Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија се умирити неће!  (Pročitano 18398 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Nije Kostunica Sloba 2.0, on je 2x odstupio sa vlasti, dobrovoljno, bez nereda i protesta. Tadic je Tito 2.0 full i to sa sve crack-om.  Smile Ocekujmo da se samoproglasi za dozivotnog predsednika, ionako je vec 6 godina na vlasti.

Objasni.

Kako ce taj tvoj Kostunica da resi probleme ove drzave ? Praznim frazama i demagogijom ?

Sta ako milion puta ponovi nesto o Kosovu drzave koje su ga priznale ce povuci priznanje ?
Smori ce ih ?  Smile Smile

Taj vas arhineprijatelj ne bi, kao ovi sada korak po korak, potpisujuci razne ugovore i sporazume, polako davao legalitet priznanju Kosmeta. Zato je i napustio vladu, odn. raspisao izbore prosle godine, zbog izrazitog stava G17 i ne tako javnog DS-a o potrebi laganog mirenja sa nezavisnim Kosmetom. Ne znam sta bi radio, ali pretpostavljam da bi njegovi napori isli u smeru dokazivanja svetskoj javnosti da je Kosmet otet, nelegalno i protivno medjunarodnom pravu. Lici na izlizanu frazu..mozda i jeste, ali je potpuno tacna. Nesto slicno sto u nekoj rudimentiranoj, minimalnoj formi radi danas Vuk Jeremic (koji je jedini covek u DS-u koga delimicno podrzavam i mislim da je u pogresnoj stranci, jer bi mogao mnogo vise, da ga partijska poslusnost ne koci).

Pokusaj ovo da ispratis: recimo ti imas negde u Srbiji kucu sa dvoristem, imas neki osrednji posao i zivis u miru sa komsijama. Onda dodjem ja i kupim plac tik pored tvog parama od kriminala i sverca droge. Ti nemas kud, ne mozes mi zabraniti. Ja napravim tu kucu, izrodim 10 deteta, koja ti, kad malo odrastu pocnu vrsljati po dvoristu, kradu ti paradjz  Smile ubijaju kucne ljubimce. Onda se meni smucis i ja ti ubijem kera i bacim bombu ispod prozora, pa ti dodjem ujutru i pitam: sta je komsija, napadaju manijaci, hajde ti meni prodaj to sto imas i idi spasi glavu. Ti, sta ces, preci ti je zivot, mozda mi prodas, a mozda i pobegnes, ako ja pripucam. I meni ne moze niko nista, jer ima na milione takvih oko tebe, jer smo kupili podrsku mocnih ljudi.. E, tako nekako je otet Kosmet, iz decenije u deceniju.. Smile

Covek koji je nacionalno odgovoran bi sigurno radio na poboljsanju standarda u drzavi, jer je to i u njegovom licnom interesu. Ljudi kojima nije stalo do svoje drzave i naroda mogu samo da odradjuju takav posao, bez iskrene namere da bilo kome, osim njima samima bude bolje. Dokle smo stigli takvim vladanjem, i maloj deci je jasno. Najgore je sto se ne cini nistra da se pokrene posrnula privreda, nema plana ni u najavi, nema strategije. Umesto revitalizacije dela privrede za koji jos uvek nije kasno da se spase od propasti, ova vlast razmislja samo o odrzavanju socijalnog mira uzimanjem basnoslovnih kredita i krpljenjem budzetskih rupa.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 18:12:37 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nikad! U inat!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Pokusaj ovo da ispratis: recimo ti imas negde u Srbiji kucu sa dvoristem, imas neki osrednji posao i zivis u miru sa komsijama. Onda dodjem ja i kupim plac tik pored tvog parama od kriminala i sverca droge. Ti nemas kud, ne mozes mi zabraniti. Ja napravim tu kucu, izrodim 10 deteta, koja ti, kad malo odrastu pocnu vrsljati po dvoristu, kradu ti paradjz  Smile ubijaju kucne ljubimce. Onda se meni smucis i ja ti ubijem kera i bacim bombu ispod prozora, pa ti dodjem ujutru i pitam: sta je komsija, napadaju manijaci, hajde ti meni prodaj to sto imas i idi spasi glavu. Ti, sta ces, preci ti je zivot, mozda mi prodas, a mozda i pobegnes, ako ja pripucam. I meni ne moze niko nista, jer ima na milione takvih oko tebe, jer smo kupili podrsku mocnih ljudi.. E, tako nekako je otet Kosmet, iz

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ovo treba kandidovati za najodvalu burek foruma u 2009. godini.

Mislim, ovo je za zlatnu medalju, SF treba ovo da nagradi sa 100€, van konkurencije.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Pokusaj ovo da ispratis: recimo ti imas negde u Srbiji kucu sa dvoristem, imas neki osrednji posao i zivis u miru sa komsijama. Onda dodjem ja i kupim plac tik pored tvog parama od kriminala i sverca droge. Ti nemas kud, ne mozes mi zabraniti. Ja napravim tu kucu, izrodim 10 deteta, koja ti, kad malo odrastu pocnu vrsljati po dvoristu, kradu ti paradjz  Smile ubijaju kucne ljubimce. Onda se meni smucis i ja ti ubijem kera i bacim bombu ispod prozora, pa ti dodjem ujutru i pitam: sta je komsija, napadaju manijaci, hajde ti meni prodaj to sto imas i idi spasi glavu. Ti, sta ces, preci ti je zivot, mozda mi prodas, a mozda i pobegnes, ako ja pripucam. I meni ne moze niko nista, jer ima na milione takvih oko tebe, jer smo kupili podrsku mocnih ljudi.. E, tako nekako je otet Kosmet, iz

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ovo treba kandidovati za najodvalu burek foruma u 2009. godini.

Mislim, ovo je za zlatnu medalju, SF treba ovo da nagradi sa 100€, van konkurencije.

Opisana situacija nije nimalo smesna, naprotiv, tragicna je, to sam pokusao da prikazem kroz ovu hipoteticku situaciju na svima prijemciv nacin. Ako je odvala, neka je, ali je tragikomicna. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Odkle nekome pravo da iz Beograd i bilo gde odlucuje o tome da li treba ili ne da se da Kosovo.Pa nije to njegova dedovina da je on tako lako deli kome i kako on hoce.Za to se pitaju valjda oni ljudi koji imaju kuce i zemljista doile a ne mi ovde.Kako bi bilo da ja njohovo imanje odlucim da dam nekome drugom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Odkle nekome pravo da iz Beograd i bilo gde odlucuje o tome da li treba ili ne da se da Kosovo.Pa nije to njegova dedovina da je on tako lako deli kome i kako on hoce.Za to se pitaju valjda oni ljudi koji imaju kuce i zemljista doile a ne mi ovde.Kako bi bilo da ja njohovo imanje odlucim da dam nekome drugom.

Tačno, a tamo većinu čine Albanci, koji su odlučili....

Sam si to rekao, manje više.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 00:55:58 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
aj ako hoce neko da se uselimo u sistemov stambeni prostor. da tamo budemo i boravimo. da bude nase. posle prodaje delimo pare.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
aj ako hoce neko da se uselimo u sistemov stambeni prostor. da tamo budemo i boravimo. da bude nase. posle prodaje delimo pare.

Oni se nisu uselili tamo nego su se rodili na toj teritoriji. Ili imas nameru da kazes da Albanci koji su imali
drzavljanstvo Srbije i licnu kartu izdatu od strane Srbije, ustvari nisu imali pravo da zive na teritoriji iste ?
To su bili gradjani drugoga reda, koje je moguce izbaciti po zelji ? Podstanari  Smile

Kako bi se ti osecao da te sada neko iz ko zna kog razloga lansira napolje iz Srbije ?
« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 11:44:11 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Kako bi se ti osecao da te sada neko iz ko zna kog razloga lansira napolje iz Srbije ?
paaa neće da može. ja sam rodjen ovde.
Citat
Oni se nisu uselili tamo nego su se rodili na toj teritoriji.
da nažalost. trebalo ih je pobiti dok su bili mali.
Citat
Ili imas nameru da kazes da Albanci koji su imali
drzavljanstvo Srbije i licnu kartu izdatu od strane Srbije, ustvari nisu imali pravo da zive na teritoriji iste ?
zanemarljivo mali broj je onih koji su to imali.
Citat
To su bili gradjani drugoga reda, koje je moguce izbaciti po zelji ?
moglo je i moći će. trenutno ne može.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.