Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija najgladnija i najsiromasnija u Evropi  (Pročitano 64367 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Zato što dve trećine nacije neće preživeti te integracije. Oni što ne budu uspeli da se razbeže po inostransvu živeće životom koji nije primeren ljudskom biću u današnje vreme. Razlika između ovog sistiema u USA i nekadašnje Srbije je otprilike 99%. I da podsetim da šta je EU nego prepisan sistem iz Amerike. Mi balkanci smo malo drugačiji narod. Takav zakon (sistem) će samo uništiti populaciju a ne olakšati život istoj. Ti misliš da sam ja sada ovde mnogo srećan što zarađujem novac? Ono što je Srbiji potrebno je da se uništi monopolizam i počnemo da živimo od sopsvenih resursa. A ne da uvozimo i da se pozajmljujemo. Jer taj sistem u zadnjih 10 godina, videsmo gde nas dovede. U Timočkoj krajini više posla nema pa makar i vezu imao. Sve je rasporodato i dve trećine radnika je otpušteno. Nema posla, nema ničeg. Timočka krajina koja je bila opšte poznata po prozvodnji mleka danas je to apsolutno neisplativ rad. Pa čuvala-o ti jednu kravu ili deset. Kako god da ga okreneš, ideš u gubitak.
Proširi malo svoje vidike jer Srbija nije samo Beograd. Ili tačnije Srbija nije samo Beograd i Vojvodina. Tamo je još uvek koliko toliko dobro. Šumadijski deo, Timočka krajina naročito, jad i beda je to. Nije tako bilo ranije. Dok je bio Milošević bilo je mnogo loše ali opet su se pronalazili putevi da bi se živelo normalno. Narod nije bio gladan. A danas preti glad jer ljudima se više ne isplati ni da se bave poljoprivredom i stočarsvom. A kad je to bilo da se u Srbiji poljoprivreda i stočarsvo nije isplatilo. Pa čak i u Miloševićevo vreme je bilo isplativije. Danas je to čist gubitak. Oni koji su ostali na radnim mestima, platu ne primaju  ponekad i mesecima. I šta ti kažeš? Pa nemoj da rade onda, neka napuste taj posao. I gde da odu? Gde da rade kad su sve ostale firme u istoj situaciji? NEMA POSLA, da li ti razumeš kada se kaže da nema posla? I logično, šta sada? Pa ajmo na poloprivredu i stočarstvo. Ali tu te čekaju monopolisti koji ti proizvod otkupljuju po tako maloj ceni da ideš u direktni gubitak.
Epa tako nekad nije bilo. Ovo su nam smislili ovi evropejci koji nas tako lepo slagaše da će nam biti bolje. A napraviše veću štetu Srbiji nego dva Miloševića zajedno.

A pored hrane kao najosnovnije stavke za život, ako tu dodamo i drugu stavku grejanje? Oni što žive u stanovima plaćaju mesečno neki iznos. Taj iznos je duplo veći ako živiš u kući. Ugalj i drva, još malo pa će postati luksuz.

Ono što ja radim ovde, ja to ne želim da radim u Srbiji. Ja ovde otimam pare. Ja sam ovde onaj po kome u Srbiji sada pljujem. Ne želim da to radim u Srbiji jer neću da se bogatim na tuđoj nesreći.  A za amerikance me baš briga.

A tebi savetujem da se maneš ekonomije jer ti to nije jača strana. Vrati se na politiku bliskog istoka ili šta li je već.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 18:52:26 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Ali Sasha, mi samo želimo da budemo kao ti: Da živimo na Zapadu i da pričamo kako je to bezveze.

Ne znam zašto misliš da si toliko glup, pa nam histerično braniš da se ugledamo na tebe i tvoje zapadne integracije
pa idite molim vas  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ili bolje da kažem, pa nek dođe i živi na zapad. Valjda je lakše da jedna odoba dođe i živi na zapad nego da 10 miliona ljudi promeni svest. Promeni život i živi lošije kako bi jednoj osobi bilo dobro. Pardon, ipak ih ima malo više, recimo stotinak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Blokiram kad pomislim sa koliko malo sredstava ljudi žive u Srbiji. Evo sad najavljuju povećanje penzija iduće godine, a do tada će cene da se povećaju još 2 puta najmanje. Valjda ovim novopečenim evropejcima u saradnji sa monopolistima nije dovoljno. Valjda čekaju da vide koliko će penzionera preživeti zimu.

Evo koja su moja predviđanja. Biće još gore nego što je sada.  I onda nakon toga biće još više gore a sve zato što smo mi srbi žilav narod pa nikako da pomremo. E onda će tražiti da prodamo Kosovo kako bi nam bilo bolje. Ako se desi da neki mamlaz stavi potpis na tako nešto tu neće ipak biti kraj našim mukama. Biće kao malo bolje da nam zamažu oči a onda kreće odlučujući udarac. Biće tako loše u Srbiji da će možda izbiti i 2 revolucije ali opet se ništa bitno neće promeniti. E onda će nam tražiti da prodamo Vojvodinu. I kad se Srbija bude svela na Beograd i okolinu valjda će se smiriti  a onda ko preživi pričaće.
Zašto ovo mislim? Zato što gledam šta se dešava zemljama sa strane. Neki žele da prodaju teritoriju kako bi  izašli bar malo iz dugovanja. I šta mislite ko kupuje takvu zemlju? Pa upravo oni koji i zagorčavaju ljudima život.  Monopolisti i materijalisti koji nam uvedoše zemlju u dužničko ropstvo koji nam izmisliše dugove. Veštački su stvorili tolika dugovanja i onda za uzvrat traže ono što im se sviđa.
Kažu, u redu, otpisaćemo vam koju milijardu ako nam date ovu fabriku za $1. U redu otpisačemo vam još koju milijardu ako nam date ovaj deo teritorije. I tako nema kraja. A zašto? Pa zato što više nemamo kontrolu toka novca, zato što su ti stranci kupili ili bolje rečeno oteli sve što je vredlo u Srbiji. zato što su onda za dve trećine svuda smanjili broj radnika. Zato što druge dve trećine radnika ne mogu više da nađu posao. Zato što nema posla zato što i onaj ko hoće da se vrati na poljoprivredu ne može da naplati ono što proizvede.
Onda su otvorili granice i sada svi mladi beže i snalaze se ko kako ume po inostranstvu. I ostade Srbija pusta. I ostadoše tamo samo starci koji jedva krpe kraj sa krajem od penzije koja iznosi  15 000 dinara mesečno.

A mladi koji su još uvek u Srbiji neko  igra loto a ostali se igraju pajserom. Ljudi moraju od nečeg da žive i onda dolazi do povećanja kriminaliteta. Do pljačkanja.
Samo jedan mali procenat ljudi zaista ima sreću da od svoje plate koliko toliko može normalno da živi.
Zato što dve trećine nacije neće preživeti te integracije. Oni što ne budu uspeli da se razbeže po inostransvu živeće životom koji nije primeren ljudskom biću u današnje vreme. Razlika između ovog sistiema u USA i nekadašnje Srbije je otprilike 99%. I da podsetim da šta je EU nego prepisan sistem iz Amerike. Mi balkanci smo malo drugačiji narod. Takav zakon (sistem) će samo uništiti populaciju a ne olakšati život istoj. Ti misliš da sam ja sada ovde mnogo srećan što zarađujem novac? Ono što je Srbiji potrebno je da se uništi monopolizam i počnemo da živimo od sopsvenih resursa. A ne da uvozimo i da se pozajmljujemo. Jer taj sistem u zadnjih 10 godina, videsmo gde nas dovede. U Timočkoj krajini više posla nema pa makar i vezu imao. Sve je rasporodato i dve trećine radnika je otpušteno. Nema posla, nema ničeg. Timočka krajina koja je bila opšte poznata po prozvodnji mleka danas je to apsolutno neisplativ rad. Pa čuvala-o ti jednu kravu ili deset. Kako god da ga okreneš, ideš u gubitak.
Proširi malo svoje vidike jer Srbija nije samo Beograd. Ili tačnije Srbija nije samo Beograd i Vojvodina. Tamo je još uvek koliko toliko dobro. Šumadijski deo, Timočka krajina naročito, jad i beda je to. Nije tako bilo ranije. Dok je bio Milošević bilo je mnogo loše ali opet su se pronalazili putevi da bi se živelo normalno. Narod nije bio gladan. A danas preti glad jer ljudima se više ne isplati ni da se bave poljoprivredom i stočarsvom. A kad je to bilo da se u Srbiji poljoprivreda i stočarsvo nije isplatilo. Pa čak i u Miloševićevo vreme je bilo isplativije. Danas je to čist gubitak. Oni koji su ostali na radnim mestima, platu ne primaju  ponekad i mesecima. I šta ti kažeš? Pa nemoj da rade onda, neka napuste taj posao. I gde da odu? Gde da rade kad su sve ostale firme u istoj situaciji? NEMA POSLA, da li ti razumeš kada se kaže da nema posla? I logično, šta sada? Pa ajmo na poloprivredu i stočarstvo. Ali tu te čekaju monopolisti koji ti proizvod otkupljuju po tako maloj ceni da ideš u direktni gubitak.
Epa tako nekad nije bilo. Ovo su nam smislili ovi evropejci koji nas tako lepo slagaše da će nam biti bolje. A napraviše veću štetu Srbiji nego dva Miloševića zajedno.

A pored hrane kao najosnovnije stavke za život, ako tu dodamo i drugu stavku grejanje? Oni što žive u stanovima plaćaju mesečno neki iznos. Taj iznos je duplo veći ako živiš u kući. Ugalj i drva, još malo pa će postati luksuz.

Ono što ja radim ovde, ja to ne želim da radim u Srbiji. Ja ovde otimam pare. Ja sam ovde onaj po kome u Srbiji sada pljujem. Ne želim da to radim u Srbiji jer neću da se bogatim na tuđoj nesreći.  A za amerikance me baš briga.

A tebi savetujem da se maneš ekonomije jer ti to nije jača strana. Vrati se na politiku bliskog istoka ili šta li je već.
covece,svaka na mestu!  Smile Smile

surova istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia E
@Sasha019
Svaka ti je na mestu zemljak ali dzaba si tipkao, sve sam ja i jos 5-6 nas to x(n) puta objasnjavali i pisali ali nema kome, samo opusteno bitno je da te 99% ljudi kapira i slaze se sa tobom, sve je OK prijatelju veruj mi!
Pozdrav za tebe  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@Sasha019
Svaka ti je na mestu zemljak ali dzaba si tipkao, sve sam ja i jos 5-6 nas to x(n) puta objasnjavali i pisali ali nema kome, samo opusteno bitno je da te 99% ljudi kapira i slaze se sa tobom, sve je OK prijatelju veruj mi!
Pozdrav za tebe  Smile
ja sam i tebe ranije hvalio,@dominick.  Smile Smile

samo sto nikako da stignem da iscitam sve tvoje tekstove,ali,znam da su svi surova istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia E
Hvala na podrsci vidis da ne mozemo da se izborimo sa ovom posasti Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hvala na podrsci vidis da ne mozemo da se izborimo sa ovom posasti Smile
pa,ne mozemo.naravno.
i ja stalno pricam da dok se narod ne probudi,i ne dezinfikuje CELU politicku scenu,i odstrani stetocine(znaci-95% politicara iz svake stranke),nema nista od normalne drzave.ali,dok se narod probudi,pa dok se odluci na delanje,pa dok ih sve dezinfikuje...ih...pitanje nije kada,nego dal ce se to ikada desiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Džaba će narod da se "budi" kad su ovi evropejci uništili konkurenciju. Ko da dođe na vlast? Toma? Dačić? Ili pak Koštuničavi da vaskrsne? Nema ni za kog da se glasa više. Od svakog zla koje nas snađe nakon toga nas snađe uvek veće zlo. Bar je isorija to pokazala. Ja lično ne vidim ko bi imao pamaeti a pre svega poštenja pa da isčupa Srbiju iz propasti. Aj valjda će se pojaviti neko.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 21:34:55 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Džaba će narod da se "budi" kad su ovi evropejci uništili konkurenciju. Ko da dođe na vlast? Toma? Dačić? Ili pak Koštuničavi da vaskrsne? Nema ni za kog da se glasa više. Od svakog zla koje nas snađe nakon toga nas snađe uvek veće zlo. Bar je isorija to pokazala. Ja lično ne vidim ko bi imao pamaeti a pre svega poštenja pa da isčupa Srbiju iz propasti. Aj valjda će se pojaviti neko.
pa,naravno.ja ni ne kazem da treba da se uzdamo u nekoga od postojecih trutina,bilo da su na vlasti,ili ne.
nego da treba skroz da se dezinfikuje politicka scena,pa tek onda da se razmatra ko bi valjano vladao.a ima ljudi koji mogu,i zele da ucine nesto dobro,u svakoj stranci,ali im ovi krpelji ne daju.
zato mora da se ocisti sve,pa tek onda prave planovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.