Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:31:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EAU?  (Pročitano 49333 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
nepismeni ljudi...kad ne zna covek ni da lupi... Smile

inace ovaj filipinac je car...

staljin je za njega malo dete... Smile

artiljerijom tera ove narkobarone...

nista prekomerna upotreba sile...

Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2017, 22:34:12 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

500 milijardi dolara.

Smile Smile Smile

Mislim da im je toliko topli obrok.
Kome?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
stalin style...filipinian gansta pardise... Smile

inace ramose...da se ne brukas sa ciframa ...samo gazda je tezak preko 500

cisto poredjenja radi recimo budzet je manje vise toliko...

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Rus take the hint jebi ga, da sam hteo da komentarišem tvoje gluposti komentarisao bih prvi post.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ja mislim da ti ne razumeš o čemu mi ovde govorimo, govorimo o njihovom ličnom bogatstvu, nema tu ništa za pohvalu, to je tragično čak i sa tom cifrom, a kamoli ukoliko je ona veća od toga. To je tragedija za jednu državu da šaka tajkuna skupljenih s koca i konopca ima toliko bogatstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Ja mislim da ti ne razumeš o čemu mi ovde govorimo, govorimo o njihovom ličnom bogatstvu, nema tu ništa za pohvalu, to je tragično čak i sa tom cifrom, a kamoli ukoliko je ona veća od toga. To je tragedija za jednu državu da šaka tajkuna skupljenih s koca i konopca ima toliko bogatstvo.

Ja mislim da ti još manje razumeš o čemu govorim ne  samo ja već i mnogi drugi ali je to manje važno. Kakav si takavi si.

Ali ono što je zaista naivno i smešno jeste način na koji opisuješ ruske bogataše iako su američki po tom pitanju mnogo, mnogo gori.

Najsvežiji primeri su ti lešinari sa Volstrita, bankari i brokeri koji su stotinama hiljada ljudi opljačkali svu imovinu stvorivši armiju beskunika i samoubica u SAD  a čitave države terali u bankrotstvo  i recesiju do nepodnošljivog siromaštva.

Tvoje zablude potiču iz koliko neznanja toliko i konstantne tendenciznosti koja te tera da pišeš razne bedastoće i iznosiš krajnje jednostrana predviđanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Znači toliko te iznerviralo to što sam ti rekao da ne razumeš i to što sam ti objasnio neke stvari oko nesrećnog Momira Bulatovića da si sad kao nešto pokušao da me vredjaš?! Smile

Nisu Rusi toliko strašni pogledaj Amere šta rade, svidja mi se to objašnjenje Smile

Prosto je neverovatno koja količina poltronskog mentaliteta postoji u ovoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Nesnosan svrab u levoj  mošnici doživeh od stresa koji tvoje britke budalaštine izazvaše.

No tvoji pokušaji da ad hominem smaranjem ublažiš sopstveno blamiranje su još stresnije.

Ali ti si nebitan.

Nešto drugo je bitno.

Milogorska vlast je čim se malo učvrstila poslala svim državnim i paradržavnim institucijama Crne Gore liste podobnih saradnika.

Niko, ali niko ko nije bio natoretardiran nije smeo da prismrdi bilo čemu što se zove zarada, položaj, priznanje pa čak ni najobičnije zaposlenje.

Shodno tome, kada se radi o totalitarnoj državi kojom jedan čovek vlada već 27 godina podržavaću svakog ko mu se suprotstavlja makar se on zvao i Momir Bulatović.

Ti pak nemaš kapacitete niti validna saznanja da bi na iole smislen način diskutovao na ovu i bilo koju drugu političku temu pa ću sa puni pravom tvoje tvrdnje smatrati besmislenim koprcanjem.

I nemoj da se srdiš kad te malo zaebavam.  Pogodan si za volej šimikom.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2017, 10:10:28 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
znaci kad su ameri bogati to je normalno...

a rusi i kinezi nije normalno...

to tako...ispada...

nece nazi...nece...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:31:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Srbija EAU

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.