Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija vs Nizozemska !?  (Pročitano 15368 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC HD2
Bice bolje drugi put protiv Holandije,barem se nadam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Jebiga ljudi bice nam jako tesko da pobedimo argentince ali ipal ima nade valjda ce nas jednom da usere nesto... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
od specijalnog izveštača
ŽELJKO VUČKOVIĆ
AL' ZAMALO!
Reprezentacija SCG poražena od prosečne Holandije 1:0 na startu Mundijala. Krivac za poraz selektor Petković zbog trulih kompromisa u sastavljanju tima, što je priznao već na poluvremenu

Kežman i Milošević očajni, Stanković nije primio loptu, naši centaršutevi leteli u prazno, a jedine svetle tačke Koroman i Jevrić

Džaba smo se ložili... Reprezentacija Srbije i Crne Gore poražena je od sasvim prosečne Holandije 1:0 na startu Mundijala. Plave su pobedili jedan igrač - Arjen Roben i jedan selektor - Ilija Petković. Prvi nam je pravio malu decu, dao odlučujući gol u 17. minutu, driblao našu odbranu do iznemoglosti, a drugi je postao gubitnik zbog trulih kompromisa prilikom sastavljanja tima. Stavio je u ekipu nabeđene zvezdice da se ne bi naljutile, a onda već u poluvremenu priznao grešku, i uveo one o koje se ogrešio, da mu vade kestenje iz vatre. Svaka čast, selektore...
Odlučila je jedna lopta. Van Persi je pustio pas Robenu, a ovaj je ostavio za "čitav krug" Gavrančića i Krstajića i preciznim šutem savladao Jevrića. Međutim, plavi su, umesto da napadnu već u prvom poluvremenu, čekali da se gol sam da. Vrebali su priliku na svojoj polovini, dok je Roben izluđivao potpuno izgubljenog Nenada Đorđevića, pa je štoper Partizana morao na klupu već u 43. minutu. Ušao je Ognjen Koroman, juče naš najbolji igrač, koji je jedini uradio nešto konkretno u našem timu. Šutnuo je na gol jednom u drugom poluvremenu, jako, muški, Van der Sar mu odbranio, ali bar je pokušao i uradio to kako treba. I to je bilo sve od naših šansi. Holanđani ih nisu imali ni toliko, tek da se zna koliko su prosečna ekipa. Zato nam je još više žao.
Ne možemo a da ne kažemo nešto o selektoru Iliji Petkoviću, čoveku koji je prvi put izgubio otkako je selektor. Može li taj čovek da lupi šakom o sto i stavi u tim igrače, a ne nabeđene zvezde. Zašto su morali da igraju i Kežman i Milošević? Da se ne bi naljutili?! Zašto je Koroman morao na klupu? Zar zato što dečko ne glumi zvezdu?! Pa, Kežman i Milošević su se tri puta sudarili jurišajući na loptu, svaki je želeo da baš on bude taj koji će da je ugura u gol. Samo su smetali jedan drugom, loptu nisu šutnuli na gol kako treba... Njih dvojica su bili najslabiji od svih igrača koje smo juče primetili na terenu. Dejan Stanković se, dakle, ne računa. Naš najbolji igrač u pripremnom periodu zalutao je negde na stadionu u Lajpcigu. Prosto je neverovatno da je svaka lopta poslata u šesnaesterac iz našeg veznog reda padala bar tri metra daleko od prvog napadača. K'o da su, ne daj bože, lopte bile "kartonske, meke", što bi rekao Dejo Savićević...
I šta ćemo sad? Može li Petko da stisne petlju i kaže, momci, šta ste igrali, igrali ste, ja preuzimam stvar u svoje ruke. Možemo li protiv Argentine da vidimo Ljuboju i Žigića u napadu, sada kada su dokazali da bolje funkcionišu od Kežmana i Save. Hoće li Koroman opet na klupu zato što je dobar dečko, pa neće da se buni? Da li je stvar u tome što nije igrao Vidić? Samo neznalice mogu da misle da jeste... Nije sve izgubljeno, ali osmina finala je sad baš daleko. Treba nam bod protiv Argentine za kakvu takvu nadu, a pobeda za realnu šansu. Pod uslovom da razbijemo onako dobru Obalu Slonovače u poslednjem meču.
I, za kraj, da razjasnimo nešto: je li velika stvar to što smo se plasirali na Svetsko prvenstvo? Jeste, priznajemo! Ali, ako je to sve, ako nam je to dovoljno, ako smo malodušni Srbi koji misle da ne mogu više... Pa, daj, recite nam da se ne ložimo više. Jer, Srbija je ipak, i pored svega, i dalje uz vas.

Kežman "odjavio" Petkovića

Mateja Kežman odbio je da pruži ruku selektoru Iliji Petkoviću prilikom izmene u 67. minutu. Napadač plavih bio je izuzetno neraspoložen kada je na tabli video "broj 8", što je značilo da Danijel Ljuboja ulazi umesto njega. Kežman je samo istrčao sa terena i seo na klupu, bez ikakvog kontakta sa selektorom. Inače, nije tajna da je napadač Atletika bio naš najnervozniji igrač tokom priprema, što se pokazalo i na meču.

SCG - Holandija 0:1 (0:1)

LAJPCIG. STADION: "Centralni". GLEDALACA: 37.216. SUDIJA: Merk (Nemačka). STRELAC: Roben 18. (Holandija)
SCG: Jevrić - N. Đorđević (od 43. Koroman), Gavrančić, Krstajić, Dragutinović - Duljaj, Nađ, P. Đorđević, Stanković - Kežman (od 67. Ljuboja), Milošević (od 46. Žigić)
SELEKTOR: Petković
HOLANDIJA: Van der Sar - Hajtinga, Ojer, Matajsen (od 86. Bulahruz), Van Bronkhorst - Koku, Van Bomel (od 60. Landzat), Snajder - Van Persi, Roben, Van Nistelroj (od 69. Kajt)
SELEKTOR: Van Basten

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
KRIV JE PETKO!

Ognjen Koroman: Taktika je bila potpuno pogrešna, ne znam šta je selektor mislio sa postavkom iz prvih pola sata

Ne znam zašto nisam igrao od početka, valjda ću biti starter protiv Argentine. Mada, kod nas Srba je sve moguće, možda me i vrate kući

Selektor Petković najavio "čistku" u timu

Naš najbolji igrač na utakmici sa Holandijom Ognjen Koroman izjavio je posle poraza da je selektor Ilija Petković izabrao potpuno pogrešnu taktiku.
- Ne znam šta je selektor mislio sa postavkom iz prvih pola sata. Odmah se videlo da je trebalo da ih napadnemo, i malo nam je nedostajalo da osvojimo bod. Nije još sve gotovo, mada su nam šanse za drugi krug znatno smanjene - rekao je Koroman, jedini reprezentativac SCG koji je tokom utakmice pozivao naše navijače da pružaju podršku ekipi, i jedini koji je posle meča bacio dres u publiku.
Na pitanje da li očekuje da će početi meč sa Argentinom, Koroman je rekao:
- Naravno, mada ne znam zbog čega danas nisam bio starter. Mada, kod nas Srba je sve moguće, možda me i vrate kući.
Selektor Ilija Petković rekao je da je poraz došao zbog toga što plavi nisu iskoristili šanse koje su imali posle primljenog pogotka.
- Šteta, šteta... Posebno je nesrećno to što smo primili gol iz akcije za koju smo znali da je Holanđani često koriste. Nažalost, takav je fudbal. Imali smo svojih šansi, ali nismo ih iskoristili. Pokušali smo odmah posle gola da igramo otvorenije, ali nismo uspeli. Holanđanima čestitke, odigrali su disciplinovano i ostvarili cilj. I mi bismo, da smo osvojili bar bod koji smo zaslužili igrom. Ostale su nam još dve utakmice, i dalje smo u igri, dok to traje, nada mora da postoji - rekao je Petković.
Selektor plavih nije želeo da komentariše pojedinačni učinak igrača, pogotovu izmenu koju je načinio pred kraj prvog poluvremena, kada je umesto Nenada Đorđevića uveo Ognjena Koromana.
- Ne želim da pričam o tome, detalji i analiza neka ostanu za nas. Samo mogu da kažem da Nenad nije ni usporavao, ni ubrzavao našu igru, jednostavno, nisam bio zadovoljan celim timom - dodao je Petković, i najavio "čistku" u timu za meč sa Argentinom:
- Protiv Argentine igraćemo mnogo ofanzivnije. Pored povratka Nemanje Vidića u zadnji red, već sada mogu da kažem da ću napraviti nekoliko promena u postavi u odnosu na ovu koja je igrala sa Holanđanima.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta ste se bre okomili na Koromana??? Tip je utrcao na teren i igra je savrseno zivnula, kamo srece da je utakmica pocela bez nekih tamo pojedinaca koji su se saplitali ko nenormalni, a da ne govorim o otimanju lopte!!! Svi cute i niko nece da izgovori da je golman apsolutni krivac za postignut pogodak, pa samo ludak moze onoliko da istrci... cinjenica jeste da je i odbrana zatajila, ali onaj smesni pokusaj "cek da te povucem za dres, mozda te i usporim" je takodje za medalju.
Gospodin odabrani bi morao dobro da razmisli sa kojim igracima zapocinje utakmicu, to sto u timu imamo zvucna imena, nista ne znaci... sto se dalo videti... Setite se Mijatovica pre par godina, kada je u kljucnom momentu pogodio precku...  Smile

Bez obzira sto sam ogorcena, duboko u dusi imam nadu da nas Argentina nece pregaziti, da ce najstarije igrace SP-a pobediti nasa mladost.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 09:21:27 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
auuu, golman kriv za gol...  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta je tu smesno? To sto ja, kao zensko, komentarisem to sto je on izleteo sa gola kao nenormalan? Previse je istrcao, potpisujem!
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
u situaciji 1 na 1 golman nikada nije kriv sem ako ne pobegne sa gola i ostavi isti praznim e onda se moze pricati o krivici ali samo sto nije pokusao da odbrani... a izletanje je nesto normalno u takvim situacijama i zna se sta se time postize... a to sto si zensko nije bitno ima zena koje se sasvim solidno razumeju u fudbal... Wink
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Do mojih mozdanih vijugica ne moze da dopre da je "normalno" to sto je toliko istrcao. Gledano iz mog ugla, vecu je sansu imao da bar dotakne loptu, da nije toliko istrcao, ili da je istrcao jos vise kako bi bolje pokrio ugao. Odbrana je "probijena", ostao je sam oci u oci sa protivnikom, on je poslednja karika koja mora da resi situaciju.

Sve jedno, greska se dogodila i kostala je 3 boda!
« Poslednja izmena: 12. Jun 2006, 10:45:06 od Oblachak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Bravo za Oblacka, potpuno je u pravu, golman je to morao da odbrani, ne znam sta mu bi da toliko kiksne ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.395 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.