Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SRBIJA NA KOMAD: Šta sve kupujemo pojedinačno, jer nemamo para  (Pročitano 10128 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
A da li postoji neka kazna za prodavce koji to rade?

Mislim, moj cale redovno iz lokalne prodavnice donosi stvari koje su ocigledno bile u nekom akcijskom paketu... posto se vidi sastrugana nalepnica (ako se potrude)...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Mislim, moj cale redovno iz lokalne prodavnice donosi stvari koje su ocigledno bile u nekom akcijskom paketu... posto se vidi sastrugana nalepnica (ako se potrude)...

Ako mislim na to sto mislis naravno da ne postoji.
To je trenutno i jedini nacin lokalnih prodavaca da opstanu.Ne vidim bolji nacin da uspostave bolje cene od na primer tempa ili nekog veceg marketa.
Kupe tipa milke 5+1 gratis i prodaju na komad..

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Kako je jedini nacin da opstanu kada su im cene za 20% vise...
Tacnije, koriste svoj monopolski polozaj... jer npr. u selu imas samo jednu prodavnicu ili samo jedna prodavnica radi u tom delu grada...
A sve je to roba iz npr. Metroa.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 

Ne postoji. Kad prestanu da crpe novac privatnika, i kad ukinu 101 namet na nase poslovanje, cime crpe novac za drzavnu kasu onda neka sprovedu u delo svaki zakon koji ima veze sa nasim poslovanjem i artiklima koje prodajemo.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Demokratsko pokrstavanje predstavlja proces usadjivanja demokratskih vrednosti u narod varvarskog mentaliteta.
Eto, izveo sam definiciju specijalno za tebe. Wink

Proces je u toku ovde i vidim, da je prilicno uspesan.

Aham .. odlican je.Zasnovan na lazima i neistinama o ekonomskoj prosperitetnsti.Velikim platama i ne znam cega jos.A ustvari nije mnogo tesko da se skokne do bugarske ili baci pogled na Ustase.

A inace kakve veze imaju ove marke koje si nabrojao sa bilo cim  Smiley 1
Nemacka je poznata po automobilima vec ceo vek i pre i posle EU kao i Italija po pici ili Belgija po cokoladama.
Jedino ako hoces da kazes da cemo svi da vozimo najnovije automobile iz Nemacke i da ne znam sta jos samo zato sto cemo da se prikljucimo Eu ?!

Iskreno prazne price ne pijem..Ja bih voleo da se za ovakve izjave preuzmu odredjene odgovornosti.
Tipa da lepo covek koji to obeca a to se ne desi bude vešan ili zaklan.
Ali pitanje je ko sme da preuzme takvu vrstu odgovonosti.
Ovakvu odogovornost koju snose nasi pollticari..je za psihopatologiju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63

E to je veoma zanimljiva zajebancija...moj komsija je ustvari DIS samo sto su cene opala
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
A kako drugacije? Ljudi nabavljaju tamo gde im je najpovoljnije. Nista sokantno nema u tome, zamislite da putujemo po gradovima gde su fabrike i nabavljamo artikle koji se prodaju u nasim radnjama? Nemoguce.
Zato veliki imaju transport, formiraju cene, mi nabavljamo od njih i formiramo svoje cene. Ko hoce neka izvoli - ko nece ima gde ce.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Kako je jedini nacin da opstanu kada su im cene za 20% vise...
Tacnije, koriste svoj monopolski polozaj... jer npr. u selu imas samo jednu prodavnicu ili samo jedna prodavnica radi u tom delu grada...
A sve je to roba iz npr. Metroa.

Seoske prodavnice ako nisi bila skoro u jednoj od njih su maltetne smesne.I nije bas da ima jedna..obicno ima dve do tri po selu.
(dobro uzmi obzir da ja govorim za sela u kojima sam ja bio)
A artikli u tim objektima jesu skuplji ali obicno nemaju nesto robe..Samo ono najpotrenije.Tipa brasno,cigarete,zejtin,secer..

Ali generalno kolko sam razgovarao sa trgovcima..obicno to bude ovako..
-Burazeru ja mogu da imam dobru cenu ako robu preuzmem u Pancevu (na nekoj pijaci ,ako tamo ima neka pijaca ako nisam pomesao) i da potrosim gorivo,jedem,izgubim dan ..pa i tad nisam nesto mnogo povoljniji od velikog marketa.Ili u Subotici.
Jedino za pijace (opet nisam siguran) one mogu da daju povoljnije jer ne placaju pdv na artikle.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Svi manji trgovci uzimaju iz marketa svoju robu, kao sto je DIS ili Roda. Retko sta tu ide direktno od dobavljaca, Zvake, cigare, sladoled uglavnom. I naravno pokupe stvari sa akcije redovno, raspakuju i prodaju pojedinacno po punoj ceni.

Zato u principu akcijske robe ima uvek malo jer sve se proda na veliko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
A kako se radilo pre pojave DIS-a, Merkatora...nije problem kupiti nesto tamo, vec sto preprodaju robnu marku koja je deo nekog lanca i kao takva nije namenjena da se proda za 45 dinara da bi kasnije neki tamo levat to isto prodao za 55 dinara.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.348 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.