Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 12:41:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 181097 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung Galaxy IIs
Ja sam cuo da samo nase patriote vracaju sa granice. Kazu, da imaju neki poseban sjaj u ocima, kao Jevreji sto imaju specifican nos Smile Patriote od Srbiju bre, vracaju zato sto postoji mogucnost izbijanja situacije na udaljenoj lokaciji u EU Smile Patriote su posebno senzitivne kada su pederi u pitanju (primaju ali i yzvracaju .... udarce, naravno Smile (sjajna reklama za Durex) Smile ).
Opet, kazem, misljenja sam da je ovaj bezvizni rezim jos jedna u nizu provokacija i zavera, protiv srpskog naroda i drzave, koja traje pune 2000 godina (vampiri, papa, Jevreji, dusmani, dobra kola, prase na raznju, B92, izdajnici i placenici, crnci, pederi, bezboznici ... )! Braco Srbi, ne dopustite da vas dusmani sa zapada prevare, budite mudri kao i do sada  Smile Ko zna sta vam sada spremaju! Imas svoje selo i seljancice u njemu, ne daj ga nikom Smile  Smile

Kad vidis stranca na ulici, pljuni i vrati se tri koraka u nazad! Tako ces da prekines magiju.

тешки комплекси Smile

и да...не треба пљунути странца....довољно је да га мало помазиш(видети под:брис татон...ако се ико од професионалних нарикача сећа Smile )

Кад си већ споменуо професионалне нарикаче поготово ове са Б52, нико не спомену то што су два српска тринаестогодишњага малтене масакрирана у околини Милана. Мотив је био искључиво базиран на националној основи. Један клинац је са тешким повредама хоспитализован.

Тринаестогодишњи дечак из Србије је након прозивки на расној основи брутално претучен, а како јављају италијански медији, петоро италијанских малолетника је пријављено због оптужби за наношење тешких повреда и злостављања на основу расне дискриминације. Напад се десио прошле суботе у близини спортске хале у Гаљарте Варезеу, где су тринаестогодишњег дечака и његову рођаку од седамнаест година напала петорица Италијана. После претњи, малолетници су напали тринаестогодишњака који је покушао да побегне, брутално су га шутирали док је склупчан и уплакан беспомоћно лежао. Нападнути малолетници одмах су позвали чланове своје породице, који су их одвезли у болницу. Седамнаестогодишња девојчица је након истраге отпуштена из болнице са дијагнозом „реактивне анксиозности“ због стања изазваног шоком, док је дечак одмах хоспитализован и задржан на посматрању у наредних 30 дана. Малишан је одмах примљен на педијатријско одељење локалне болнице са преломима костију потколенице и са модрицама на глави.

- Они су га тукли наочиглед рођаке само зато што је Србин - изјавио је комесар полиције на претресу у суду за малолетнике у Милану.

http://www.alo.rs/vesti/22490/Srpski_malisan_prebijen_u_Italiji

Izostavio si ovo:

Zvaničnici policije u Galjarteu juče su prijavili napadače javnom tužiocu. Od petoro maloletnih napadača, jedan nije smeo da se zadrži u pritvoru zato što je mlađi od 14 godina.

Dobar si radikal, izostavljanjem bitnih delova menjaš suštinu vesti.

Kada se ovo gore doda na ono što si ti preneo, ispada da su likovi napali dečaka, tukli ga
i da su trenutno u pritvoru.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 23:30:49 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Citat
  Zasto? Da li mislis da ne treba slaviti nesto sto je dobro za tvoju zemlju?

Ti si prvi daleko od EU sa ovakvim stavovima. Jel kada sidjes u prodavnicu, slavis sto si nasao na policama hleb i mleko? Naravno da ne. E pa kao sto je to normalno, sasvim je normalno da mi u 21. veku putujemo bez viza po komsijskim zemljama. To sto znog specificnh okolnosti ranije nismo mogli svakako nije opravdanje da sada tu mogucnost slavimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16

Ti si prvi daleko od EU sa ovakvim stavovima.
A ja vidim nesto me bocka u levom dzepu  Smile
Jel kada sidjes u prodavnicu, slavis sto si nasao na policama hleb i mleko? Naravno da ne. E pa kao sto je to normalno, sasvim je normalno da mi u 21. veku putujemo bez viza po komsijskim zemljama. To sto znog specificnh okolnosti ranije nismo mogli svakako nije opravdanje da sada tu mogucnost slavimo.
Jbga Rambo, ti poredis kupovinu hleba i ukidanje viza ... ne ide  Smile Naravno da je normalno da se vize ukinu, ali pricati o "normalnosti" u Srbiji je trcanje u zatvorenom kruzicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Moj prvi komentar i jeste tu zato sto EU ne znaci samo putovanje vec cinjenica da su stvari koje mi smatramo luksuzom ustvari osnovne zivotne potrebe.

Sta znaci "U Srbiji..."? Jbg, bilo kako je bilo, pregurali smo neke teske stvari, gomila istih ostaje da se pregura ali stanje je takvo kakvo je. To i dalje znaci da je moj stav (ne namecem ga dugima) da ne slavim normalne stvari. Za mene jeste apsolutno isto da li cu u radnji naci hleb i to da li mogu normalno da izadjem iz zemlje, bez ikakvog cimanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
Ja sam cuo da samo nase patriote vracaju sa granice. Kazu, da imaju neki poseban sjaj u ocima, kao Jevreji sto imaju specifican nos Smile Patriote od Srbiju bre, vracaju zato sto postoji mogucnost izbijanja situacije na udaljenoj lokaciji u EU Smile Patriote su posebno senzitivne kada su pederi u pitanju (primaju ali i yzvracaju .... udarce, naravno Smile (sjajna reklama za Durex) Smile ).
Opet, kazem, misljenja sam da je ovaj bezvizni rezim jos jedna u nizu provokacija i zavera, protiv srpskog naroda i drzave, koja traje pune 2000 godina (vampiri, papa, Jevreji, dusmani, dobra kola, prase na raznju, B92, izdajnici i placenici, crnci, pederi, bezboznici ... )! Braco Srbi, ne dopustite da vas dusmani sa zapada prevare, budite mudri kao i do sada  Smile Ko zna sta vam sada spremaju! Imas svoje selo i seljancice u njemu, ne daj ga nikom Smile  Smile

Kad vidis stranca na ulici, pljuni i vrati se tri koraka u nazad! Tako ces da prekines magiju.

тешки комплекси Smile

и да...не треба пљунути странца....довољно је да га мало помазиш(видети под:брис татон...ако се ико од професионалних нарикача сећа Smile )

Кад си већ споменуо професионалне нарикаче поготово ове са Б52, нико не спомену то што су два српска тринаестогодишњага малтене масакрирана у околини Милана. Мотив је био искључиво базиран на националној основи. Један клинац је са тешким повредама хоспитализован.

Тринаестогодишњи дечак из Србије је након прозивки на расној основи брутално претучен, а како јављају италијански медији, петоро италијанских малолетника је пријављено због оптужби за наношење тешких повреда и злостављања на основу расне дискриминације. Напад се десио прошле суботе у близини спортске хале у Гаљарте Варезеу, где су тринаестогодишњег дечака и његову рођаку од седамнаест година напала петорица Италијана. После претњи, малолетници су напали тринаестогодишњака који је покушао да побегне, брутално су га шутирали док је склупчан и уплакан беспомоћно лежао. Нападнути малолетници одмах су позвали чланове своје породице, који су их одвезли у болницу. Седамнаестогодишња девојчица је након истраге отпуштена из болнице са дијагнозом „реактивне анксиозности“ због стања изазваног шоком, док је дечак одмах хоспитализован и задржан на посматрању у наредних 30 дана. Малишан је одмах примљен на педијатријско одељење локалне болнице са преломима костију потколенице и са модрицама на глави.

- Они су га тукли наочиглед рођаке само зато што је Србин - изјавио је комесар полиције на претресу у суду за малолетнике у Милану.

http://www.alo.rs/vesti/22490/Srpski_malisan_prebijen_u_Italiji

Izostavio si ovo:

Zvaničnici policije u Galjarteu juče su prijavili napadače javnom tužiocu. Od petoro maloletnih napadača, jedan nije smeo da se zadrži u pritvoru zato što je mlađi od 14 godina.

Dobar si radikal, izostavljanjem bitnih delova menjaš suštinu vesti.

Kada se ovo gore doda na ono što si ti preneo, ispada da su likovi napali dečaka, tukli ga
i da su trenutno u pritvoru.

Као прво никад нисам био радикал, од 2004 г. не гласам.
као другу никакву намеру нисам има да сакријем делове вести уосталом оставио сам линк извора
Као треће нисам имао намеру да се бавим реакцијом италијанских органа,већ:
Ниједна италијанска телевизија није облатила италијански народ и тражила денацификацију италијана као што је то радила Б52 у случају Брис Татон, а ја ти гарантујем то боље знам од тебе да у Италији има више екстремно десничарских организација и присталица и то процентуалн вдалеко више него у Србији.
Такођениједан од италијанских медија није напао Ватикан, као што су на поменутој телевизији припадници којекаквих ништаријских организација пљували по СПЦ оптужујући је да је један од главних криваца туче у којој је кажем брутално до смрти пребијен француски навијач.
Мисли пријатељу мало својом главаом, интелигентан си дечко, то ти кажем из властитог искуства Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
Извињавам се због правописа.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2009, 00:46:42 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Ma smesna je cela ova prica .... Srecan sam sto su nam ukinuli vize i bas mi je drago ali zbog toga slaviti i slati neke ljude koje ce na aerodromima da cekaju izaslanici je krajnje ponizavajuce... Kao da sam iz zimbabvea  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 12:41:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.