozvoli da ode sam da landza po Budimpesti a da to nije u okviru ture, ali za ovako nesto tesko moze bilo ko da bude kriv osim samog ucenika. U svakom slucaju, tragedija...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
prosto ljudi koji vode na ekskurzije treba da budu placeni deset puta onoliko koliko im je plata

И шта ће то променити? Деца ће више поштовати професоре који су више плаћени или ће се више будала од професора пријављивати да води ту децу на екскурзију а на крају нико не прихвата одговорност?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Odgovornost se prihvata, jer se mora. Tako kaze zakon. Poslovi sa ogromnom odgovornoscu prema 30 ljudskih maloletnih zivota, treba da bude placen jako dobro. Prosto ko corbast pasulj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
evo par mojih predloga, koga poslati umesto profesora

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

22776_232204337495_561287495_3282925_1187769_n.jpg
(28.31 KB, 313x411)
2210318490100667754S200x200Q85.jpg
(8.75 KB, 186x175)
alistair-overeem.jpg
(43.79 KB, 300x370)
dusan_copy1.jpg
(46.41 KB, 192x236)
hector-lombard-bellator-mma.jpg
(25.15 KB, 400x330)
Igor.jpg
(29.68 KB, 180x158)
images.jpg
(8.04 KB, 259x194)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
ili ovo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
E sad, traziti odgovornost nekoga za ekskurziju je malo nezgodno. Profesor jeste odgovoran za sve, ali ne moze biti kriv kada klinac ode u sobu pa se desi ovako nesto.

Тачно тако. Није професор крив ако је лик ушао у собу, развалио се од абсинта, па замислио да је птица... Неће ваљда управа хотела да ставља решетке на прозор, да би се то спречило?  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ja sam moju razrednu u hotelu video 3 puta za celu ekskurziju. Prvi put kad smo ulazili u hotel, drugi put kad je cukala na vrata i rekla da smanjimo muziku jer ce da nas uhapse madjarski panduri i da smanjimo malo sa tim sto radimo i treci put kad smo pakovali stvari. Vidjao sam je i u autobusu al uglavnom i tamo smo se slabo vidjali s'obzirom da je ona sedela na prvom a ja na zadnjem sedistu. Prosetala se zena madjarskom, bilo joj sve dzabe i jos dobila dnevnice. Niti je dezurala niti je jurila niti bilo sta.... Zena je skupila nas nekoliko kad smo krenuli i rekla nam da pripazimo sta radimo i to je to.

Sve ostalo nije u njenom domenu i ne moze nikako da spreci. A to je zena zmaj, koja zna sve o pedagogiji i koja je najbolji moguci razredni staresina. Ne vidim kako je profesor odgvoran za ovaj slucaj niti za bilo kakav slican slucaj. Jednostavno nesreca se desila i mogla se desiti i dok je bio kuci. Mozda je mesecario, mozda je preskakao balkone nije ni bitno, njega nema pa ga nema. Mozda bi resenje bilo da se uzimaju sobe u prizemlju koliko god to volsebno zvucalo.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2011, 01:16:42 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
prosto ljudi koji vode na ekskurzije treba da budu placeni deset puta onoliko koliko im je plata

imaju 600 dinara po uceniku dnevno
puta broj ucenika, puta broj dana
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ма мало је брате, знаш ти како је то тежак посао. Зајебани су ти тинејџери кад попију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
pa prosveta u Srbiji se rasipa parama Smile

...ja kad sam radila u Crnoj Gori...to je bilo nesto smijesno...nekih 100 eura preko plate...

mislim, za te pare...shvatite me kako hocete...ali ja vodila njih preko grane ne bih...da ne moram po zakonu...ama nikada.

kada sa njima idete bilo gdje, cak i na jedan dan na neki izlet...vi ste odgovorni za njih po zakonu.
mame i tate ih poslale u skolu...na ekskurziju...nebitno.
vi ste odgovorni.

ali postoji jos jedna gora stvar od toga.
osjecaj licne odgovornosti i straha koji imate nad njima...cak i kada su neki uzasni gremlini koje bi radje u pojedinim momentima sutirao Smile

ej, meni je klinja u 6 razredu u sred ucionice, jer je poceo da trci prema vratima kao mazgov kad je cuo zvono, tako strucno pao...da je iscasio ruku i uspio da izbije sebi prednji zub i rasjece usnu iz koje je toliko liptilo...da sam u prvom minutu mislila da je lobanju otvorio.

ja vam opisati ne mogu kako sam se osjecala!

dok smo ga vodili u hitnu, dok sam morala da zovem njegove roditelje i objavjestim da im je sin prosao kao na frontu, pa susret sa njima...gdje oni latentno emituju..." eto...mi ga u skolu posaljemo, a sta vi radite!?"...

razumijem, uplasili se roditelji...izignorisali su me i hladno me sveli na vazduh, dok se strasti nisu malo smirile i skontali da ce klinja da im prezivi...pa se i raspitali kako je zaista bilo...

realno i razumski, ja sam znala da ja nisam nista kriva, ali...dzaba.
ja sam se sama osjecala iz nekog nevjerovatnog razloga krivom Smile
ne umijem to da objasnim.

a onda...ide....kod direktorice...gdje objasnjavam njoj sta se desilo do u sitna crijevca ( ona, naravno...onako birokratski...da vidi, ako su roditelji neke avetinje, da joj skolu ne tuze ili mene....prvo skola je bitna, onda ja), pa onda se ucenici koji su bili tu ispituju kako je zaista bilo...ama...sou Smile

i onda, direktorica..." znate, ne moze da se tako juri po ucionici. molim vas koleginice, obratite paznju, ipak su to djeca...bla, bla..."...

mislim, tu noc od stresa i od te gomile ljudi koja me ispitivala kako i sta i od te scene krvi i njegove glave gdje ne mogu da provalim da li se smije iza usiju...ja tu noc nisam mogla da spavam od haosa u sebi...

idi , bre u kurac!!!

platila bih da sa njima ne predjem ni ulicu...na zelenom.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2011, 02:06:59 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.209 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.