Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:10:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 181109 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Jesu li svi prešli granu, ili je neko iz konvoja ostao u snegu? Smile
Ма многи се враћају. Изврћу им џепове на царини.

Ja sam čuo da slovenci rade pregled rektuma na licu mesta, a uzimaju i uzorak urina.

Plus traže sve moguće potvrde, radnu knjižicu na uvid, zdravstvenu knjižicu, tehničku knjižicu, đačku knjižicu i svedočanstva iz osnovne škole, člansku kartu AMSS, člansku kartu udruženja ribolovaca "4. jul" u Zemunu, i mnogo toga drugog što nije za iznošenje na javnom mediju kakav je burek forum.  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
Ja sam čuo da slovenci rade pregled rektuma na licu mesta, a uzimaju i uzorak urina.

Да није анално, било би банално Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
Kazu da ima i spisak bolesti koje nisu dozvoljene. Prostata, hemoroidi itd.Parkinsonov sindrom moze, jer onda znaju da nisi snajperista. Boje se partizana.Moze ruke da drhte al da ne pisas u gace.Kenjanje u zbunju i pisanje uz vetar je zabranjeno.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 03:23:35 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Сит гладном не верује или може ли се живети од безвизног режима

Аутор: Вишња Костић, Објављено: 09. 12. 2009.

Мислим да смо једина омладина у Европи која мора да се бави уопште својим властодршцима, зна сва њихова имена, дела и недела и размишља који је следећи погубни корак који ће направити.

Мишљења о уласку Србије на белу шенген листу су опет поделила јавност. Док су једни еуфорично дочекали вест о томе и већ почели да пакују кофере (мада им и визе нису стварале велику препреку), они други, бројнији, прилично су равнодушни због ове сензације, јер и са визама и без њих они једва да могу да отпутују до најближег града у земљи, а некима је проблем и плаћање месечне карте за превоз (да не помињемо гориво које свако мало напредује у висини цене, односно државног намета на исто). Све у свему, улазак на ову листу јесте једна радосна вест. Осећај да се може, макар и до Будимпеште, леп је и заиста отвара неке нове могућности и жеље, ако ништа друго. Питање ко може себи да приушти цене ЕУ је ипак превише важно и треба га постављати нашим функционерима, али… Они су ипак много изнад реалности… сурове. То не доказује само поређење између њихових и просечних плата грађана Србије, већ и реакција самог председника на један искрен одговор по овом питању.

Шта се то догодило? Прошле недеље, по изласку из суднице где се изјаснио и крив и невин за чувени случај испијања шампањца на Маракани (о коме се може посебно говорити као својеврсном замајавању српске јавности и окупирању медијског простора за тривијалности овакве врсте), председник Србије, Борис Тадић, упитао је окупљене новинаре како се осећају поводом уласка Србије на белу шенген листу. Како су присутни одреаговали у стилу све нам је једно, он ће рећи: - Шта, нисте срећни? Окупљени новинари искрено рекоше: - Немамо пара. Све нам је једно. (О, дрскости!!!) Председник, тако разочаран у њихову равнодушност и у неверици због таквог нељудског и нецивилизованог односа према путовањима и пруженим нам могућностима рече: - Па нису ваљда паре проблем. Немојте, молим вас, није све у парама, ваљда. И онда, започе објашњење своје историјске одговорности.

Не, не, није причао о питању све извеснијег отцепљења Војводине. О одбрани Косова? Ма какви. О привредној стагнацији и пропалим приватизацијама, аферама, коферима? Не, рекох, причао је о овом испијању шампањца.

Медијска замајавања

Питам се, вероватно као и већина грађана ове земље: Ко је луд, а ко збуњен ту? Да ли је могуће да од председника добијамо овакве одговоре? Могу да разумем његов став да је добијање безвизног режима сјајна ствар за Србију. Могу да разумем и да се размеће тиме, и да искључиво себи и својима приписује заслуге за исто, али да се на овакав начин, пристојно је рећи, шали са својим грађанима и као не разуме да се без новца не може ни по хлеб и млеко, то заиста не могу да разумем. Као што каже пословица: СИТ ГЛАДНОМ НЕ ВЕРУЈЕ! Мада, можда нам је Председников став појаснио један «паметни» гледалац емисије Утисак недеље, који рече (и остаде жив) да нашу омладину треба да је срамота, јер живи ушушкано, па не намерава да се одрекне својих врховних задовољстава, кафа, цигара и излазака да би отишла на неко студијско путовање. Претпостављам да он и владајућа коалиција имају исто полазно становиште, али и ми, омладина српска, имамо становиште да се овакво играње политике трпети не може, јер од оволике «ушушканости» мислим да смо једина омладина у Европи која мора да се бави уопште својим властодршцима, зна сва њихова имена, дела и недела и размишља који је следећи погубни корак који ће направити.

Кад смо код овог играња, имао је наш Председник још занимљивих за проучавање изјава, као што је она о добрим и лошим министрима, мада се ниједан од њих није осетио прозваним у оној другој категорији. Лажем, рече Министар спољних послова да се осећа тако, јер увек може боље и више да се ради, али то није баш, верујем, оно што је Председник конкретно хтео да поручи. Похвалила бих и искреност Министра социјалне политике који каже да он нити може нити уме боље. Свака част! А од осталих, мало трага, још мање гласа! И тако, из дана у дан, наш политички естаблишмент нам чврсто држи главе и окреће их тамо где му одговара, односно на ону страну супротну нашим стварним проблемима. А ми, имамо ли снаге да страну сами променимо?

Боље да је имамо или да је скупимо! Јер ако немамо, а ви, `ајде, «палите» у ЕУ, нису вам, ваљда, паре проблем, роде маловерни!?

izvor
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 10:02:42 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Ja sam cuo da samo nase patriote vracaju sa granice. Kazu, da imaju neki poseban sjaj u ocima, kao Jevreji sto imaju specifican nos Smile Patriote od Srbiju bre, vracaju zato sto postoji mogucnost izbijanja situacije na udaljenoj lokaciji u EU Smile Patriote su posebno senzitivne kada su pederi u pitanju (primaju ali i yzvracaju .... udarce, naravno Smile (sjajna reklama za Durex) Smile ).
Opet, kazem, misljenja sam da je ovaj bezvizni rezim jos jedna u nizu provokacija i zavera, protiv srpskog naroda i drzave, koja traje pune 2000 godina (vampiri, papa, Jevreji, dusmani, dobra kola, prase na raznju, B92, izdajnici i placenici, crnci, pederi, bezboznici ... )! Braco Srbi, ne dopustite da vas dusmani sa zapada prevare, budite mudri kao i do sada  Smile Ko zna sta vam sada spremaju! Imas svoje selo i seljancice u njemu, ne daj ga nikom Smile  Smile

Kad vidis stranca na ulici, pljuni i vrati se tri koraka u nazad! Tako ces da prekines magiju.

« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 10:48:42 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
neko te iznervirao,nisi popio lek... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
neko te iznervirao,nisi popio lek... Smile
Ma svi me nerviraju. Pocupacu im kosu!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja sam cuo da samo nase patriote vracaju sa granice. Kazu, da imaju neki poseban sjaj u ocima, kao Jevreji sto imaju specifican nos Smile Patriote od Srbiju bre, vracaju zato sto postoji mogucnost izbijanja situacije na udaljenoj lokaciji u EU Smile Patriote su posebno senzitivne kada su pederi u pitanju (primaju ali i yzvracaju .... udarce, naravno Smile (sjajna reklama za Durex) Smile ).
Opet, kazem, misljenja sam da je ovaj bezvizni rezim jos jedna u nizu provokacija i zavera, protiv srpskog naroda i drzave, koja traje pune 2000 godina (vampiri, papa, Jevreji, dusmani, dobra kola, prase na raznju, B92, izdajnici i placenici, crnci, pederi, bezboznici ... )! Braco Srbi, ne dopustite da vas dusmani sa zapada prevare, budite mudri kao i do sada  Smile Ko zna sta vam sada spremaju! Imas svoje selo i seljancice u njemu, ne daj ga nikom Smile  Smile

Kad vidis stranca na ulici, pljuni i vrati se tri koraka u nazad! Tako ces da prekines magiju.

тешки комплекси Smile

и да...не треба пљунути странца....довољно је да га мало помазиш(видети под:брис татон...ако се ико од професионалних нарикача сећа Smile )
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 11:27:17 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ja bih samo da cestitam ovaj veliki korak naprijed svim gradjanima Srbije i od juce ponosnim vlasnicima pasosa te zemlje Smile Nek je sa srecom, i nemojte puno brzo voziti velike su kazne i nemojte puno da ganjate Madjarice, tu nisu bas velike kazne ali me ipak poslusajte Smile

Zavidiš nam? Smile

Pa ne bas, ja sam se na vrijeme obezbjedio pasosem jedne evropske zemlje tako da ja vec odavno mogu da putujem gdje hocu, ali svakako sam solidaran sa svojim narodom koji to nemoze, a naravno i sretan sto bar neko moze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS), narodni poslanik i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma rano jutros, prvog dana po ukidanju viza građanima Srbije,sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, poveo je na trodnevni put u glavni grad Austrije, Beč delegaciju od 126 članova, od kojih su 115 poljoprivredni proizvođači iz jagodinskih sela.

"Od 115 poljoprivrednih proizvođača, njih stotinu nikada nije putovalo avionom, niti je ikada do sada izašlo van granica naše zemlje", navodi se u stranaćkom saopštenju.

U Beču ćemo obići više poljoprivrednih dobara i upoznati način rada njihovih farmera i njihova iskustva po principima EU, rekao je Marković.

Prema njegovim rečima to je dragocena prilika da se vidi šta se može i mora primeniti kod nas u Srbiji kada je reč o agraroj politici.

"Došlo je vreme da bez viza putuju građani, a mi iz Jagodine smo upravo hteli da poljoprivredni proizvođači odu u Beč i vide kako žive njihove kolege na zapadu", izjavio je Marković, a prenosi jagodinska TV Palma Plus.

Marković je podsetio da su u organizaciji grada Jagodine, privrednici već bili u Beču, da su sada na redu poljoprivrednici, a da će u aprilu 2010.godine biti organizovano putovanje za studente.

U delegaciji se nalaze i predstavnici svih stranaka Skupštine grada Jagodine, kao i Ivica Tončev, savetnik zamenika premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Organizator puta je Skupština grada Jagodine, a sve troškove snose sponzori i prijatelji grada.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:10:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.