Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbin radije ide u zatvor nego na rad!  (Pročitano 2949 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mnogo gledaš američke filmove... pimpeci od 25  Smile Smile ... kod nas se pošetno dovode kurve u zatvor  Smile ... a ovo da bi radije u zatvor nego na rad ... to kao  u alan fordu kad jeremija ode u zatvor .... a tamo hrana, ćebe, lekovi ...  plakao kad ga pustili  Smile
Haaaaaaaaa
Pravda za Jeremiju Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
svaki zatvorski dan osudjenika drzavu kosta oko 40-50 evra,ja sam bio oko 7 dana na robiji zato sto nisam hteo da platim kaznu za koju sam nepraveno osudjen,u to doba nije bilo ovog drustveno korisnog rada,nego sta se desava ako taj koji ode da radi po preduzecima i ustanovama nece da radi nego ladi jaja

znam tu jednog hvatao neke stiglice osudili ga da plati oko 120k dinara naravno nije imao odlezao 4 meseca,kaze da je dobro bilo jos ustedeo dosta kuci oko grejanja i hrane
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
cistili su tavan par zgrada od mene....i to u julu....i na par zgrada u proteklih x godina...
bez daljnjeg da nijedna firma koja se bavi slicnim poslom nije pristala da odradi posao..bez dizanja krova...

i da ne pominjem sto je cijena bila abnormalna za izvodjenje tih radova..

tavani nije da  nsu cisceni  od 80tih godina..nego nije niko krocio nogom na njih od tog vremena...
pola metra je leseva od golubova i njihovih kostiju  Smile

za neku relativno normalnu lovu po kojoj zatvor izvodi radove...pristali su da odrade tavan....
pun je tavan bio prekrsajaca....

i sta mislite ko radi na zatvorskim ekonomijama....
kurac ce neko da hrani nekoga za dz....
zatvor nije hotel....

a sto se tice filmova.....treba da se raspitate o foci i zenici....
imam dobrog prijatelja i bivseg klasica...koji radi u foci u interventnoj jedinici....
cuvari kad god mogu sprecavaju silovanja..i kaznjavaju siledzije....
ali....nema onog ko je bio u foci da nije jebo ili da nije bio jeban.... Smile
a zenica je jos gora.... Smile

silovanje nije cin nekog nedostatka seksa..nego cin nasilja i dominacije....
koliko ih se samo objesilo ili otkinulo federa s kreveta i prerezalo arterije zbog toga....
pih... ja samo znam za 5 slucajeva u poslenjih nekoliko godina...

a toga je bilo i u onom sistemu....

klonite se zatvora...( a posebno ljudi kojima je zatvor izletiste) jedna noc moze da ostavi  posledice na citav zivot.... Smile
posebno ako se nekome zamjerite iz kriminalnog miljea...od ulicara obicnih do pravih krimosa....
za kutiju keksa i steku cigara i porciju cevapa...zatvorenik koji guli par godina i ima jos toliko ispred sebe
svasta ce da uradi.... Smile

« Poslednja izmena: 25. Avg 2016, 14:47:50 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.