Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija: Pušimo najviše cigareta na svetu  (Pročitano 6800 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
@Raven_Claw3190900
@hkj
Ja sam, ipak, za suzivot sa vama, nepusacima, pa ko prvi rikne oni drugi da mu se napiju na sa'rani  Smile
Нешто пуно спомињеш ту смрт, биће да је туми већ нашао свој пут из плућног крила ка мозгу.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
@Raven_Claw3190900
@hkj
Ja sam, ipak, za suzivot sa vama, nepusacima, pa ko prvi rikne oni drugi da mu se napiju na sa'rani  Smile

Što samo da se napiju? Ja predlažem all inclusive!  Smile          
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Meni generalno ne smetaju pusaci. Smeta mi kada im kazem kada dodju u goste da "omanje" a oni ispuse 20 cigareta svaki za nekoliko sati. Ali nasao sam i za to sistem, lepo ih izbacim u predsoblje ili napolje pa neka puse cigarete do mile volje. Da vidite kako od 20 cigareta neko moze da omanji na 3 za tih nekoliko sati kad sedi kod mene.  Smile Ali to je do samih ljudi i postovanja...

Osim toga mi generalno ne smetaju osim kada se bas nadjem u nekoj prostoriji gde padam u nesvest od dima cigareta. Ali tada i sam izlazim i trazim "vazduh"...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ja rekoh lepo, da nema potrebe za obrnutom psihologijom (pogotovo primeri sa sedanjem u kola koji su ..   Smile ) zarad pobede u debati.. to je rur

fino kazes- jebe mi se sto cu da odapnem i upropastim zivot svima oko sebe za vreme odapnjivanja i nakon njega, i sve je kul

svet je veliko i saroliko mesto, ima mesta i za normalne i za ludake i za sebicnjake, samo bez nervoze, zapalite jednu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
@Žile

O cemu ti decko pricas ? I od cega se ti branis ovde ?
I jel si ti blago retardiran da podrzavas pusenje ?

O boze oce.

Ni jedan normalan covek,ne moze da predpostavi sta ce mu se dogoditi u dalekoj buducnosti.
Mozes da predvidis skoru buducnost ili da predvidis rezultat Real - Javor..Ali da predvidis da ces da obolis od raka ili da predvidis da ce autobus da te udari to je nemoguce.A i realno niko se ne nada tome.Bar normalan covek.

Ja na pusenje ne gledam kao nesto sto moze potencionalno da te odvede u grob.A moze i tu dileme nema.
Sumnjam da je svetska zavera.
Ja na pusenje gledam kao cisto ubijanje samog sebe.Dakle,to sto ti sebi ne smes da priznas to je vec tvoj problem.Uz to ja nemam nista protiv toga sto ti pusis,imam protiv onoga sto pricas.
Meni ne smetaju pusaci,niti dim cigarete (naravno ako me ne uguse u nekoj sobi).Niti imam problem sa tim kao sto sam naveo na prethodnim stranicama da cene cigareta kostaju 5 dinara po paklici.

Pusenje je droga,shvati.
To da li ti uzivas u tome,svaka ti cast..i uzivaj.
Ali ako mislis da nije droga nemoj da pusis 2 meseca , jel mozes ? Mozes kurac.
Pusacu uvece kad nestanu cigarete je kao narkoman koji se nije dozirao a ne kao covek koji puca od zadovoljstva.
Rak .. Rak je glupost,sanse postoje..ali ne mogu da uplase zdravog coveka,koji potencionalno moze da oboli.
Pre bih se plasio da mi ne isecu nogu,kardiovaskularnih oboljenja i etc.
O zivotu pusaca koji ustane ujtru i kaslje pola sata i prva cigareta mu je kao smrt ne zelim ni da pricam.
Nemogucnost da uzivanja u bilo cemu dok ne zapalis cigaretu...

Pricas o ostalim stetnim stvarima i uticajima...
Uredu slazem se najiskrenije se slazem..postoje stetni uticaji.Na koje ti dodajes i 4000 stetnih materija po cigareti od toga 40tak kancerogenih.
Pricas o losoj hrani ?
Uredu..svako ponekad pojede neki oblik brze hrane i vestackih slatkisa.
Ali to ne radi kao ti na svakih pola sata - sat kao ti cigaretu.A uz to i pusaci jedu brzu hranu,cokolade i ostalo.
Alkohol ?
Pa vecina pusaca su i alkoholicari.Koji kad prestane cigareta da im bude podstrek uzimaju i alkohol.

Ponovo..zaista nemam nista protiv onih koji puse pa ni protiv onih koji piju.Ne smetaju mi da puse pored mene,ne smeta mi njihovo uzivanje i porok.
Smeta mi sto im dizu cenu na cigarete ali mi i smeta kad se cigarete pravdaju.
Cigarete su droga,zlo..Najsmrdljiviji porok.

I zato se zalazem da se pusacima koji zele pomoc pomogne,da se radi na prevenciji upotrebe duvana.
Prave akcije i motivacjie za odvikavanje.
Ljudi trgnite se 21 vek je,greota je da ljudi umiru od cigareta,alkohola i droge.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Citat
Pa vecina pusaca su i alkoholicari.Koji kad prestane cigareta da im bude podstrek uzimaju i alkohol.

Ovo si lupio pa ost'o ziv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
Dobro oo ti pametni covece,pojasni mi sta sam lupio..
Neka bude da sam i lupio.Ali ja ne znam ni jednog alkoholicara koji se leši svaki dan a da je nepusac.

Uostalom meni to isti kurac,od cega god da si zavisnik je lose pa je lose.I ne vidim sta ti toliko imas da mi kazes pametno da me razuveris i pokazes mi kako je lepo biti zavisnik.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Pa nema potrebe licno da shvatas, stvarno si lupio. Ako tebi nije jasno zasto ne mogu ti ja tu pomoci.

A eto ja od kako sam ovde, od faking 2005 te ovo ako nije 386-ta tema onda nista nismo uradili. Tako da iz fundamenta otpisujem moju uvucenost u argumentovanu raspravu po hiljaditi faking put o ovoj temi. Nije da sam vas uskratio za nesto epohalno solomonski razume se al eto cisto da pojasnim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pa nema potrebe licno da shvatas, stvarno si lupio. Ako tebi nije jasno zasto ne mogu ti ja tu pomoci.

A eto ja od kako sam ovde, od faking 2005 te ovo ako nije 386-ta tema onda nista nismo uradili. Tako da iz fundamenta otpisujem moju uvucenost u argumentovanu raspravu po hiljaditi faking put o ovoj temi.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC One
Od kada ne pusim cigarete sa sazaljenjem gledam na pusace.  Smile

Nisam mislio da ce ikada biti tako ali jednostavno tako je. I pitam se gde im je pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.