nego ...zasto je uvek srbin najspremniji i najhitriji u pljuvanju srba ?
нисам баш сигуран... по страним (ЗАПАДНИМ) медијима се много више нападају Срби! Глеајте Ци-Ен-Ен ових дана или још горе Скај,Би-Би-Ци...
Али шта има чудно што Радио Телевизија Србије (,а не Србска) прави документарац о настрадалима од Србске руке,а очекује да ЧЕШКА Националана Телевизија направи неки такав сличан филм. На ту телевизију,тзв ''медијиски јавни сервис ЈЕВРОПСКЕ Уже Српије,никад није закорачио ни један СРБИН!
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.
Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.6
HTC One
Ove vrste tema su iste kao i one sa gej tematikom... svi se pitaju sto se tim pitanjima pridaje znacaj a kada neko otvori temu, umesto da je zaobidjete i da pade u zaborav VI je drzite aktivnom i dajete joj prostor.
Da li sam ja odgovoran za to sto se desilo? Ne.
Da li imam taj volesni mazohisticki trip da se osecam odgovornim kao da je neko to ucinio u moje ime iako sam u to vreme imao od 11-15 godina? Ne, zabole me ako je neko rekao da to radi u ime ovoga ili onoga, zajebite me. Evo - siste mi bas jajca za sve to, ne da ne osecam odgovornost nego me zabole u potpunosti.
Ljudi - batalite temu i ona ce sama otici u zaborav.
Došao je kako bi bio primjer brojnim svojim vršnjacima u Srbiji i mladim generacijama koje bi se, prema njegovom mišljenju, također trebele suočiti s prošlošću svoje zemlje i zločinom koji je Srbija počinila u njihovo ime.
oooh brother ... С једне стране дванаестогодишњаци којима је узор Кристијан и ЈК а са друге мали Поцеста у црном као узор ...
да идем колима и да видим да ћу ударити једног од два таква клинца ... тачно не бих знао кога да не погазим ... не знам нисам паметан
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 12:32:32 od 3maj001 »