Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:52:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija nije Rusija na Balkanu  (Pročitano 11301 puta)
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75

]Klićo bratiću, prso si što bi rekli kod nas u srcu Šumadije, od koje ste pobegli pa vam sada i teško i loše i nemate kinte a utehu tražite u gomili globalističkih žvaka kje gutate ko ja kobasicu, ovde u srcu Šumadije. Ispravke:
Koreograf sam tako da mi je posao da znam srpski folklor: običaje, pesmu, igru, obrede, verovanja, istorju. Ne bi bilo lošeda se i vi malo pozabavite time jer će još malo i stranci bolje znati našu istoriju od nas samih.
Prvo se upoznajte sa svojim korenima pa onda idite u tu Evropu, skupite kintu i molim vas, molim vas obidjite ovu najlepšu zemlju na svetu. U Srbijici ima toliko peliepih mesta koje nikada niste viideli, " Ljudi nije fer " ili kao neko reče " Idem na selo ", ni grad nije loš samo je davno pljunuo na sebe pa počinje sa kloniranjem " evropskog lukinga iliti stajlinga " ne znam kakvih sve termina ima. Živeo mi ti, a ima vremena naučićeš. Vozdra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Овај Сахалин је уствари мој брат близанац, само Шумадинац. Свака ти част царе, српско село РУЛЗ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Pozdrv za emptija. Dobra stvar ovih demokrtkih promena je veća sloboda van insitucionalnog izažavanja misli ali je tragedija ono šta je izašlo iz jednog ogromnog dela naših mozgova, kao da smo po ceo da pušili vutru, rokali se u venu ili šta vec. Kad o nekoj stvari pričate onda se morate o tome bar jako dobro informisati a onda to što ste naučili da provučete korz prizmu nacionalnih interesa, jer bi trebalo da se podrazumeva da više od svega volite svoju zemlju, grad i svoju porodicu.
Od Evrope i " saveznika " smo dobijali samo batine, seti te se i savezničkog bombardovanja BG-a pa ovo poslednje i još koliko tek narednih. Meni su poginula 2 ujaka sesta od 2 meseca, tako su oni branili demokratiju u Srbiji. Pa nek se nose, ne dam svoje a njihovo mi ne treba, ne volim krvavu hranu punu hemije, ko vi možete da je jedete prijatno.
A Rrusi su nas uvek branili i zajedno sa nam ratovali, kao smo dobili bitku na Malajnici i Štubiku. Ma nema svrhe.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Pitaj ljude koji rade kao radnici u cika Miskovim marketima o radnom vremenu i plati. Iznenadices se koliko je jedna od te dve velicine
velika a druga mala.
Американизација света брале. Не брине човек за човека. А ово о чему Шахалин прича, село и све то, још увек није доживело ту несрећу да буде искварено од тих европских светских модерних трендова. И кад већ покушавате тамо да нас одведете, мојне се жалите на тајкуне и супермаркете и потлачене раднике. То вам је Европа. Ако вам се то свиђа изволте идите. Нас оставите на миру!  Smile

Znash to je neshto sto ja nazivam srpski/balkanski gazdizam
Ма зови ти то и камион ако оћеш, само даље те модерне европско-светске ствари одавде!

To uopšte nije evropo-svetska stvar kada boss Miško kupi vilu u Londonu koja je svima preskupa.
To je srpski gazdizam.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Prvo se upoznajte sa svojim korenima pa onda idite u tu Evropu, skupite kintu i molim vas, molim vas obidjite ovu najlepšu zemlju na svetu.

Pa to, gde da jurcam kroz Evropu ko muva bez glave, važan je identitet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pitaj ljude koji rade kao radnici u cika Miskovim marketima o radnom vremenu i plati. Iznenadices se koliko je jedna od te dve velicine
velika a druga mala.
Американизација света брале. Не брине човек за човека. А ово о чему Шахалин прича, село и све то, још увек није доживело ту несрећу да буде искварено од тих европских светских модерних трендова. И кад већ покушавате тамо да нас одведете, мојне се жалите на тајкуне и супермаркете и потлачене раднике. То вам је Европа. Ако вам се то свиђа изволте идите. Нас оставите на миру!  Smile

Znash to je neshto sto ja nazivam srpski/balkanski gazdizam
Ма зови ти то и камион ако оћеш, само даље те модерне европско-светске ствари одавде!

To uopšte nije evropo-svetska stvar kada boss Miško kupi vilu u Londonu koja je svima preskupa.
To je srpski gazdizam.
У Европи не постоје тајкуни који се расипају новцем?? аааа па нисам знао, да се мало апдејтујем, значи тајкуни су само Срби, шеици и Руси. Амери и ЕУропејци анђели на земљи. Е па благо нама онда, Европа је значи оличење свега доброг људског хуманог, таман како нама Србима хришћанима одговара. Још је добро што ми управо у овом моменту тамо идемо! Само се питам што толико људи у Србији сумња у то  Smile Smile

Kad o nekoj stvari pričate onda se morate o tome bar jako dobro informisati a onda to što ste naučili da provučete korz prizmu nacionalnih interesa, jer bi trebalo da se podrazumeva da više od svega volite svoju zemlju, grad i svoju porodicu.
Smile Smile Smile Суштина свега. Небитно да ли су на дневном реду ЕУ вредности или нешто друго, за све треба прво видети да ли то нама одговара, да ли је то изводљиво увести међу Србе, а не само увести зато што је Солана рекао!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
boli me qrac da li smo rusija ili dzamahirija na balkanu,da li cemo ili ne uci u eu,da li cemo imati njihove zakone i obicaje...jednostavno me ne zanima....ja cu uvek ziveti dobro a ovi kao sto je system i klico sto drze cedu i djindjica na zidu kao ikonu i imaju tacnu satnicu kad sapunjaju macora na iste  mogu samo da crknu...papak ce uvek biti papak...i u eu i u dzamahiriji Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Alcatel One Touch
Kakve integracije? U šta da se integrišemo? Živim na selu, jedem domaću kobasicu od svinje u oboru koju sam sam hranio, jer ne volim hemiju popijem neku radžu koju sam sam ispekao, zimi sam sa curom na kopu a leti palim na halkidiki i šta ce meni EU. Odite bre malo na selo, pa gledajte pastirice mlade, pa se okupajte u jezeru pa se obeznanite na kampu ili skupite koju kintu i obidjite ovu najjlepšu zemlju na svetu ( naravno BG izuzimam, pun je fensića i fenserki " mislim stvarno " ) pa mi onda recite dali bi u EU. A dotle budite sretni što nikada u tu tvorevinu nećemo ući. Vozdra
  Eh,znam da ti je Beograd suvise "fenseraj",jer u svom zivotu si u njemu bio dva-tri puta(i to po moranju,jer ti je crkla kurbla na tvom motokultivatoru),a u svom seocetu to nisi mogao da nadjes,pa si morao da zapucas svojom "Lado Nivom")do tog "djavoljeg" grada(a onda problemi sa semaforima,mestom za parkiranje,guzvom...)Ne daj Boze nikom... Smile...a kobasica od svinje koju si sam ranio u kocini prepunoj govana,pa sest dana nemos da operes smrad sa sebe...? Smile...i kad odes na Kop opet poneses svoje kobaje(a i smrad),jer je na Kopu mlogo skupo,pa posle par dana dobijes proliv...?A tek pastirice "mlade"?Aj slikaj bar jednu,da se uv :wave:erim da nemaju ispod 60 leta,ili da su "mentalno"zdrave...Batice,smanji malo konzumiranje te tvoje radze,bajpro loma skivi,umi se ladnom vodom na bunaru(jer pretpostavljam da nemas vodovod,a verovatno ni trofaznu struju),udahni malo taj cist vazduh(mozda ti samo na tome malko zavidim),i baci pogled preko prvog brda(i ako jednog dana budes pozeleo da ga predjes,izuj si kaljace i obuj si cipelke za grad...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
(jer pretpostavljam da nemas vodovod,a verovatno ni trofaznu struju)

ma ima...vidis da ima net Smile Smile
inace....i beograd je jedna jaca selendra...tek u njemu ih ima kao govana oni koji nemaju trofaznu struju i vodovod...asfalt da ne spominjem Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Alcatel One Touch
Citat
(jer pretpostavljam da nemas vodovod,a verovatno ni trofaznu struju)

ma ima...vidis da ima net Smile Smile
inace....i beograd je jedna jaca selendra...tek u njemu ih ima kao govana oni koji nemaju trofaznu struju i vodovod...asfalt da ne spominjem Smile
   Mozda net vata is komsijskog sela? Smile A za Beograd se potpuno slazem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 03:52:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.