Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 08:04:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EU  (Pročitano 645957 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Немачка подржава Србију на путу у ЕУ

Немачки канцелар Ангела Меркел поздравила је вечерас у Берлину одлуку Европске уније (ЕУ) о наставку разговора са Србијом о Споразуму о стабилизацији и придруживању, и најавила да ће немачка влада охрабривати своју привреду за даљни ангажман у Србији, саопштила је немачка влада на свом сајту, после данашњег сусрета канцелара са српским председником Борисом Тадићем.

''Меркелова је закључила да упркос постојећим разликама у мишљењу о косовском питању, Немачка подржава пут Србије у правцу ЕУ'', каже се у саопштењу након разговора Меркелове и Тадића у Берлину.

''Ми желимо да Србија буде стабилизационо ''сидро'' у региона западног Балкана'', нагласила је Меркел и поздравила новоформирану српску владу.

Канцелар се поново изјаснила за једну резолуцију УН на бази плана изасланика Мартија Ахтисарија, а Тадић је поново рекао да Србија неће прихватити независност Косова и изразио наду за конструктиван политички процес, наводи се у саопштењу.

Даље се каже да је српски председник, када је реч о Косову, нагласио да види још простора за преговоре за компромисно решење.

Поводом хапшење бишег српског генерала Здравка Толимира, Меркел је рекла да то показује да Србија и Босна и Херцеговина добро сарађују с Међународним судом, а Тадић је потврдио своју политичку вољу за наставак сарадње с Хагом.

Канцелар је оценила да је привредни развој Србије од одлучујућег значаја за то да људи прихвате отварање према Европи.

Тадић је рекао да је Немачка кључни партнер у стратешком смислу за Србију, у Европи, а канцелар је истакла да је, као највећа привреда ЕУ, Немачка свесна своје одговорности у том смислу, саопштено је на сајту немачке владе.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Rusi su promovisali novo oruzje. Rakete koje bacaju odjednom bombe na vise ciljeva.
Za radikalsku ljubav mogli bi da roknu takvu jednu sa odjednom 12 do 13 ciljeva kao sto je recimo:
SAD, Engleska, Nemacka, Hrvatska, na pola Bosne, Madjarska i jos po neka govna koja nam smetaju.
Ako imaju viska moze i na Ahtisarijevu i Renovu Finsku.
A onda kada njihova nauka izmisli neku selektivnu bombu da ubija izdajnike i sacuva radikale, pa nek bace i na Srbiju, da pocrkaju svi izdajnici a ostanu samo radikali.
Koja bi to tek bila idila. Ceo Balkan radikalska ruska gubernija.
Onda bi se radikali organizovali u tri grupe: jedni seru, drugi skupljaju govna i stavljaju u kazan a treca ta ista dele kutlacama zarucak ( Jorgovanka, Gordana, Natasa i draga nam Lidija).
Zvalo bi se to: Radikalska reciklaza.Ala bi strvine uzivale. Smile

Zaboravio si Hag, to leglo mrznje prema srpskim junacima  Smile Smile Smile  sad ce ovo sto si napisao u program da dodaju, odmah posle virovitice... mogli bi lepo da se naoruzaju, svi krenu da brane srpstvo i lepo izginu junacki, svi do jednog... eto posle toga nas u EU zacas

Pa nece Hag da bombarduju, nego ce prvo da oslobode "Debelog poglavicu koji jede govna" ili ti " debelu kraljicu majku koja je rodila sina debila" i ostale pripadnike te zivotinjske vrste, pa ce onda da ko sto Rimljani 146.p.n.e. povukli brazdu preko sravljne Kartagine i prokleli mesto da se nikad vise na grad uraditi Hagu i dice ce spomenik u znak secanja na Cobija the Great-a na mestu gde je ispustio dusu.
I turisticku atrakciju "Ovde je nas veliki vodja strajokovao gladju i zamislite smrsao".

hahaha... standing ovations  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa nece Hag da bombarduju, nego ce prvo da oslobode "Debelog poglavicu koji jede govna" ili ti " debelu kraljicu majku koja je rodila sina debila" i ostale pripadnike te zivotinjske vrste, pa ce onda da ko sto Rimljani 146.p.n.e. povukli brazdu preko sravljne Kartagine i prokleli mesto da se nikad vise na grad uraditi Hagu i dice ce spomenik u znak secanja na Cobija the Great-a na mestu gde je ispustio dusu.
I turisticku atrakciju "Ovde je nas veliki vodja strajokovao gladju i zamislite smrsao".
Problem je sto nece imati objekat mrznje, a to je za njih smrtonosno. Dusevna hrana im je stvarno potrebna.
Kako to radikalski zvuci: mrzeti, mrzeti i opet mrzeti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Oli Ren: Nastavak pregovora EU sa Srbijom za desetak dana
Autor: Beta | 02.06.2007 - 18:40

Evropska komisija će nastaviti pregovore o pridruživanju i stabilizaciji sa Srbijom, potvrdio je u subotu u Helsinkiju evropski komesar za proširenje Oli Ren.
Ren je posle razgovora sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem ponovio da će datum nove runde pregovora biti poznat posle izveštaja haške tužiteljke Karle del Ponte i njene posete Beogradu, ali je izrazio nadu da će ta runda pregovora otpočeti za desetak dana.
Predsednik Tadić je izrazio zadovoljsto objavljivanjem nastavka pregovora sa EU, istakavši da je pretpostavka za dalje korake Srbije ka evropskim integracijama dalja saradnja sa Haškim tribunalom.
"Hag nije samo međunarodna obaveza, moramo da završimo tu saradnju zbog nas samih i bezbednosti naših građana", kazao je predsednik Srbije i istakao da je strateški cilj Beograda članstvo u EU.
Oli Ren je izrazio nadu da će se tehnički pregovori završiti za par meseci, dodajući da je za zaključivanje sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju potrebna puna saradnja sa Hagom koja treba da dovede do hapšenja Ratka Mladića i ostalih optuženih.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Kada su Hrvati imali 599 uslova da se pridruze evropskoj uniji, nisu imali samo jedan. Ante Gotovina.
Sami su si prodali 'heroja' pre tri godine i posle su im rekli: i ostale iz oluje.
Sad imaju jos 599 uslova da budu primljeni. Medju ostalim da vrate sve Srbe.

Kaze da su Mesic i Sanader na Palma de Majorki rucali i kada je dosao kelner da pita da li placaju cekom, oni su odgovorili: ne, mi placamo Gotovinom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kada su Hrvati imali 599 uslova da se pridruze evropskoj uniji, nisu imali samo jedan. Ante Gotovina.
Sami su si prodali 'heroja' pre tri godine i posle su im rekli: i ostale iz oluje.
Sad imaju jos 599 uslova da budu primljeni. Medju ostalim da vrate sve Srbe.

Kaze da su Mesic i Sanader na Palma de Majorki rucali i kada je dosao kelner da pita da li placaju cekom, oni su odgovorili: ne, mi placamo Gotovinom.

Hehehe Shkorpione stari vic.. Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Citat
Pa jel tako? Pazi Hrvtaska pa i Srbija su razvijenije od Litvanije, Estonije i Latvije.
Cak i od mnogih drugih zemalja. Uslovi za integraciju su veoma brzi. Ali nece evropa da mu dodjes sa svojim sljamom.
Mi ne mozemo da shvatimo da se ljudi zgrazavaju da drzis ubice na slobodi, a jos da hoces da udjes sa njima u evropsku familiju. Smile
A tek mi dok se ratosiljamo radikalske Srbije, koja ima program stancovanja srpstva i srpskog patriotizma na tone, dok su svi ostali Vatikan, ustase, cia, omrazeni demokratori, siptari, madjari , balije i sta sve nema jos u programu koji svaki 'dobar' Srbin mora da mrzi, da bi mu dement iz Haskog kazamata dao chagu centralne otadjbinske uprave, da je podoban i kao oruzje 'dhsku od zahdjale kasike'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820

Citat
Pa jel tako? Pazi Hrvtaska pa i Srbija su razvijenije od Litvanije, Estonije i Latvije.
Cak i od mnogih drugih zemalja. Uslovi za integraciju su veoma brzi. Ali nece evropa da mu dodjes sa svojim sljamom.
Mi ne mozemo da shvatimo da se ljudi zgrazavaju da drzis ubice na slobodi, a jos da hoces da udjes sa njima u evropsku familiju. Smile
A tek mi dok se ratosiljamo radikalske Srbije, koja ima program stancovanja srpstva i srpskog patriotizma na tone, dok su svi ostali Vatikan, ustase, cia, omrazeni demokratori, siptari, madjari , balije i sta sve nema jos u programu koji svaki 'dobar' Srbin mora da mrzi, da bi mu dement iz Haskog kazamata dao chagu centralne otadjbinske uprave, da je podoban i kao oruzje 'dhsku od zahdjale kasike'.
Slazem se sa tobom...samo kako ljudima to objasniti,da covijek treba za svoj narod da izruci one koji su pocinili a ne zbog toga sto to EU ocekuje od nas sviju...oni zele nase dobro i zele naravno jaku Europu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ne mojte da se svadjate vratite se na temu
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Европски посланик сутра у вишедневној посети Београду

Посланик Словеније у Европском парламенту (ЕП) и извештац ЕП за Србију Јелко Кацин, који сутра долази у вишедневну посету Београду, изјавио је да је сада прави моменат да ЕП обави расправу о Србији.

Циљ вишедневне посете Кацина Београду је да се упозна са актуелним приликама и догађајима у Србији, а у светлу припрема за израду извештаја о напретку Србије у приступним преговорима за улазак у Европску унију.

На састанку посланика који се баве западним Балканом, одржаном недавно, Кацин је предложио да Одбор за спољне послове ЕП што пре обави расправу о Србији.

"Уверен сам да су сада прави тренутак и прилика да ЕП обави расправу о Србији", рекао је том приликом европски посланик из Словеније и додао да је протеклих месеци парламент расправљао о Албанији, Хрватској, Косову, Црној Гори и Македонији.

"Сада је дошло време да проговоримо о Србији, и у расправи јој пружимо неколико подстицајних речи и препорука и новој влади у Београду", рекао је још Кацин у саопштењу упућеном Бети у Љубљани.

Посету Београду Кацин ће почети сутра по подне сусретом са представницом Европске комисије и немачким амбасадором у Србији Андреасом Цобелом.

У среду ће европског посланика из Словеније примити премијер Војислав Коштуница и подпредседник владе одговоран за интеграцију у ЕУ Божидар Ђелић.

Прогамом су предвиђени одвојени разговори са министрима унутрашњих и спољних послова, као и са министрим одбране, саобраћаја и привреде, те председницима појединих парламентарних партија.

Кацин ће завршити посету Београду разговором са вођом делегације Европске комисије Жозепом Љоверасом.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 08:04:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.