Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija najgladnija i najsiromasnija u Evropi  (Pročitano 64263 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne znam sto se svi palite. On je zensko koliko je i "ekonomista".

A kakva je to korist od njih
Kao što rekoh, korist je ta što možeš da uđeš u Maxi i kupiš šta hoćeš (kondome, sok od jabuke).
Ako misliš da je nefer cena, onda odbiješ i samo izađeš. To je samo ponuda.
Korist od njih je dakle u toj ponudi.
Tu korist smo imali i u C marketu, dakle ti bi imao "korist" od mene da sam ja potplatio neku stranku i onog kriminalca u bekstvu od direktora C marketa da mi ga prepisu ispod zita? Istu onu koju bi imao da su takva preduzeca i fabrike prodane po nekoj normalnoj ceni i obavljale istu funkciju, samo sto tada ne bi bilo monopola niti gubtika po budzet (zdravstvo, puteve, mostove, privredu)?

Ajde kapiram da namerno lupetas, ali se ne trudis da to ima makar neku povrsnu logiku.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 09:14:06 od I.O. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia E
Ljudi ne vredi se raspravljati sa njim jer on se za dlaku nije promenio već 4 godine.
Pa, vi mladi imate tendenciju da često menjate mišljenje, ali ja sam ipak žena od nekih 70 godina i moje pozicije su prilično iskristalisane.

Ako je tacno ovo sto ste napisali gospodjo onda ste vi slucaj za psihijatre, mada nemate za kad da se lecite!
Oprostite sto vam se ovako obracam ali govorim vam dobronamerno kao sto bih govorio svojoj baki opasno je da ste malo zalutali u svom mozgu a da to ne znate sad vas razumem vas i vasa klaparanja po forumu ipak su godine ucinile svoje!
Oprostite sto sam vas ikada uvredio mislio sam da je neka balavurdija u pitanju a ja sam kulturan i fino vaspitan mladic pa s'tim u vezi mogu da vam ovde javno obecam da se necu vise nikada prepirati sa vama jer za vase postove niste vi krivi kriva je starost, staracka skleroza i senilnost!
Moj vam je prijateljski savet da se druzite sa unucima bice vam mnogo lepse i zanimljivije nego da se sa nama prepucavate po forumu, starija ste i pametnija zena sta vam treba to u zivotu, ako ste sami nadjite nekog Krkobabica (sa penzijom+platom) pa sa njim pod ruku pa u park, u setnju, na caj secajte se vremena Tita, Kralja i evocirajte uspomene na mladost!

IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
Postaje vec malo simptomaticno da svaka tema u kojoj pocne iole ozbiljno da se raspravlja o realnoj ekonomiji (industriji, poljoprivredi, nauci) veoma brzo, zahvaljujuci nekim clanovima, ode u kurac.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
Ljudi ne vredi se raspravljati sa njim jer on se za dlaku nije promenio već 4 godine.
Pa, vi mladi imate tendenciju da često menjate mišljenje, ali ja sam ipak žena od nekih 70 godina i moje pozicije su prilično iskristalisane.

Gospođo vi verovatno čekate restutuciju. No s obzirom na vaš način razmišljanja izgleda da vam je tata ostvio dovoljno kapitala da lepo proživite i preživite Titovo vreme, pa sada možete držati predavanja kako bi to bilo da je blagopočivši Kralj Aleksandar još živ. Za vaš društveni sloj vezana je priča o tome kako su gazde pazile i mazile svoje sluge i zaposlene, pravo "Prohujalo sa vihorom", gde crnci pate za ropstvom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Apple 5
Al zato deremo Makedonce u vaterpolu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Postaje vec malo simptomaticno da svaka tema u kojoj pocne iole ozbiljno da se raspravlja o realnoj ekonomiji (industriji, poljoprivredi, nauci) veoma brzo, zahvaljujuci nekim clanovima, ode u kurac.
Pa kako da ne ode u qrac, kad niko ne pocne od temelja da razgovara. Evo Jaguar(ka), specijalista za pravljenje para, lupi tako bez veze neke stvari i onda ako hoces neku duskusiju sve se izjalovi. Danas je planeta podeljena na nacije i drzave. Svako gleda svoje i svako polazi od temelja, od sosptvenih resursa i na osnovu toga gradi drustvo.Ako to zanemaris onda si nula. Kada pocnes da pravis svoja dobra onda ide energetska efiksanost u pitanju. Postrosnja energije po jedinici proizvoda. Da bi bio konkurentan. E onda izlazis na pijacu.
Efikasan sa neukim ljudima ne mozes biti.Tako da ostajes i ti i tvoj proizvod na nivou sirovina.
Koliko god psovao Papu i Sorosa, ostajes sirovina a sirovina jeftina.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@bf_109_g_6 Za cenu osiguranja ja rekoh okvirno. 500 dinara ili više a možda i manje, treba se samo preračunati. Zašto sam "lupio" 500 dinara? Zato što većina stanovništba ima platu od 25 000 dinara i onda mislim da 500 dinara ne bi predstavljalo problem da plate.

kao shto rekoh , za 500 dinara bi se pokrilo neko vrlo osnovno ZO , uz pretpostavku da ga svi placaju . to medjutim nije sluchaj jer ima mnogo ljudi koji nemaju tih 25 000 dinara . zato je danas na tu platu osiguranje preko 3000 dinara i zato svi zivi gledaju da ga ne plate .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Blokiram kad pomislim sa koliko malo sredstava ljudi žive u Srbiji. Evo sad najavljuju povećanje penzija iduće godine, a do tada će cene da se povećaju još 2 puta najmanje. Valjda ovim novopečenim evropejcima u saradnji sa monopolistima nije dovoljno. Valjda čekaju da vide koliko će penzionera preživeti zimu.

Evo koja su moja predviđanja. Biće još gore nego što je sada.  I onda nakon toga biće još više gore a sve zato što smo mi srbi žilav narod pa nikako da pomremo. E onda će tražiti da prodamo Kosovo kako bi nam bilo bolje. Ako se desi da neki mamlaz stavi potpis na tako nešto tu neće ipak biti kraj našim mukama. Biće kao malo bolje da nam zamažu oči a onda kreće odlučujući udarac. Biće tako loše u Srbiji da će možda izbiti i 2 revolucije ali opet se ništa bitno neće promeniti. E onda će nam tražiti da prodamo Vojvodinu. I kad se Srbija bude svela na Beograd i okolinu valjda će se smiriti  a onda ko preživi pričaće.
Zašto ovo mislim? Zato što gledam šta se dešava zemljama sa strane. Neki žele da prodaju teritoriju kako bi  izašli bar malo iz dugovanja. I šta mislite ko kupuje takvu zemlju? Pa upravo oni koji i zagorčavaju ljudima život.  Monopolisti i materijalisti koji nam uvedoše zemlju u dužničko ropstvo koji nam izmisliše dugove. Veštački su stvorili tolika dugovanja i onda za uzvrat traže ono što im se sviđa.
Kažu, u redu, otpisaćemo vam koju milijardu ako nam date ovu fabriku za $1. U redu otpisačemo vam još koju milijardu ako nam date ovaj deo teritorije. I tako nema kraja. A zašto? Pa zato što više nemamo kontrolu toka novca, zato što su ti stranci kupili ili bolje rečeno oteli sve što je vredlo u Srbiji. zato što su onda za dve trećine svuda smanjili broj radnika. Zato što druge dve trećine radnika ne mogu više da nađu posao. Zato što nema posla zato što i onaj ko hoće da se vrati na poljoprivredu ne može da naplati ono što proizvede.
Onda su otvorili granice i sada svi mladi beže i snalaze se ko kako ume po inostranstvu. I ostade Srbija pusta. I ostadoše tamo samo starci koji jedva krpe kraj sa krajem od penzije koja iznosi  15 000 dinara mesečno.

A mladi koji su još uvek u Srbiji neko  igra loto a ostali se igraju pajserom. Ljudi moraju od nečeg da žive i onda dolazi do povećanja kriminaliteta. Do pljačkanja.
Samo jedan mali procenat ljudi zaista ima sreću da od svoje plate koliko toliko može normalno da živi.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Ali Sasha, mi samo želimo da budemo kao ti: Da živimo na Zapadu i da pričamo kako je to bezveze.

Ne znam zašto misliš da si toliko glup, pa nam histerično braniš da se ugledamo na tebe i tvoje zapadne integracije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ali Sasha, mi samo želimo da budemo kao ti: Da živimo na Zapadu i da pričamo kako je to bezveze.

Ne znam zašto misliš da si toliko glup, pa nam histerično braniš da se ugledamo na tebe i tvoje zapadne integracije

Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.