Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:58:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija spava na bombama  (Pročitano 861 puta)
10. Dec 2013, 01:05:48
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Bilo danas na BG hronici, 11 puta je bombardovan, samo od strane saveznika, Beograd. Neke bombe umeju da se zabodu vise od 5 metara pod zemlju........

I Arijada cisto da znas, Rusi su ih cistili posle WW2 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mi nemamo para to da cistimo ali imamo para da se lecimo....

Citat

Vise nisu ludi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Jeftini senzacionalizam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

A vidi ko ih sada razminirava  Smile

06.09.2013 Jagodina
Norveška i SAD finansiraju razminiranje Srbije od kasetnih bombi
Norveška i SAD finansiraju razminiranje Srbije od kasetnih bombi
Direktor Centra za razminiranje Srbije Petar Mihajlović, izjavio je da se sredstvim Vlade Norveške obavlja razminiranje od kasetnih bombi u Bujanovcu i Kuršumliji, a sredstvima Vlade SAD civilno zemljište u blizini Vojnog aerodroma "Lađevci" kod Kraljeva, Bumbarevo brdo kod Knića, jedna lokakcija na Kopaoniku.

Reč je o donacijama Vlade Kraljevine Norveške i SAD obezbeđenih preko Međunarodne fondacije za jačanje bezbednosti ljudi (ITF) za protivminske aktvnosti prema Memorandumu o uzajamnom razumevanju, rekao je za Tanjug Mihajlović.

Sredstvima Vlade Norveške ove godine Norveška narodna pomoć radi na šest projekata u Kuršumljiji i Bujanovcu i čisti teren od kasetne municije na površini 644. 076 kavdartnih metara, istakao je Mihajlović i napomenuo da je na tom terenu do sada pronađeno i uništeno 117 komada kasetne municije.

U Bujanovcu se obavljaju radovi na još četiri projekta površine 559. 000 kvadratnih metara, dodao je on.

"Planirano je da radovi u Bujanovcu traju do polovine oktobra kada će ova opština i Kuršumlija biti potpuno očišćeni od kasetne municije", rekao je Mihajlović.

SAD, preko ITF, finansiraju četiri projekta na čišćenju kasetne municije, a radovi su okončani na 764. 697 kvadratnih metara. Trenutno se radi na dva projekta površine 273.315 kvadratnih metara, napomenuo je Mihajlović.

"Sredstvima SAD radovi su obavljeni na delu aerodroma "Ponikve" kod Užica, u Kraljevu na civilnom zemljištu u blizini Vojnog aerodroma "Lađevci", u Kniću na lokaciju Bumbarevo brdo i na jednoj lokaciji na Kopaoniku, zaključio je Mihajlović.
autor: RF   izvor: Tanjug   

Citat
Jeftini senzacionalizam...

Ne znam bas.... Mi imamo ozbiljan problem! But...who cares  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ja kada sam rekao Amerima da smo se kao deca igrali sa kasetnim bombama nisu verovali.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Tako je isto i u Kuriru bila odvala nekog tipa kako bi ona bomba,što je izvađena,da je eksplodirala, raznela pola grada.

Ja kada sam rekao Amerima da smo se kao deca igrali sa kasetnim bombama nisu verovali.

A realno,kako ti očekuješ da objasniš kako je to žveti pored bombe gomili koja nikad nije ni imala rat na svom tlu,a kamoli prisustvovala nekim većim razaranjima ili užasima.  Smile Oni sve što znaju o ratu (pre odlaska u isti) znaju preko HOlivuda ili igrica. Zato im nikad ni ne manjka topovskog mesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Tako je isto i u Kuriru bila odvala nekog tipa kako bi ona bomba,što je izvađena,da je eksplodirala, raznela pola grada.

A realno,kako ti očekuješ da objasniš kako je to žveti pored bombe gomili koja nikad nije ni imala rat na svom tlu,a kamoli prisustvovala nekim većim razaranjima ili užasima.  Smile Oni sve što znaju o ratu (pre odlaska u isti) znaju preko HOlivuda ili igrica. Zato im nikad ni ne manjka topovskog mesa.
Pa da razume se. Nemaju oni pojma o bilo cemu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

Au, hebote  Smile

Inace, drugar, radio ko elektricar devedesetih, radio je na sanaciji neke stare zgrade ko elektricar. Srecom, sef ih nazvo negde pre podne da odu na drugu "baustelu", par sati kasnije roknula bomba, bila negde zaglavljena u dimnjaku koji se nije upotrebljavao, raznelo celu zgradu, bokte. Srecom, sanirala se zgrada komplet pa nije bilo stanara u njoj, al izginulo nesto radnika. A ja od tog drugara uzeo auto taj dan, kasnije vidim negde u fast foodu na TV-u pa ga zovem a on iskljucio mobilni (zbog zene nesto imo frku), a ja mislio, gotovo...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:58:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: bombama spava

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.