Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija ne gleda blagonaklono na odliv u Nemačku  (Pročitano 10651 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava

Imas ljude na forumu koji lepo zive i jebe im se da idu u Nemacku. To da.
to da

meni i zeni je pukao film posle 15 godina postenog rada za razna govna koja te ubedjuju da si zapravo i preplacen i da ima ljudi koji ce za manje da rade to plus svaki dan natezanje preracunavanje plus doslo dete da kupis stan misaona imenica doduse nov punto sam vozio star 15 godina... jebiga nisam znao da otmem,slazem,zajebem nekoga,ukradem... znao sam samo da radim u prevodu magarac
i posle par meseci zove i mene moj bivsi gazda i zenu njen bivsi gazda u fazonu ne mislis da se vracas nazad poslao sam mu gif
mislim

tako da razumem potpuno one koji umeju da plivaju u tim govnima i lepo im je ja nisam umeo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Sve OK. Svaka cast nek ti je sa srecom.
Al i dalje pojma nemam da je neko tvrdio da je u Srbiji vrh a u Nemackoj sranje. Ako pricamo globalno, naravno

E da, i nisu svi koji su uspeli lazljivi lopovi i otimaci. Jesu manjina ali ih ima. Stvarno ih ima.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2018, 19:06:08 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
pa mnogi pisu jebes zapad sranje ovo sranje ono
ma za obicnog coveka je zivot na zapadu pojam za obicnog coveka u Srbiji pogotovo sa porodicom ljudi zive rastereceno jebe im se i za siriju i za kosovo i za djokovica i cenu pileta u lidlu malo se bune za benzin i radnicka prava al to brzo legne kad se uslovi prihvate,a mi o svemu vodimo racuna i siriji i putinu i trampu i kosovu i izraelu... nismo u stanju nista da izborimo u korist radnika ili obicnog coveka... radnim danima radis vikendom se odmaras provodis vreme sa porodicom kod nas nisam znao sta je vikend sve nam bilo isto samo posao

samo rijalitija i cepaj
« Poslednja izmena: 14. Okt 2018, 19:16:08 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
On kad je bio mali, bio je Hrvat. Militantni.
Al odrastao je jbg, moze da se cita sta pise pa i da se polemise Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Јебеш запад да, али то не значи да мисли да се тамо живи лоше.

Јесте муљао сам са 5-6 година Smile Разумем ја све то, али не можеш да кажеш да је ртс био једини извор кад није био једини, друга је ствар шта су људи радили и коме су веровали. Јер као што кажеш данас је по мени 10 пута горе по том питању, има толико извора а уствари курац од овце, људи и даље верују Пинку и Информеру, евентуално Ртс-у. И опет, данас се скоро људи ни не буне а тада је било демонстрација против Слобе, полиција пендречила људе итд.

Aaa znaci nisi ni bio svestan tad a ovde se upljuva' braneci devedesete. Burek  Smile

Сад ми већ идеш на курац, ајде цитирај ми јебено где ја то браним деведесете, олошу лажљиви?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sad ce afd to da resi sve...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
олошу лажљиви?

Vucicu, ti si?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ma za obicnog coveka je zivot na zapadu pojam za obicnog coveka u Srbiji pogotovo sa porodicom ljudi zive rastereceno jebe im se i za siriju i za kosovo i za djokovica i cenu pileta u lidlu malo se bune za benzin i radnicka prava al to brzo legne kad se uslovi prihvate,a mi o svemu vodimo racuna i siriji i putinu i trampu i kosovu i izraelu... nismo u stanju nista da izborimo u korist radnika ili obicnog coveka... radnim danima radis vikendom se odmaras provodis vreme sa porodicom kod nas nisam znao sta je vikend sve nam bilo isto samo posao

samo rijalitija i cepaj
jebem ti zivot okruzen budalama
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111

samo rijalitija i cepaj

Prvo, zapad je sirok pojam. Negde se zivi tako kako si naveo a negde ne.
U vecini slucajeva ne. Jer da je tako kao sto kazes "Na zapadu", ne bi ti bezao tako daleko imas taj zapad i blize.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Da bi Nemacka zivela dobro mi moramo da zivimo lose.

Ja znam sigruno da u Srbiji postoje zapadne firme..Koje izrabljuju vise nego privatne a placaju gore nego iste  Smile
Jel su to kad su dolazile zaboravile Nemacku kulturu vec sa sobom ponele onu izrabljivacku  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.