Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија неће ући у ЕУ док не реши проблем са Косовом  (Pročitano 10549 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG Frizider
Да да озбиљна економска расправа ал у к*цу, да ми је знати ко те научио овако полемишеш на нивоу 6. основне.

Човек ми беси историју Шабца као релевантан линк за имовинска питања везане између Косова и Војводине тј некакав пасус негде "ту при дну" где се у два реда говори о премештању индустрије из Суботице без икаквих референци зашто и како, и са којим капацитетима је радила у Суботици са којим у Шабцу и било шта ишта везано за нешто Smile  Smile

Још помиње да су Суботичани остали без посла 1938. године када је премештена индустрија у Шабац Smile

клићин релевантни текст, 6. основне:
Citat
U periodu između Prvog i Drugog svetskog rata on je ipak uspevao da se razvija i raste, i to pre svega, zahvaljujući veoma razvijenom zanatstvu, trgovini, poljoprivredi... Pred sam kraj tog perioda, 1938. godine, u Šabac je premeštena Hemijska industrija "Zorka" koja je dotle radila u Subotici. Ona ce obeležiti kasniji višedecenijski period razvoja grada i postati gotovo sinonim za Šabac.

http://www.sabac.org/sr/index.php?page=12

Ово ти је да се крстиш и левом и десном.........жали боже тастатуре које људи троше на ове његове будалаштине.

Крај од мене. Ово није офтопик, ово је офтопикчина везана за лечење фрустрација извесних индивидуа са менталним склопом деце до 5 година. Потцењујеш ти овај форум и оне који дискутују на њему.

Врати се на тему.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 19:04:11 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
 Smile

@vanyo

Citat
Човек ми беси историју Шабца као релевантан линк за имовинска питања везане између Косова и Војводине тј некакав пасус негде "ту при дну" где се у два реда говори о премештању индустрије из Суботице без икаквих референци зашто и како, и са којим капацитетима је радила у Суботици са којим у Шабцу и било шта ишта везано за нешто Smile  Smile

relevantan je link jer se radi o zvanicnoj prezentaciji sapca, a takodje ti podaci mogu da se provere i u enciklopedijima, publikacijama i drugim mestima. drugo - ti si trazio izvor za ono sto sam napisao i ja sam ti izvor dao. takodje objasnio sam i zasto - da bih oborio tvoju tvrdnju da je samo srbija kosovo pomagala, a ne i da je srbija pomagana ali i da bi odgovorili iz kojih je to sredstava srbija nekog pomagala  Smile

takodje taj izvor je naveden jer si ti napisao da ja lazem, sto se sada ispostavilo kao netacno bez obzira o cemu se radi. izvore uvek navodim, a u ovakvim situacijama nisam jer ih ima vise, a ovaj jedan sam naveo radi primera a ostale podatke mozes i sam da proveris, izvoli i nadji da je neki netacan

takodje tih fabrika koje su premestene ima oko 60 i ne pada mi na pamet da svaku pojedinacno navodim i da dajem izvore. ovih par sam naveo kao primer i sve podatke tamo imas, ukljucujuci i one koji su vezani za kosovo

dakle to ima veze sa temom posredno i direktno, a evo i direktno sada se vracamo na temu:

Rasprava Tanje Miscevic i Edona Cana

Omer Karabeg: Kad dođe trenutak prijema Srbije u Evropsku uniju, da li mislite da će onda priznavanje Kosova biti postavljeno kao uslov?

Tanja Miščević: Dokle god postoji ijedna država unutar Evropske unije koja ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, Evropska unija to ne može tražiti ni od Srbije.

Edon Cana: Na kraju procesa evropskih integracija, pre ulaska u Evropsku uniju, Srbija će morati da odgovori na pitanje - da li prihvata realnost ili ne. Ako odgovor bude - ne, evropska integracija Srbije neće biti moguća. Mislim da srpski političari to znaju, ali Srbija to teško može da proguta u ovom momentu zato što oni poslednjih deset godina nisu narodu govorili istinu. Da su od početka bili iskreni, stvari bi sada bolje stajale i za Srbiju i za Kosovo.

izvor: [url]http://www.danas.rs/dodaci/vikend/evropa_nece_prihvatiti_zemlje_koje_se_uzajamno_ne_priznaju.26.html?news_id=175625[/url]
« Poslednja izmena: 31. Okt 2009, 19:19:01 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 6230
Uci ce bre Gambi, uci ce ne brini. Isto kao sto ni ruski tenk nece nikada stici, da oslobodi Kosovo. Otero ga Cheda cigance. Na Njega se rusi zale. I na ujka Sema sto preti da ce ih skinuti sa platnog spiska, pa nece biti snickersa i coca cole, pa ce opet da kake tvrdo. I da puse krdzu u mesto malog bore. A ako nisu pametni mogli bi i drugo nesto da puse.
Niko tebi ne uslovljava Kosovo, isto kao sto Kosovo nece nikada biti vise srpsko. Mozda posle nikada.
To je Kosovo ogradjivano dok si papao Titine kredite, a oni pekli bakljavu u tri sata ujutro po beogradu, kopali kanale, ogradjivali si kuce i pumpali shiptarke.
Sve ovo drugo je prosta tuca. Vec 20 godina tamo niko ne uci srpski, jer je Sloba pustio Rugovu da si napravi skole i posebnu nastavu. Ici cemo mi na zajednicke vezbe u nato pakt. Samo da uzmu koju godinu sisu, pa da vidis kako srbin voli nato i shiptare. Smile Smile Smile
Ti ces biti prvi koji ces ih zavoleti, ne brini. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
u pravu je perudji....   Smile  ovaj klico definitivno mora da radi za nekoga,pun je nekih podataka, za bilo koju temu da se taknes eto ga i klico da obara ugled drugim forumasima.

Nataša, garant.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
u pravu je perudji....   Smile  ovaj klico definitivno mora da radi za nekoga,pun je nekih podataka, za bilo koju temu da se taknes eto ga i klico da obara ugled drugim forumasima.

Nataša, garant.

kandicka,ili opet neka obavestajna sluzba ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Šta da se selimo u Rusiju? Smile

Pa moze ko ona oblast u Moldaviji, sta im fali, jeste da ih niko nije prizno al tu je Rusija i izvoze zene na zapadno trziste  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 

Nataša, garant.

kandicka,ili opet neka obavestajna sluzba ??

Koja je razlika? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
pa stavio sam  na kraju ''???'' pitam se koja sluzba,nije me bilo par dana na forumu mozda se doznalo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Nije, Klića i dalje mudro  Smile ćuti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4

ti moras da kazes koji to moj stav konkretno nije tacan, ovako samo izbegavas raspravu o temi

Наставићу и даље да избегавам. Немам ја желудац за овакве бесконачне, узалудне расправе.
Довиђења до неке друге теме...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: uci cana edona evropu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.