Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 19057 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Ljudi , mozete vi da mlatite o medjunarodnom pravu od jutra do sutra . Medjunarodno pravo odredjuju veliki , oni ga i prepravljaju kako je njima volja , a uglavnom im sluzi da disciplinuju ostale male zemlje . Oni se njega drze samo dok im to odgovara , kada im ne odgovara , zaobilaze ga , poronalaze rupe koje su namerno ostavili kada su odredbe pisali , ili ga neposredno krse .

Odbrana medjunarodnog prava nije ni nasa obaveza , ni problem , mi mozemo da ga koristimo u onoj meri koliko mozemo za odbranu nasih interesa , ali samo ako diplomatijom pridobijemo velike sile ( ili dovoljan broj zemalja u svetu kao kod zadnje rezolucije koju je izglasala skupstina UN o slanju pitanja priznanja nezavisnosti Kosova Medjunarodnom sudu pravde u Hagu ) . I to je sve , ali opet diplomatija mora da odradi svoje . U tome je vic , i to je ono sto vi ne shvatate .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
E pa ovo je Kovin , sada ja vidim da ti imaš i nešto lično pritiv prof. dr. Smilje Avramom, i opet nisi pročito ono što si napisao ne pretnohodnih nekoliko strana, znači memorija slabi.

Da mi napredavanje dodje krvolok Englez koji mi je 1999 pomagao da se otarsim Slobe tako što mi je ubio 2 ujaka i setstru od 5 meseci, pa neznam šta bi mu uradio ali svakako na dvenoge ne bi izašao iz amfiteatra.

Drugo, ja sam te lepo piao iz koje oblasti medjuanarodnog prava si doktorirao kad se usudjuješ da napa.daš i pljuješ prof. dr. Smilčju Avramov, a ne da mi tu pokazuješ slike, gde ona odaje počast ubijenom čoveku, ili te opet hvata amnezija kao kad je bilo u pitanju ono što si napsao pa ne možeš da se setiš, ajde lepo pročitaj sve svoje poreuke na prethodne 4 stanice, pa se javi.

A što sae tiče povelje UN opet cirkus mogo bi dati do sutra deklamujem članove povelj UN jer sam njome fasciniran, smatram je zasveto pismo koje nesme da se krši, pa bih video kolko si prso ali ti je i ovo dosta jer su osnovna načela i poostulati koje sam ti naveo nešto sačime svče kovencije, rezolucije i drugi akti moraju da budu u saglasnosti u suprotnom su ništavi, kao i protiv ustavni zakon u unutrašnjim pravim sistemima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Da mi napredavanje dodje krvolok Englez koji mi je 1999 pomagao da se otarsim Slobe tako što mi je ubio 2 ujaka i setstru od 5 meseci, pa neznam šta bi mu uradio ali svakako na dvenoge ne bi izašao iz amfiteatra.

Kakve veze ima engleski ambasador sa ubistvima NATO? Ali, Sloba ima i te kako veze i ja ga smatram odgovrnim za ta ubistva jer tiranin je stavio narod kao štit ispred sebe, da bi očuvao vlast
Citat
Drugo, ja sam te lepo piao iz koje oblasti medjuanarodnog prava si doktorirao kad se usudjuješ da napa.daš i pljuješ prof. dr. Smilčju Avramov,

Iz koje si ti oblasti doktorirao da možeš da je hvališ? Uzgred ja ne kritikujem njen doktorat nego udzbenik i to misle i veći autoriteti od Smilje Avramov. Takodje, autori na koje se ona poziva u udzbeniku nisu nikakvi doktori medj. prava
Citat
kao kad je bilo u pitanju ono što si napsao pa ne možeš da se setiš, ajde lepo pročitaj sve svoje poreuke na prethodne 4 stanice, pa se javi

naravno da ne mogu da se setim onoga što nisam napisao, a ti ne umeš da nadješ ono što tvrdiš da sam napisao

Citat
rezolucije i drugi akti moraju da budu u saglasnosti u suprotnom su ništavi

dobro, svaka čast što si čitao povelju UN, ali kakve to veze ima sa bilo čim?

i nisi rekao šta misliš o sistemu zaštite ljudskih prava unutar EU i uopšte o ljudskim pravima u EU? ne bi bilo loše da se držimo teme pa u okviru nje da raspravljamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Kakve veze ima engleski ambasador sa ubistvima NATO? Ali, Sloba ima i te kako veze i ja ga smatram odgovrnim za ta ubistva jer tiranin je stavio narod kao štit ispred sebe, da bi očuvao vlast
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Па јебему матер усрану јел нас Слоба Миговима нашим бомбардовао или Енглези њиховим Харијиерима????????????????????  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Па јебему матер усрану јел нас Слоба Миговима нашим бомбардовао или Енглези њиховим Харијиерима???????????????????

Nije nas Engleska napala, niti smo bili sa Engleskom u ratu, nego sa NATO-om. Ovo ne kažem zato što hoću Engleze da oslobodim odgovornosti, nego zato što je sukob bio na relaciji Milošević - medj. zajednica, a ne Srbija - Engleska. Ambasador Engleske je predstavnik svoje zemlje i nije on odgovoran za bombardovanje, nego je tu i da ga pitam kako on gleda na NATO intervenciju.

Sloba je pomogao NATO-u kao i u slučaju RTS-a o tome ja govorim i na to mislim. To nije imao pravo da uradi, da stavlja ljude kao metu, da bi se posle predstavio kao pravednik.

Neka naša država izvoli tužiti NATO ja nemam ništa protiv, ali neka objasni zašto je došlo do NATO intervencije? NATO intervencija nije ispunila svoj cilj i zbog toga je bila neopravdana. Ja razumem da je trebalo zaštiti ljude na Kosovu, ali ne razumem zašto su bombardovani mostovi i vozovi po celoj Srbiji!? Ajde to objasni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Ne     izbegavaj     pitanje     koje sam ti postavio već 3 puta.  Iz koje si obladti medjunarodnog prava doktoriro kdase usudjuješ da pljuješ na prof. dr. Smilju Avramov, ja sam samo apsolvent prava i nebi se usudio da dovedem u pitanje jedan tako veliki autoritet kakav ima prof. dr. Smilja Avramom i u našoj i u uporednoj pravnoj teoriji.

Dok se ne donese druga, ova sadašnja povelja UN je sveto pismo, alfa i omega, početak i kraj medjunarodnog pravnog sistema, reguliše društvene procese i odnose u medjunarodnoj zajednici, reguliše prava i obveze svojh članova.......

E sad kroz prizmu tog svetog pisma propusti ono što nam se desilo poslednjih godina, kršenjem te povelje od strane onih kojima bi ti da ideš; naneti su nezamislivi zločini SFRJ, pa SRJ  a u oba slučaja Srbiji i na kraju neposredno Srbiji njenim bombardovanjem zašto SB nije doneo pozitivnu odluku, pa onda masakar srba pred njihovim očima, čime je prekršena rezolucija 1244 pa paljenje manastira koji su stariji od njihovih evro jazbina iz kojih su dopuzali prokletnici.

I time pitaš zašto je to sveto pismo povelja UN važna. Pa važna je jer je svetionik koji mi obasjava put, koji razdvaja žito od kukolja, koja mi grantuje da ću jednog dana moći da svoje dete prošetam po Dečanima, kao što sam se ja šetao, da mu pokažem Gazimestan i krvavo polje Kosovo i kažem " Srpče tatino otadžbina je ovo Srbina ".

E ti klićo brate to ne možeš da znaš ni da osećaš ni da godinama plačeš zbog toga, zato što si opsednut Evropom jer misliš da ti je ona spas i da može da ti pomogne, e pa neće ,ono što ona možeda ti pruži ona ti već pruža u pravo sada u ovom tenutku, gleda kako Šiptati ubijaju Srbe pred njihovim očima na udaljenosti od 7-8 metara, ako misliš da nije tako pitaj sad ljude koji su u babinom mostu, u štrpcu ili bilo gde na Kosovu.
E to evropa može da ti da. I ne samo to, daće ti ona još mnogo toga, uskratiće te muka da se brineš i za " Sandžak " kako zovu svetu Rašku oblast, pa će da te oslobode  i briga o Vranju, Leskovcu i Nišu, naravno Vojvodina se podrazumeva jer ona treba njihovoj članici Ungrima," ali kakve sve to veze ima kada ćemo mi svi jednog dana u Evropu "

E to brate klićo treba da shatiš, ali znaš ti to dobro, potraži na netu mapu Srbije do koje je došla naša DB, mapa je stara već 2O godina i ono što je na njoj prikazano kao srbija polako se ostvaruje, na njoj nema ni kosova, ni vojvodine, ni " Sandžaka " ni južnog dela centralne Srbije: Niša, leskovca, Vranja, ni pola šumadije, jedino mi krivo što Kragujevac opet pripade BG.

E to zbog toga, a ti opet mlati praznu slamu o ljudskim i gradjanskim pravima i slobodama. Pa jel misliš da ja ne znam šta su ljudska gradjanska prva i slobode da ih na faksu nisam izučavao, ali ona nemogu da budu veće i jača od države ili8 a se koriste od SAD kako bi se slabije zemlje tim pravima ucenjivale i prisiljavale na posalušnost.
Nemoj  ni da posmisliš da će Kina da zaboravi i oprosti SAD mešanje u njen unutrašnje stvari, jer  su i nju ucenjivali ljudskim i gradajnskim pravima i slobodama jer su naravno videli da papirnati džin polkako prersta u pravu zver, i što sad ne zarate sa kinom kad su toliko za poštovanje ljudskih i grajdnskih prava i sloboda, zar je moguće da si toliko naivan, eto mislim da ti je ovo bilo dovoljno da se malo zamisliš..

Pozdravlja te tvoj Šumadinac, naši životi više ne postoje moramo pobediti, jer jesvetinja koju branimo mnogo vrednija od naših života. Živela majčica Srbijica ili Rusija sve jedno!!! Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Ej ludače pa ti si stvarno prso, sa kojom smo to medjunarodnom zakjednicom rtovali 1999 jesi li normalan čoveče.
Pa jesmo li mi ratovali sa Rusima, Kinom, Japanom aman šta pričaš,

Molim vas ovo potrvrdjuje da deci treba zabraniti prisustvo geo političkom forumu. Molim moderatora da učesnika diskusije kliću briše jer on podjebava svo vreme ozbiljne učesnike rasprave svojim namernim glupostima " Srbij je 1999 ratovala protiv Rusije, Kine, Indije , japana, Mongolije, Tajvana, Indonezije, ..........................

Citiram " Nije nas Engleska napala, niti smo bili sa Engleskom u ratu, nego sa NATO-om. " Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
Nije nas Engleska napala, niti smo bili sa Engleskom u ratu, nego sa NATO-om. Ovo ne kažem zato što hoću Engleze da oslobodim odgovornosti, nego zato što je sukob bio na relaciji Milošević - medj. zajednica, a ne Srbija - Engleska.
A? Smile Cekaj jer ti stvarno mislis da razgovaras ovde sa debilima ili si sam debil?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Ma debil je batiću, a tek da čuješ kakvih sve bisera on još ima!! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Znam ga ja i od ranije, pod drugim nikom Smile al me iznenadjuje iz dana u dan........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.