Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 19074 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 Ako udjemo u EU čeka nas četvrti rajh pod drugim imenom.
  Nazi super state
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
A? Smile Cekaj jer ti stvarno mislis da razgovaras ovde sa debilima ili si sam debil?

Ja vas ne tretiram kao debile, mislim da ipak možete nešto da naučite, pa nisi ti baš toliko loš
Citat
Ne     izbegavaj     pitanje     koje sam ti postavio već 3 puta.  Iz koje si obladti medjunarodnog prava doktoriro kdase usudjuješ da pljuješ na prof. dr. Smilju Avramov, ja sam samo apsolvent prava i nebi se usudio da dovedem u pitanje jedan tako veliki autoritet kakav ima prof. dr. Smilja Avramom i u našoj i u uporednoj pravnoj teoriji.
Citat
Iz koje si ti oblasti doktorirao da možeš da je hvališ? Uzgred ja ne kritikujem njen doktorat nego udzbenik i to misle i veći autoriteti od Smilje Avramov. Takodje, autori na koje se ona poziva u udzbeniku nisu nikakvi doktori medj. prava

Reč smilje Avramov u današnjem svetu što se tiče medj. prava ne vrei ni "po pare"

Ljudska i gradjanska prava i slobode jesu starije od države jer su i pre nastala i postoje dve vrste država: one koje manje krše ljudska prava i one koje to masovno rade

medjunarodna zajednica je ratovala protiv Srbije, jer je to bio NATO a ne pojedine države. Da li je ta intervencija bila opravdana ili ne, da li je bilo kršenje povelje UN ili ne - to je drugo pitanje, ovde je pitanje da li je NATO država ili ne? Nije! sahalin sedi jedan

takodje da se ne zaboravi da Smilja Avramov u svom udzbeniku nigde i ne spominje mksj - haški sud - što je, priznajem, kreativan doprinos udzbenicima medj. prava

Citat
I time pitaš zašto je to sveto pismo povelja UN važna.

ne pitam te
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Nekada je postojao Stlni sud medjunarodne pravde njegova pravni sledbenik je Medjunarodni sud pravde, e kad ovi Evor zločinci budu izvedeni pred ovaj  ili neki sdrugi sud, i budu odgovarali za svoje zločine, kad  se budu izvinili za ono što su nam uradili za moja 2 ujaka i sestru od 5 meseci i hiljade drugih, kad budu vratili ono što su oteli, platili ono što su porušili e tada mogu da im kažem " Sikter more više volim janjičare od vas demokrata " a da čak i pomislim da sa tim krvolocima delim hleb, neka hvala.
I ovako mi nije loše, studiram, radim, putujem, jedem svoju domaću kobsicu koju sam naprvio od svinja koje sam odhraniuo u svom oboru, popijem po koju radžu koju sam sam ispekao na svom kazanu ili kako mi Šumadinci volemo da kažemo " Veseloj mašini " i ide nekako, e da ove godine neću za Halkidikik skoknuću do Primorskog 10 dana, tako da klićo možemo i uživo da se ispičamo da probaš domaću kobaju,domaću mučenicu i da upoznaš moju pastiricu mladu, samo nije više pastirica prodala je ovce sad ima samo kravu-muzaru, al mi valja i ovaka.

Aj u zdravje i zapevaj mi malo " Svakom svoje se najmilije prija a selo je moje cela Šumadija " je.eš Evropu, živi malo i nemoj više da cimaš sa one gluposti bre, voli sebe i svoje, pomaži drugima, radi i videćeš da će da te boli za EU i onako su "složni ko rogovi u vreći" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
medjunarodna zajednica je ratovala protiv Srbije, jer je to bio NATO a ne pojedine države.
Klitoris jer slusas sebe kako tipkas po tastaturi? Nocu razum na niskim granama? Koja medjunarodna zajednica, NATO je vojni savez, ne mesaj mi pojmove, bombardovana Srbija bez saglasnosti Saveta Bezbednosti! Svaka drzava koja je dala 1 (jednog) pilota ili svoju bazu ili svoj aerodrom ili svoj vazdusni prostor je ucestvovala u bombardovanju Srbije, a sve te odluke u koje spada i banalan cin dozvole preletanja moraju biti odobrene od strane vojnih i politickih zvanicnika te zemlje..............i ja ne znam koji qrac ja tebi crtam ovde jebote osmi osnovne (jer znas sta je "osnovna"? Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
ozvole preletanja moraju biti odobrene od strane vojnih i politickih zvanicnika te zemlje..

te dozvole su i date, oni koji nisu hteli da daju nisu ni bili prisiljeni da u tome učestvuju kao recimo grčka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
ozvole preletanja moraju biti odobrene od strane vojnih i politickih zvanicnika te zemlje..

te dozvole su i date, oni koji nisu hteli da daju nisu ni bili prisiljeni da u tome učestvuju kao recimo grčka
Македонија??  Smile

А ово за НАТО и Енглезе - НАТО можемо да мрзимо, а његове чланице не? НАТО је папир, не можеш да мрзиш папир!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
i makedonija, nije ni u makedoniji to tada bilo besplatno

ne mozemo ni NATO ni članice njegove da mrzimo, što bi mrzeli, zbog mrznje je i doslo do bombardovanja, a ne zato što je neko pripremio zaveru protiv srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
А какав став треба да имамо према НАТОу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
А какав став треба да имамо према НАТОу?

Treba da napišemo jednu svoju istoriju koja će recimo obuhvatiti period ratova devedesetih. Neka recimo ta istorija ima 4 poglavlja. U četvrtom ćemo napisati da je NATO intervencija bila nelegalna, da njihovi generali za to nisu odgovarali i da su naše civilne žrtve ostale u dobrom delu bez satisfakcije. Reći ćemo da je NATO i zamišljen kao vojni savez koji bi se suprostavio Varšavskom paktu a da Jugoslavija nije ni bila članica tog pakta. Na kraju ćemo dopisati, da je cena sulude politike bila visoka ne samo za druge nego i za nas. I dopisaćemo i da je naša država zaboravila na te (naše) žrtve, misleći verovatno da ćutanjem o njima ne progovori o našim zločinima. Podsetimo, tada se još uvek mislilo da nije bilo proterivanja sa Kosova, da nije bilo genocida u Srebrenici, da nije bilo agresije na Vukovar. Svet je takodje ćutao o NATO bombama koje nisu gadjale samo vojne ciljeve, nego i civilne objekte i same civile. Posledice tog bombardovanja ostavile su teške posledice po Srbiju.

Beograd 2109 godina

A ako me pitaš uopšte o nekom vojvnom savezu mislim da je to dobra ideja, ali da tu ideju ne vidim u NATO-u. Neko mora da vodi mirovne operacije, ali bez zloupotrebe vojne sile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
tada se još uvek mislilo da nije bilo proterivanja sa Kosova, da nije bilo genocida u Srebrenici, da nije bilo agresije na Vukovar
Рупе на све стране..
НАТО мрзим из дна душе. Мрзим их што су ми убили 1200 суграђана, мрзим их што су ми срушили мост Слободе у Новом Саду, мрзим их што су ми унаказили торањ на Венцу, мрзим их што су од мог народа направили имбециле који мисле да смо сами себе бомбардовали! А под НАТОм подразумевам сваку чланицу која је на било какав начин помогла уништавање моје земље (то рецимо искључује Грчку), све их мрзими имам потпуно право да их мрзим. И имам право да се радујем кад се сами убијају и уништавају. Имам право да ликујем кад психопата у Белгији уђе у вртић и почне да касапи, кад психопата у Америци уђе у студентску кантину и почне да пуца у људе, кад терористи разнесу 2 воза у Мадриду, кад у Америци погине 10.000 људи (од Америчке руке) у 2 зграде. кад терористи униште даблдекер у Лондону, кад црнци и Арапи пале Париз.
Њих је било брига кад су моји суграђани гинули, а ја уживам док они умиру јер знам да има Бога и да казна коју сада проживљавају неће моћи да се упореди са оном која ће их задесити кад дође судњи дан. Наши малоумници и безбожници кажу 'што улазиш у фрку кад си слабији?', нас је 7 милиона а НАТО броји 400. Ја кажем Бог је један, остало је небитно!
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 07:06:22 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.