Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија неспремна за рат  (Pročitano 10978 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Da nedaj boze izbije rat..kapiturali bi bez borbe verovatno.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne znam kakvo je stanje u vojsci, puste nekad na rts-u snimak nekih vežbi. Vidim kopiraju US Army, kao na filmovima kad se iskrcaju pa viču "go go go" ... Inače ja mislim da je vojska koju su napravili Obrenovići, a posle je iskoristili Karađorđevići, bila nenadmašna u modernoj istoriji Srbije. Ne bi reko za JNA da je bio posebno efikasna vojna mašinerija, pre svega zbog lošeg oficirskog kadra. Našoj vojsci su potrebne reforme, ali nisam siguran da je Šutanovac najkvalifikovaniji da ih sprovodi, a još manje osmišljava. Međutim, mi imamo jedan poseban problem, a to je da Nato i zapad ne dozvoljavaju veće vojno jačanje Srbije, i tu ni Šutanovac ni bilo ko drugi ne mogu da promene stanje. Drugo, da bi vojno napredovao, treba ti i ekonomija ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
a to je da Nato i zapad ne dozvoljavaju veće vojno jačanje Srbije

Koliko god mi da ojacamo NATO ce biti jaci..
Jedino ako ne izmislimo neko novo oruzije ili se napunimo atomskim bombama  Smile
Dakle Sutanovac..izmisljaj tebro pa da im jebemo kevu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
a to je da Nato i zapad ne dozvoljavaju veće vojno jačanje Srbije

Jedino ako ne izmislimo neko novo oruzije ili se napunimo atomskim bombama  Smile
Dakle Sutanovac..izmisljaj tebro pa da im jebemo kevu  Smile

Da imas i to novo oruzje zbog kojeg te ne bi smeli napasti unistili bi te neprekidnim sankcijama i satanizacijom na medjunarodnom planu. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Citat
Агресија сад-а на Авганиста и Ирак и  чифута на Либан показала је да „бој не бије светло оружје, већ бој бије срце у јунака“
Citat
Da imas i to novo oruzje zbog kojeg te ne bi smeli napasti unistili bi te neprekidnim sankcijama i satanizacijom na medjunarodnom planu.
Србија је била под санкцијама пуних десет година и шта су нам могли.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Агресија сад-а на Авганиста и Ирак и  чифута на Либан показала је да „бој не бије светло оружје, већ бој бије срце у јунака“

Dobro dobro mi bi bili moralni pobednici ..
A ko jos voli da bude moralni pobednik ?!....Ja vise volim da budem pobednik  Smile

Nksamsj..
Mi mozemo da ratujemo protiv njih..i mozemo da im odolimo neki period.
Ali kad bi se na kraju sveo bilans..Mi bi bili ne porazeni nego unisteni.
Pre svega jer bi se ratovalo na nasem terenu...i imali bi ogromne civilne zrtve,porusene industrije,mostove.
Drugo sto bi nakon toga trebalo jos 20 godina da stanes na noge.

Nije poenta da ratujes samo da bi ratovao...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Pre svega jer bi se ratovalo na nasem terenu...i imali bi ogromne civilne zrtve,porusene industrije,mostove.

I jos bi Srbiju smanjili za 50%...
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 10:46:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Србија је била под санкцијама пуних десет година и шта су нам могли.

Pa "nista", samo smo ostali bez industrije. Pricali su da smo "ocuvali kapacitete", ali su nekako zaboravili da nam kazu da su ti "kapaciteti" za deset godina potpuno zastareli (na primer autoindustrija).

Uz to vecina dobrih strucnjaka, koji su uz to bili sposobni da stvore i novi kadar, je napustila zemlju. Znam, po tebi to su "izdajnici", ali uzmi u obzir da njima treba praksa i nove informacije, ako to nemaju, i njihovo znanje "zastari".

Citat
Агресија сад-а на Авганиста и Ирак и  чифута на Либан показала је да „бој не бије светло оружје, већ бој бије срце у јунака“

Dobro dobro mi bi bili moralni pobednici ..
A ko jos voli da bude moralni pobednik ?!....Ja vise volim da budem pobednik  Smile

Nksamsj..
Drugo sto bi nakon toga trebalo jos 20 godina da stanes na noge.

Nije poenta da ratujes samo da bi ratovao...

Jedan od retkih razumnih postova, ali skoro ... nepotreban, jer ovde ima ljudi koji tripuju da ce se EU i NATO raspasti za mesec - dva, a onda cemo im pokazati... samo ne znam sta.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 11:06:32 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nit imamo, nit cemo imati mi sukobe sa NATO-m ili EU. Zna se dobro sa kime mi imamo sukobe, a oni su sticajem okolnosti i dobrom diplomatijom dobili podrsku NATO-a i EU, ali je ona prolaznog karaktera, i cela situacija bi mogla vrlo brzo da se promeni, a posle ne znam koga ce zvati u pomoc.
Mozda Ujedinjeno Kraljevstvo nastavi da im daje podrsku, ali se i oni ispravnom politikom mogu iskljuciti iz cele price.

A da mozemo ratovati protiv NATO-a ili bilo koje ozbiljne sile je smesno. Uostalom, to se moze videti i u istoriji, i blizoj i daljoj.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 
Citat
Pa "nista", samo smo ostali bez industrije.
Као и америка, која није имала санкције.
Citat
Znam, po tebi to su "izdajnici"
Не, то су класични дезертери и њима треба забранити повратак. Па кад их швабе и амери буду трпали у сточне вагоне нека иду на Мадагаскар.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.336 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.