Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:15:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija zaboravila Crnu Goru  (Pročitano 4338 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Eh, sujeta sta da Vam kazem... no dobro nista novo od Srbije i njene vlasti, cast izuzecima.. Mi po nasem samo naprijed (a sto se tice gostiju za prva tri mjeseca duplo vise nego prosle godine)...
ok, covek, mene stvarno zanima, od cega cete vi ziveti?
pazi, ja kapiram, sad rusi ulazu i sl...
ali znam kako to ide.
eno spanija, na dobitku je svake godine od turizma, ok, ali to je pomono sretstvo dobijanja para...pa mora se imati neka industrija, hrana.
sta vi imate a da lepo radi?
pa nema vise srbije i zita i novca od plata iz srbije.
ovo nista ne kazem niti sujetno niti ljubomorno.
stoji to da svako ko se nakloni vise zapadu, bolje prodje, ali sta posle, dalje?
pa ne mislite se valjda takmiciti s grcima i hrvatima u turizmu??? Smile
stvarno me zanima sta ces da odgovoris.
poz!

e, ljudi, a zar nije draskovic odgovoran za ambasade? a ne kostunica?ne znam, pa pitam..
koji je to klinac oko ambasade?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
@Niko, kad sam rekao sujeta mislio sam na otvaranje ambasade Srbije u CG. To mi je bio sasvim logican potez. Sve zemlje iz okruzenja su otvorile ambasade ili predstavnistva a CG je otvorila odmah ambasadu u Bg. Greska moja ako sam previse generalizovao, medjutim gledam kako se ponasa jedan dio vlasti i opozicije u Srbiji i na to sam reagovao. Sto se tice velebiti_tribes nemam komentar jer sam vaspitavan da ne vrijedjam nikoga i crnogorci su ui principu takvi (u svakom zitu ima kukolja). Sto se tice procenta gostiju iz Srbije to trenutno ne znam, ali znam da ce biti press konferencija Ministarstva turizma sledece nedjelje. Medjutim, gost odakle god dolazio ako ima dobre namjere je dobrodosao. Ministarstvo je npr. potpisalo ugovor sa Vladom Austrije i 10.000 austrijskih penzionera ce biti u Crnoj Gori (vec jedna grupa stigla). Ono sto traze su hoteli sa 4, 5 zvjezdica, i dosta drugih stvari da bi uopste i dosli ovdje. Znaci nije mi bila namjera da ikoga vrijedjam sa svojim postom.
To oko ambasade je cista glupost aktuelnog premijera,koji je na parlamentanim izborima dobio 36-37 poslanika,koji oce opet da bude premijer,ali to nije tema...
Ocu da ti kazem,da nije Srbija ovo sto vidis ovde,nego kad malo prodjes od Vranja do Subotice,N.Sada,Nisa do Uzica i Valjeva,Kragujevca,Kraljeva...sto se tice ambasade,stvarno je bruka i sramota...ali Srbija i Crna Gora,mogu da funkcionisu i bez tih "formalnosti"...
Ja jesam za to da se imaju ambasade,i to bi bilo lepo,vise ceremonijalno,nego funkcionalno...ali valjda ce i to biti...
Uostalom,znamo svi ko sve to opstruira,ko je cekao mesec dana.a i onda preko kurca konstatovao,da je C,Gora samostalna drzava....koliki su licemeri,nisu se ni usudili da cestitaju gradjanima C.Gore,na njihovoj volji,kakva god ona bila...kakva je takva je,ljudi tako hoce i to je to...
Jedino je Boris Tadic bio taj koji je prvi otisao,ako gresim ispravi me,posle par dana i cestitao,docekan sa perjanicima,crvenim tepihom,reko covek svaka cast ljudi, i nek vam je sa srecom...a, ne ko ove picke iz vlade...te nije gotovo,te cekaju preliminarne rezultate,20 dana,posle Islanda, i Tunguzije... cute ko picke sto je po meni vrhunac licemerja Vojislava Kostunice,ako jos ne bude kakvih sranja...

Upravo tako niko , ond taj koštunica koji je matematički premijer a ne faktički kroji lice države i stvara tenzije gdje treba i ne treba.

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Eh, sujeta sta da Vam kazem... no dobro nista novo od Srbije i njene vlasti, cast izuzecima.. Mi po nasem samo naprijed (a sto se tice gostiju za prva tri mjeseca duplo vise nego prosle godine)...

Hteli ste drzavu, dobili ste je...
Dovidjenja i hvala na svim ribama...  Smile

Mislim.. dzaba vam ambasada kad nas u vasu drzavu pustate samo sa licnom kartom...
Znaci.. vi niste svesni da ste drzava...
A, ja sam bas fino ponela pasos, proverila da li je istekao, da li ima nekih greski, da li prenosim neke zabranjene artikle...
 Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2007, 19:25:32 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
@all, razlika je u tome sto mi nismo drzavu dobili od bilo koga vec smo je imali do 1918... Od cega cemo zivjeti? nema vise zita iz Srbije...Zita iz Srbije je uvijek bilo i sad je prisutno (naravno sve ima svoju cijenu tako da necemo po defaultu kao nekad uzimati zito iz Srbije zato sto je iz Srbije). To su vec one radikalske price iz Srbije koje ne piju vodu. U Crnoj Gori postoji gomila stranih investitora koji su ulozili novac jer vjeruju u ovu zemlju. Glavni investitori u firme nijesu rusi vec madjari, slovenci, norvezani, belgijanci, japanci, grci, francuzi, austrijanci... Nedavno je kreditni rejting Crne Gore dostigao BB+ sto je znak da se ekonomija razvija i raste. U svakom slucaju turizam jeste jedna od glavnh razvojnih grana ali tu su i usluge, pomorstvo, drvoprerada, poljoprivreda (obuhvata mnogo vise od zita), stocarstvo, mesna industrija, zeljezara....do sjutra bi mogao da nabrajam al nema potrebe jer ispada da se nesto pravdam sto nije tacno.

Cilj ambasade je da pomogne prije svega gradjanima Crne Gore u Srbiji i vice versa. Sto se tice svjesnosti o drzavi svjesni smo da je cuvamo i da se brinemo o njoj a sto se tice prelaska sa licnom to je stvar dogovora jer ja mogu sa licnom i u Bosnu i u Hrvatsku pa eto i u Srbiju. Medjutim, Crna Gora je u procesu izrade novih pasosa a sa potpisanim ugovorom o viznim olaksicama i sa novim pasosima za ocekivati je da dodjemo na bijelu sengen listu i da nam ne trebaju vize za EU. Sto lakse putovati to bolje za sve...ili za vecinu...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Sa zitom ili bez zita... vi ste druga drzava... i necemo da placemo za vama...
Tako da...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Мада, питање колико је Бока Црна Гора Smile
Nego sta je???

Знам само да Бокељи не воле да им кажу како су Црногорци.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Eh sad ne vole. Evo ja sam Bokelj, Kotoranin i Crnogorac prije svega...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ма који ће ку$ац уопште амбасада Србије у Црној Гори и обратно, па то је сулудо расипање пара! Србија и Црна Гора су једна држава која је подељена на два дела!То је један народ ,зовите га Срби или Црногорци или Србогорци све је то један народ, једно писмо,један језик једна религија! Све то са што се покушава направити око "СУКОБА" са ЦГ се диктира из Загреба!
Довољно је само да једног дана, а доћи ће и тај дан јер ничија није до зоре горела па неће ни Милова дође на власт Црногорска опозиција и ми смо опет једна држава!

Поздрав за браћу "Црногорце" или како год се декларисали...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 11:44:02 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Kakva jedna drzava... ja to ne mislim...
Oni su sada sasvim druga drzava i one koji su zeleli nezavisnost treba tretirati kao drzavljane druge drzave...
Znaci... Crnogorac ili Mongol... ista pravila...
I nema ljutis...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Они су држава у којој живи 200 000 Срба, то не смемо да изгубимо из вида, ови остали што се декларишу као "Црногорци" су махом опет Срби али се тако изјашњавају јер то сада у тренду, каош што им је до пре 30 година најпопуларније било да кажу да су "Југословени комунистичке вероисповести"
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 14:15:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.405 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.