Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija najgladnija i najsiromasnija u Evropi  (Pročitano 63968 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Od takvih kao ti mi je muka. Vređaš ljude ovde na forumu i pravišh ih glupim.

Samo one koji zaslužuju. Ti Sasha kao obožavalac krstova i dopisni član JUL-a si prvi na listi.
Jednog dana vratiću se u Srbiju. A onda svi oni koji pljačkaju narod biće mi na listi.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Od takvih kao ti mi je muka. Vređaš ljude ovde na forumu i pravišh ih glupim.

Samo one koji zaslužuju. Ti Sasha kao obožavalac krstova i dopisni član JUL-a si prvi na listi.
Jednog dana vratiću se u Srbiju. A onda svi oni koji pljačkaju narod biće mi na listi.
Samo pusti bradu kao Kastro da te ne prepoznaju, jer bi mogao da zavrsis na putu od aerodroma do Beograda.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Tako da danas...
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Citat
Sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić rekao je nedavno za Pres da je naša realnost da smo na dnu lestvice kada se pogledaju parametri koji pokazuju kako građani žive. „Podaci od pre mesec dana jasno pokazuju da prosečna zarada u Srbiji iznosi 320 evra i da je najniža u Evropi. Nas su prestigli svi, uključujući i Makedoniju. Crna Gora ima preko 400 evra prosečnu platu, a o ostalima i da ne pričam“, ističe Dugalić.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=06&dd=30&nav_id=442019

Citat
ekonomista Goran Nikolić smatra da će tako malo povećanje penzija i plata imati relativno mali uticaj na inflaciju i makroekonomsku stabilnost.

"Treba reći da su plate u Srbiji u poslednje dve godine imale značajan pad u evrima i to je samo u poslednjih godinu dana bilo sedam procenata. Penzije su pale čak 13 odsto. Sada je čak i Bugarska stigla po platama Srbiju, Makedonija ima veće plate nego Srbija, Crna Gora ima preko 40% veće plate nego Srbija", navodi Nikolić.
http://www.b92.net/biz/vesti/tema.php?id=134
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 17:02:32 od I.O. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Ne znam uopšte I.O. šta pokušavaš da kažeš tim mrkim statistikama. Ako hoćeš da kažeš da je bilo bolje pre 2000, nije,
jer tada je umesto sadašnjih 320 evra plata bila 3,2 evra. Možeš misliti kako bi se tek sa 3,2 poredili sa ovim ostalima koji imaju 500 i 1000.

A ako ne vršiš poređenja sa prošlošću, nego samo pokušavaš da kažeš da je krajnje vreme da na vlast dođe nova snaga SNS. Onda si u pravu.

Ja sada jedva čekam dolazak Naprednjaka, to će biti comedy gold
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
    a koliko su skocili troskovi zivota ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne znam uopšte I.O. šta pokušavaš da kažeš tim mrkim statistikama. Ako hoćeš da kažeš da je bilo bolje pre 2000, nije,
Vidis kako nemas pojma, nigde ni spomenuo 2000-tu.

A ne razumes ni citate ekonomista o poslednje dve godine kako su nas to prestigle i Crna Gora, i Bosna, i Makedonija i Albanija (sa vecim platama i nizim cenama hrane i goriva). To ima jednostavno objasnjenje preko pada dinara koji sa grivnom drzi rekord u evropi, ali i ono komplikovanije gde jedan covek drzi 60% mlekara pa zajebava proizvodjace, kao sto drugi sa svojim lancem supermarketa zajebava dobavljace.

Ja mislio ti se "razumes u pare", a samo si neki mali privrednik. Sta drzis, neki butik dzinsa ili nakupljujes tezgu na pijaci?

Ja sada jedva čekam dolazak Naprednjaka, to će biti comedy gold
Jel? A ja mislio da su to tvoji, otkud sad taj zaokret od severnokorejskog avatara i Kim Il Dzonga do Tadica?

Uostalom taj Toma je sada cesce u Washingtonu i Briselu od Tadica koji visi po nekim Libijama i tako tim plasticni-eksploziv drzavama, pa ne cudi ni tvoje misljenje, ti si ustvari konstantan.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 14:42:29 od I.O. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Bio je standard visi posle 2000-e jer se zivelo od prodaje gaca. Danas se derete na sva usta na narkodilere, a dobre su vam bile pare koje ste delili od njihovog otkupa firmi. Papali ste i zhvalavili: uh al je lepo, al ce gi bidne jos ubavo, kad gi napravimo Srbiju do Kahlobag.Jos se premeravale teritorije, jos se delilo tudje u mislima. Kandze su rasle ko sumanute. Posle doso Voja, pa prodao malo jace stvari: Mobtel, primer. Pa se popale pare.
Sva ta preduzeca, su samoupravljaci svesno cutali, tek kad je poceo pushanjac, onda su pecinari poceli da reaguju na kiselinu.
Onda se probalo sa stranim investirorima. Cim dodje neko da nesto uradi, evo bulumente, trazi da mu stranac plati regres i topli obrok u zadnjih 10 godina, pa to je moje, to nije tvoje. Stranci digli ruke. Kaze bolje u Afriku nego ovde.Pa normalno je da sve padne. E sada kad jos branimo Kosovo sa splavova, na Bureku i na Facebook-u, stranci rekli: dosta bre i milostinju koju saljemo cemo vam uskratiti.
Koji bre 320 evra? Ste vi normalni? Sta sa 20% nezaposlenih? Koliko je njihov prosek? Koliko oni uticu na taj prosek? Od tih 320 evra, dodje Bajati pa pomeri Arhimedov zakon, kaze, jebes Arhimeda taj nije bio Srbin, njegovo se ne vazi. Kad kod mene udje metar kubni, ima da izadju tri.Ce gi pravim sila na Balkanu. Pa onda svi lancano od jednog prave tri.
Da ne pricamo o volumenu kile srptva. Smanjila se ko qrac od 70 godina, koji se digne jednom u godinu dana i to na pola.Nekad kad je srpski hibrid bio kurat, mogao si za kilo srpatva ciglu Hrvatsku kucu u Vojvodini ili stan u Zemunu da pazaris. Sada ne moz pola kile paradajza da kupis.
Jel smo hteli da zivimo od 'srpstva'? Jesmo. Jesmo hteli svi Srbi u jednu drzavu? Jesmo.
Zeleli ste? Kusajte.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 09:00:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Министар оптужује млекаре за несташицу

Саша Драгин тврди да Имлек повећава пласман скупљих производа на рачун дневног млека
http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Skidaju-kajmak-a-mleka-nema.sr.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.151 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.