наш стари познаник поново у акцији.... ---------------------------- SRAMNA POLITIČKA MANIPULACIJA 12-GODIŠNJAKOM: DETE U CRNOM
Dvanaestogodišnji Rastko Pocesta stigao je u Potočare u pratnji Staše Zajević, predsjednice udruženja Žene u crnom iz Beograda
Dvanaestogodišnji Rastko Pocesta iz Beograda. koji je već objavio dvije knjige i poznat je po svojim samouvjerenim stavovima da Srbija treba priznati Kosovo kao nezavisnu državu i priznati genocid u Srebrenici, sudjeluje tri dana na Maršu mira od Nezuka do Srebrenice.
maslino, kako bi mi po tebi trebali da reagujemo ?
Па можда би били задовољни једним колективним самоубиством читаве нације. Али овако само раде у корист своје штете. Мада када боље погледаш, њима је криво зато што су они једини наши непријатељи који нису максимално профитирали од запада. Нису протерали све Србе, имају РС као трн у оку, један део њиховог становништва је био наш савезник. Стварно много разлога да нас мрзе.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.6
HTC One
Citat
удружење "Мајке Сребренице" поручују - "Војводина је независна држава, Санџак је Република, Курдистан је Република".
Ne volim nikada da se salim na racun ovakvih stvari o kome god da se radi ali posle ovakvih zlonamernih izjava (licni bol nije opravdanje, treba naci krivce-pojedince a ne mrzeti ceo narod) zasluzuju jedan veliki transparent na sred trga a da im njihova FTV prenese snimak... na transpatentu natpis "Nekad bile majke Srebrenice, sad samo Srebrenicanke".
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 15:47:00 od Coolrunner »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
удружење "Мајке Сребренице" поручују - "Војводина је независна држава, Санџак је Република, Курдистан је Република".
Ne volim nikada da se salim na racun ovakvih stvari o kome god da se radi ali posle ovakvih zlonamernih izjava (licni bol nije opravdanje, treba naci krivce-pojedince a ne mrzeti ceo narod) zasluzuju jedan veliki transparent na sred trga a da im njihova FTV prenese snimak... na transpatentu natpis "Nekad bile majke Srebrenice, sad samo Srebrenicanke".
Uključujući i srpske žrtve u okolini Srebrenice ili...?
Да ли се зна колико је Срба погубљено у Јасеновцу од усташа,уз сарадњу са комуњарама? Да ли се зна колико је људи гурнуто у јаму Јадовно? Да ли се зна колико је Срба побијено од стране комуњара и њихових западних савезника на Зиданом мосту и Кочевском рогу? Да ли се зна колико је Срба добило метак у леђа на тзв. ''Сремском фронту''? као што се не зна ни за број Срба пострадалих при ослобођењу Вуковара,при геноциду у Крајини,у логорима око Сарајева,у НАТО-агресији.... Не зна се зато што бедним комуњарама одговара да се тема ''сребреница,славонски храст, вински подруми у Илоку,Шумарице'' протеже докле год има Срба!!!!!
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 16:11:57 od Nksamsj »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."