Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:47:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija nije Rusija na Balkanu  (Pročitano 11303 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
da stvarno i ja bih voleo da po ceo dan jeden kobasicu, pijem rakiju, krešem mlade pastirice, a onda odem na halkidiki, a u medjuvremenu da se kupam u jezeru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
da stvarno i ja bih voleo da po ceo dan jeden kobasicu, pijem rakiju, krešem mlade pastirice, a onda odem na halkidiki, a u medjuvremenu da se kupam u jezeru

Da, ali selo ima ogranicene resurse i ne moze da primi bas svih 7-8 miliona stanovnika Srbije, a niti da ih sve ishrani i da im "kintu"
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Braćo moja draga, evo kako će te rešiti svoj problem. Otidjite u crkvu, pomolite se bogu da Vam oprosti sa sagrešenja vasa jer svi smo grešni, onda poželite da vam bog da snage da budete blagočestivi, onda izidjite iz crkve i jednostavno činite dobra dela ii se bar trudite da ne činite loša. Drugi korak: izidjite iz tih vaših irtuelnih gradova i otidjite u prvo selo. Kada će  znati da ste dovoljno daleko otišli? E tada kada u " zabiti " ili kako neki kažu " vuko... " vidite kako ovce čuva pastirica mlada, slobodno joj možete prići ne će vas ujesti i tu napojte svoju dušu mirom.
A sto se tiče ovih što bi da emigriraju, ljudi lečite se radom, radom, radom, radom. Ponavljam: pišite knjige, orite njive, predajte, programirajte, samo nemojte da kukate kako je ovde loše i kako vam je drugi kriv, sami ste krivi jer ste razmaženi.Ostajte mi zdavo braćo moja draga i da završim ovako - Živela majčica Srbija ili Rrusija sve jedno! Vozdra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Imam bratića u danskoj i bratića u nemačkoj, kad god posle odmora kenu nazad, idu ko pokisli jer tamo se braćo moja radi od jutra do sutra i naravno uvek im pošaljem neku kintu čisto da ih dodatno isfrustriram. Tako da braćo moja uživjte, koliko se u Srbijici radi dobro da imamo i ovoliko a nedaj bože da se nadje neki udarnik e onda se on napada sa svih strana jer odskače od drugih, što je i najbolji dokaz reči velikog dr. Arčibalda Rajsa " Srbi čuvajte se sami sebe ".
Za poslednjih 60 godina od radnog duha srpskog naroda stvorio se duh srpskog marifetluka. Tu i jeste srž našeg problema koji se onda preliva na sve segmente društvenog života, tako da nam je ova energetska kriza baš lepo došla da vidimo kolki smo slepci. Da tragedija bude veća o ovoj krizi, koja je nas u potpunosti mogla da zaobidje da smo za ovih 10 godina bar nešto uradili po tom pitanju, će se očigledno samo pričati i čim proleće zarudi više nećemo ni spominjati gas, jer bože moj ide leto a onda su vrućine pa ima pečih stvari, naravno do prvih - 15.
Tako da braćo moja daga, ne napadajte ljude koji rade već one koji nerade a za svoj nerad su debelo plaćeni, oni su vam krivi što se u decembru smrzavate, umesto da kao ja sada grejete dvorište.
Malo sam i maliciozan ali morate da se trgnete a na domaće kobaje ste uvek dobro došli, mogu i recept da vam pošaljem!  Vozdra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Imam bratića u danskoj i bratića u nemačkoj, kad god posle odmora kenu nazad, idu ko pokisli jer tamo se braćo moja radi od jutra do sutra i naravno uvek im pošaljem neku kintu čisto da ih dodatno isfrustriram. Tako da braćo moja uživjte, koliko se u Srbijici radi dobro da imamo i ovoliko a nedaj bože da se nadje neki udarnik e onda se on napada sa svih strana jer odskače od drugih, što je i najbolji dokaz reči velikog dr. Arčibalda Rajsa " Srbi čuvajte se sami sebe ".
Za poslednjih 60 godina od radnog duha srpskog naroda stvorio se duh srpskog marifetluka. Tu i jeste srž našeg problema koji se onda preliva na sve segmente društvenog života, tako da nam je ova energetska kriza baš lepo došla da vidimo kolki smo slepci. Da tragedija bude veća o ovoj krizi, koja je nas u potpunosti mogla da zaobidje da smo za ovih 10 godina bar nešto uradili po tom pitanju, će se očigledno samo pričati i čim proleće zarudi više nećemo ni spominjati gas, jer bože moj ide leto a onda su vrućine pa ima pečih stvari, naravno do prvih - 15.
Tako da braćo moja daga, ne napadajte ljude koji rade već one koji nerade a za svoj nerad su debelo plaćeni, oni su vam krivi što se u decembru smrzavate, umesto da kao ja sada grejete dvorište.
Malo sam i maliciozan ali morate da se trgnete a na domaće kobaje ste uvek dobro došli, mogu i recept da vam pošaljem!  Vozdra

Pitaj ljude koji rade kao radnici u cika Miskovim marketima o radnom vremenu i plati. Iznenadices se koliko je jedna od te dve velicine
velika a druga mala.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2009, 13:10:11 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pitaj ljude koji rade kao radnici u cika Miskovim marketima o radnom vremenu i plati. Iznenadices se koliko je jedna od te dve velicine
velika a druga mala.
Американизација света брале. Не брине човек за човека. А ово о чему Шахалин прича, село и све то, још увек није доживело ту несрећу да буде искварено од тих европских светских модерних трендова. И кад већ покушавате тамо да нас одведете, мојне се жалите на тајкуне и супермаркете и потлачене раднике. То вам је Европа. Ако вам се то свиђа изволте идите. Нас оставите на миру!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
А ово о чему Шахалин прича, село и све то, још увек није доживело ту несрећу да буде искварено од тих европских светских модерних трендова. И кад већ покушавате тамо да нас одведете, мојне се жалите на тајкуне и супермаркете и потлачене раднике. То вам је Европа. Ако вам се то свиђа изволте идите. Нас оставите на миру!  Smile

Ne priča to Sahalin o neiskvarenom selu i trulom zapadu. To je mnogo starija teza, koja ima i svoju verziju o dobrim, iskrenim, autentičnim divljacima sa Balkana i iskvarenoj Evropi koja je zaboravila prave vrednosti, okrenula se sotoni, ogrizla u materijalizmu i toga ima po novinama, bestselerima, na televiziji... A naravno ozbiljni antropolozi i etnolozi se smeju tome.
Ali kao i uvek te priče iz novina, bestselera su za raju, a ozbiljni antropolozi za one koje zanima istina i koje zanima šta je tu tačno a šta nije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

Ја Русију сањам сваке ноћи ...

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
velika a druga mala.
Американизација света брале. Не брине човек за човека. А ово о чему Шахалин прича, село и све то, још увек није доживело ту несрећу да буде искварено од тих европских светских модерних трендова. И кад већ покушавате тамо да нас одведете, мојне се жалите на тајкуне и супермаркете и потлачене раднике. То вам је Европа. Ако вам се то свиђа изволте идите. Нас оставите на миру!  Smile

Znash to je neshto sto ja nazivam srpski/balkanski gazdizam
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
velika a druga mala.

Znash to je neshto sto ja nazivam srpski/balkanski gazdizam
Ма зови ти то и камион ако оћеш, само даље те модерне европско-светске ствари одавде!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:47:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.