Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:13:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 181013 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Значи,први штурнули сељаци.
Шалим се наравно,није лоше да мало виде па нека процијене шта би
добили или изгубили увођењем неких стандарда.
Него мене интересује како ће се сада звати E X I T ?
Смисао имена је изгубљен једино може асоцирати на прошло вријеме.
Најбоље да се зове O P E N .
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Citat
Organizator puta je Skupština grada Jagodine, a sve troškove snose sponzori i prijatelji grada.
  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
Palma je car. Konacno da i njemu otpeva Betoven nesto na sred Beca.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Значи,први штурнули сељаци.
Шалим се наравно,није лоше да мало виде па нека процијене шта би
добили или изгубили увођењем неких стандарда.
Него мене интересује како ће се сада звати E X I T ?
Смисао имена је изгубљен једино може асоцирати на прошло вријеме.
Најбоље да се зове O P E N .

Nekima i dalje treba izlaz iz ovih govana makar na 5 dana Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Ja sam cuo da samo nase patriote vracaju sa granice. Kazu, da imaju neki poseban sjaj u ocima, kao Jevreji sto imaju specifican nos Smile Patriote od Srbiju bre, vracaju zato sto postoji mogucnost izbijanja situacije na udaljenoj lokaciji u EU Smile Patriote su posebno senzitivne kada su pederi u pitanju (primaju ali i yzvracaju .... udarce, naravno Smile (sjajna reklama za Durex) Smile ).
Opet, kazem, misljenja sam da je ovaj bezvizni rezim jos jedna u nizu provokacija i zavera, protiv srpskog naroda i drzave, koja traje pune 2000 godina (vampiri, papa, Jevreji, dusmani, dobra kola, prase na raznju, B92, izdajnici i placenici, crnci, pederi, bezboznici ... )! Braco Srbi, ne dopustite da vas dusmani sa zapada prevare, budite mudri kao i do sada  Smile Ko zna sta vam sada spremaju! Imas svoje selo i seljancice u njemu, ne daj ga nikom Smile  Smile

Kad vidis stranca na ulici, pljuni i vrati se tri koraka u nazad! Tako ces da prekines magiju.

Kao i obično preteruješ. Ukidanje viza je dobra vest, ali bez potrebe za slavljem. Ja sam putovao i do sada , možda dva do tri puta godišnje, nešto službeno, nešto na odmor. Neću ni sada ništa promenuti, jedino je moguće da smanjim broj izlazaka, onih privatnih, jer sam prilično dekintiran. Manje je troškova , ali uzmi za tri izlaska , 100 eura manje.Nije vredno slavlja.Uostalom, sve je to obećano još 2000 godine, samo da ode Milošević. Za mene bi bilo slavlje da se moji drugovi koji su tehnološki višak zaposel, da ljudi koji su završili škole odmah nađu posao, da se zarade popnu na prosek , bar 1000 eura i td i td. Ovako, raznosićeš ti i dalje pice za male pare.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2009, 21:06:39 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Kao i obično preteruješ. Ukidanje viza je dobra vest, ali bez potrebe za slavljem.
  Zasto? Da li mislis da ne treba slaviti nesto sto je dobro za tvoju zemlju? Ljudi su ovde navikli na paranoju, tmurnost, melanholiju i sad svaka nova vest se dozivljava kao "ko zna sta nam smeraju?" Nove ideje kao "izdaja". Sve dok je tako, bice vam ovako Smile Zasto se svaka pruzena ruka doceka na noz? Zasto takvi kompleksi? Mislis da je to ponos? Ne bato, to je glupost  Smile
Za mene bi bilo slavlje da se moji drugovi koji su tehnološki višak zaposel, da ljudi koji su završili škole odmah nađu posao, da se zarade popnu na prosek , bar 1000 eura i td i td.
Ti hoces odma' iz fice u mercedes? Smile Koci malo ...

Ovako, raznosićeš ti i dalje pice za male pare.  Smile
Ako bude potrebe, zasto da ne, to je vrlo interesantan posao, samo je Srbima naravno "ispod ponosa"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Čoveče , političari ti prodaju rog za sveću. Mali uspeh , kakvo je ukidanje viza , je podmetačina. Ima mnogo većih problema u ovoj zemlji. Ti si "drogiran" praznim prićama. Zašto hoću 1000 eura prosek plate, zato jer para ima, ali su kod Miška.Zašto tajkuni da imaju bazen , a moj drug prima socijalnu pomoć, jer mu je firma upropašćena od strane ti istih tajkuna.Osveti se čoveče, pređi sa pice na burek , možda će ti pomoći da progledaš? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Čoveče , političari ti prodaju rog za sveću. Mali uspeh , kakvo je ukidanje viza , je podmetačina. Ima mnogo većih problema u ovoj zemlji. Ti si "drogiran" praznim prićama. Zašto hoću 1000 eura prosek plate, zato jer para ima, ali su kod Miška.Zašto tajkuni da imaju bazen , a moj drug prima socijalnu pomoć, jer mu je firma upropašćena od strane ti istih tajkuna.Osveti se čoveče, pređi sa pice na burek , možda će ti pomoći da progledaš? Smile
A otkud ti ideja da ja verujem politicarima? To ukidanje je trebalo da se desi jos pre 7 godina, naravno znamo ko je kriv. Otisao si daleko, pricam o ukidanju viza, ko hebe politicare u Srbiji, svi su isti, beskorisni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Konačno u nečemu da se složimo, jedino si promašio, nije pre 7 već pre 9 godina. No nećemo dalje, ukidanje viza je super, ali nije za slavlje. U prom se slažemo u drugom ne. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
Ja sam cuo da samo nase patriote vracaju sa granice. Kazu, da imaju neki poseban sjaj u ocima, kao Jevreji sto imaju specifican nos Smile Patriote od Srbiju bre, vracaju zato sto postoji mogucnost izbijanja situacije na udaljenoj lokaciji u EU Smile Patriote su posebno senzitivne kada su pederi u pitanju (primaju ali i yzvracaju .... udarce, naravno Smile (sjajna reklama za Durex) Smile ).
Opet, kazem, misljenja sam da je ovaj bezvizni rezim jos jedna u nizu provokacija i zavera, protiv srpskog naroda i drzave, koja traje pune 2000 godina (vampiri, papa, Jevreji, dusmani, dobra kola, prase na raznju, B92, izdajnici i placenici, crnci, pederi, bezboznici ... )! Braco Srbi, ne dopustite da vas dusmani sa zapada prevare, budite mudri kao i do sada  Smile Ko zna sta vam sada spremaju! Imas svoje selo i seljancice u njemu, ne daj ga nikom Smile  Smile

Kad vidis stranca na ulici, pljuni i vrati se tri koraka u nazad! Tako ces da prekines magiju.

тешки комплекси Smile

и да...не треба пљунути странца....довољно је да га мало помазиш(видети под:брис татон...ако се ико од професионалних нарикача сећа Smile )

Кад си већ споменуо професионалне нарикаче поготово ове са Б52, нико не спомену то што су два српска тринаестогодишњага малтене масакрирана у околини Милана. Мотив је био искључиво базиран на националној основи. Један клинац је са тешким повредама хоспитализован.

Тринаестогодишњи дечак из Србије је након прозивки на расној основи брутално претучен, а како јављају италијански медији, петоро италијанских малолетника је пријављено због оптужби за наношење тешких повреда и злостављања на основу расне дискриминације. Напад се десио прошле суботе у близини спортске хале у Гаљарте Варезеу, где су тринаестогодишњег дечака и његову рођаку од седамнаест година напала петорица Италијана. После претњи, малолетници су напали тринаестогодишњака који је покушао да побегне, брутално су га шутирали док је склупчан и уплакан беспомоћно лежао. Нападнути малолетници одмах су позвали чланове своје породице, који су их одвезли у болницу. Седамнаестогодишња девојчица је након истраге отпуштена из болнице са дијагнозом „реактивне анксиозности“ због стања изазваног шоком, док је дечак одмах хоспитализован и задржан на посматрању у наредних 30 дана. Малишан је одмах примљен на педијатријско одељење локалне болнице са преломима костију потколенице и са модрицама на глави.

- Они су га тукли наочиглед рођаке само зато што је Србин - изјавио је комесар полиције на претресу у суду за малолетнике у Милану.

http://www.alo.rs/vesti/22490/Srpski_malisan_prebijen_u_Italiji
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:13:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.