Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 18966 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Urban..., to je novi moto.
Nema gospode, malograđanin do malograđanina. Zato sam i ja seljak..., seljačinaaaaa.
I to ona najgora, srbijanska, a u srcu Vojvodine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Bratiću Miodrage razumem ja tebe jer volim nacionalno svesne ljude. Ali moraš da skontaš još malo bolje neke stvari. Pazi sad:

" Nemože i jare i pare " i tu je sav užas.  Pa jel ti misliš da ja ne bi oprostio toj Sotonskoj Jevropi svoju mrtvu sestru i ujake koje su oni odneli. Oprostio bi, jer imam još braće i sestara i za ženidbu i za udaju. Oprostio bi. Samo da me više ne kidaju i ne otimaju, pa jel se sve ovo slučajno dešava, bratiću Merkale, montaža, bombe, izvinjenje, pa onda Račak, montaža, bombe izvienjenje, pa puca mi za njihova izvinjenja.
Komšinica do mene je trebalo da se porodi pred porodjaj videli da beba u glavi ima samo vodu, mozak se nije razvijo i   "očistili je", jel znaš kakva je bila, komšinica odma do moje komšinice trebalo da se porodi dobila spontani a jel znaš kakva devojka, to jesve bilo početkom prošle godine, krajem prošle godine porodi se moja sesta bogu hvala rodio mi se Hajduk Stanko, e vidiš bratiću da su i mog sestrića Stanka morali da čiste j.... bi im majku majčinu, bomba na grudi pa bi se reazeno ispre njiove ambasade jer od ove radijacije gubimo više ljudi u miru nego u ratu, u KG je izliio i piralen u Lepenicu posle bombardovanja zastave.
Niti oni hoće da nas primi i bogu hvala što neće, niti smo mi za njih jer se bogu hvala još nismo tolko obezbeožili. Pa bre brtiću jel vidiš da nam sam otimaju, na kosovu su došli kako bi spečini humanitarnu katastrofu i "genocid nad albancima ", a šta se dešava pred njihovim očima se izvršio najveći gednocid od II sv. rata, ped njihovim očimasu spaljeni manastiri koji su stariji i od njihovih civilizovanih, jevropskih država.

Daj zar ovo moram da pričam.  Podvlačim nisam za rat, mnogo je to suza, mnogo bola, a šta da radiš kada te napadaju, jel smo probali lepo, fino, demokraski da kažemo toj bagri fašistikoj da su nas ubijali i klali. Jel smo pakazivali slike predočavali dokaze, jel su došli, jel su videli, proklete im duše kako žive Srbi u enklavama, ja sam rodjen Šumadinac moj otac je od svoje 5 godine u Šumadiji dotle je živeo dole, pa sam i ja otišo da to vidim, jel znaš kako im je dole, to nisu ljudi to su aveti.  Sestra mi plače na telefon, kada su šiptari krenuli u čistku " Brate pobiše nas ", istog dana sam bio na granici, a tamo kanibali opkolili dok šiptari kolju, u to vreme ne RTS idu reklame o zajedničkom životu srba i šiptara, sećate se ide reklama srpski dres, pa onda dres sa imenom šiptarskog dečaka i oni se igraju, e pa ne igraju se već ovaj drugi kolje ovog prvog i to sve pred očima EU i naših demokrata u BG.

Brzo zaboravišmo sve, e to treba svaki dan da ponavljamo da se ne zaboravi da se ne oprosti, da se povrati, pa da vas provedem kroz Pećku Patrijaršiju i Dečane.
Pozivam se na usav republike Srbije, na medjunarodno pravo, povelju UN, zašto? Pa kada bi je pročitali makar samo temeljna načela i postulate videli bi koja su zlaodela počinili prema nama i koja zlodela i dalje čine, a mi kao ovce i dalje trčimo na klanje hoćemo dželatu pa to to je.

A istoriju nemoj da mi dirate, Zejtinlik je najsvetlija tačka srpske istorije, gde smo pokalzali da možemo da idemo stazama Nemanjića i Hrebeljanovića.    Jel ti možda misliš da je sveti Car Lazar jedva čeko da pogine pa nije, branio je jer je morao, jer se zemlja mora braniti, jer se zemlja mora voleti.
Prošle godine sam bio u Solunu da se poklonim svojim precima kojih nismo dostojin, ljudi ono je pijedastal srpstva, plače vam se i od sreće i od bola u isto vreme pa stojite ispred tih divova ukopani i nemi i samo ćutite,jer šta da kažete  " Tebra ti što si rikno, ko te misim ono, j..... državu, bolje da si vugla sačuvo, evo mi sad palimo za Jevropu, e da nemamo više kosovo a i ko ga šljivi... misim stvarno i da kul ti je ovde, ti si se već integriso ".

Jel sam to trebao da kažem, jer to si ti malopre reko bolje da su čekali, nebi Austrija, ma šta nebi i jel možda nije, pa jedva je čekala. Normalne države koje drže do sebe e i do svoje budućnosti nikad ne zaboravljaju, idu dalje ali ne zaboravljaju a kakva je bila naša prošlost sa Austrijom valjda znaš, da te ne podsećam trgovinskog rata kada naš svinjar pobedi moćnu jevropsku deželu, to austrija nije zaboravilia i veoma nam je brzo naplaćeno, ali naš sveti knjaz je to morao da radi. Dakle u istoriju mi ne diraj.

Shvatite da ponekad moate da radite i ono što ne bi voleli, kako bi vam pretekla glava na remenu, morate da idete linijom većeg otpora kao što su naši preci išli, pa su nam napravili državu, a mi je sada dajemo drugima da je rasparčavaju.
Mada ponekad pomislim da nas oni možda nebi ni toliko napadali i državu nama kidali, da ne vide da je mi u stvari i nečuvamo, kako su je nekoć čuvalki naši stari jer je nas definitivno " zahvatila zapadnjačka reka " i da mislim da " nam se duše opasnosi plaše ".

Nemislim da je sve ovo gore navedeno neka posebna pamet ja sam samo apsolvent prava i 18 godina se bavim izučavanjem Srpskog folklora, a naročito intčenzivno poslednjih 8, ima sigurno i ucenijih lljudi poput prof. dr. Smilje Avramov, akademika Brane Crnčevića i dr., ali bolji odoše boljima ja ovakav vama dopadoh, pa zato molim vas dobro pročitajte gore izneto, bar iz poštovanja prema sebi pa možda se u vama probudi onaj davno usnuli duh vaših predaka koji kaže " Otadžbina je ovo Srbina ". 

Dakle ukolkiko ćemo, preko naših leševa u EU onda ja braćo kažem " Sikter more volem više janjičare od vas ". Živela nam Srbijica ili Rusija sve jedno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Decko , niko nije rekao da nas Austrougari ne bi napali , to je bilo pitanje trenutka , ali bi taj napad odlozili dovoljno dugo da ga spremniji docekamo , u tome je vic . A zbog usijanih glava koje su mislile da smo postali svetska velesila ako smo dokosurili Tursku koja je vec odavno bila na kolenima , uleteli smo u rat kada za to ni najmanje , ni u kom smislu , nismo bili spremni .

To sto imas 18 godina govori mnogo , zato si tako ostrascen . Zato i ne razumes o cemu ti pricam . Zato i ne znas , recimo , za prostorno detonirajuce bombe , koje nisu zabranjene nijednom konvencijom . Sta bi bilo sa celom Srbijom da su 1999-te poceli da ih bacaju ? Pogledaj na mrezi malo o tome pa ces shvatiti o cemu pricam . Nisi ti nista veci ni manji patriota od mene , ne volis ti ovu zemlju nista vise ni manje od mene , ne boli tebe to Kosovo nista manje od mene , najboljeg druga sam tamo izgubio 1999.-te , ali moras da shvatis da za sve postoji vreme i uslovi , rat se ne vodi na samo na bojnom polju . Da smo imali bolju obavestajnu sluzbu , da nam sluzbe nisu jurile unutrasnje neprijatelje ( postojece i nepostojece ) , da su po Evropi rasturale albansku mafiju i time sekle kanale finansiranja separatista na Kosovu ( a bez para nema ni oruzja , ni uniformi , ni podmicivanja americkih kongresmena , ni lobiranja po EU , ni svega ostalog ) do rata ne bi ni doslo , a Albanci dole bi se primirili sami za par meseci . Da smo imali jaku ekonomiju , da smo ulagali u vojsku od tih para , em sto bi njih dole smirili u eksp[resnom roku uz minimalnu kolateralnu stetu , em sto niko ne bi smeo da nas napadne , jer bi im gubici bili neprihvatljivi .

To su samo neke stvari koje ti ne shvatas , a ni mnogo takvih klinaca . I onda umesto da radimo ono sto treba , mi pravimo demonstracije koje nikog napolju ne pogadjaju , palimo ambasade i dajemo im izgovore da nas jebu kao mlade majmune . Sta je to pomoglo ljudima na Kosovu ? Njima dole trebaju investicije , radna mesta , njima treba povezivanje sa firmama u Srbiji , da imaju kome i sta da prodaju sto proizvedu , njihove enklave treba da budu tri puta naprednije od albanske okoline , pa ce i albanci poceti da se pitaju da li im je bolje u nezavisnom Kosovu gladnima i bednima , ili u Srbiji sitima i zadovoljnima .

Razmisli malo o tome . Zato mora i EU i Kosovo , zato mora da bude saradnje sa svima , zato ne moramo da ih volimo , ali moramo da saradjujemo kako god i gde god mozemo , upravo u interesu naroda i drzave . I meni bi se stomak okretao kada bih morao da stisnem ruku Havijeru Solani , ali bih zbog svog naroda i drzave to uradio odmah .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
To si do sada mogao da pročitaš. A ako misliš da se ljudska i gradjanska prva i slobode mogu stavljati iznad suvereniteta, teritorijalnog integriteta i političke nezavisnosti bilo koje države onda bi trebalo a osnuješ sopstvenu državu, pa da podneseš zahtev za prijem u UN pa kad te prime, da podnezeš zahtev za promenu Povelje UN pod uslovom da naidješ na saglasnost dovoljnog broja poremećenih država, e tek tada bi poglo da prodje ovo što ti pričaš.

Ljudska i gradjanska prava su takodje deo povelje UN i drugih medjunarodnih paktova, kao recimo pakt o politickim, socijalnim i ekonomskim pravima u čijem donosenju smo i sami učestvovali. Ukoliko država to ne poštuje onda UN treba da intervenišu jer nije nikakav suverenitet mogućnost da ljudima otsecate ruke, naprotiv to je mogućnost da bude ravnopravan deo medjunarodne zajednice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
"Istina o Evropskoj  uniji":

http://www.youtube.com/watch?v=4OivEcnZ_mE&feature=related

Kako "To" u stvari ,funkcionise. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 23:42:42 od yuhuu »
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Biće mi zadovoljstvo da te ugasim, iako sam sebi obećao da na ovkve nonsense neću reagovati, šta ću profesionalna sujeta, slušaj i uči:

Odsecanje reku, je jedan od mliona mera koja je pedvidjena ili može biti predvidjena zavisno od svakog knokretnog slučaja odnosno suverene, nezavisne države članice medjunarodne zajednice.  Postojanje takve ili i mnogo naizgled svirepijih kazni ima svoje uporište u unutrašnjem pravnoj regulativi, konkretno krivičnom pravu, a koju propisuje sistem koji je došao na vlast kao razultat slobodno izražene volje naroda, na koju se nesme uticati brate kliću spolja, to zabranjuje i povelja UN, što bi i sam trebalo da znaš, pa šta onda trućaš. Dalje
odscecanje ruku je krivična sankcija koja nije bez presedana u prvnoj istoriji, reci mi šta je predvidjao Dušanov zakonik, ali neću sad o tom, ono što hoću da ti kažem da pored te besmislice u vidu odsecanja ruku postoje i mnogo oštrije kazne tipa - smrtna kazna koja se održala u ogromnom nizu zemlja uprkos evro regulativi, jer bi trebalo da znaš da odluke po tim temama nemaju obavezujući karakter, već i kada državna delegacija prihvti rezoluciju ona je podložna raifikaciji od strane zakonodavnog tela države članice UN.

Pročitaj malo, znanje nije na odmet. I da zaključim ljkudska gačdjanska prava nikad u istoriji nisu bila stavljana iznad suvereniteta, teritorijalnog integriteta i političke nezavisnosti država, tim " pravima " se služe SAD kako bi opravdale intervencije po svetu naravno bombaške intervencije, jel se bombama štite ljudska i gradjanska prava i slobode, verovatno ona više trebaju mrtvom nego živom čoveku, a one koje ne mogu da bombarduju njih ucenjuju ovim ljudskim i gradjanskim pravima i slobodama tipa Kine.
Ljudska i gradjanska prava i slobode spadaju u domen isključive nadležnopsti države, i pokušaj njihovog vadjenja od strane SAD je licemerje pod kojim se prikriva pokolj miliona zarad nafte i rudnih bogatstava. Uključite mozak, uključlite mozak, uključite mozak. Živela majčica Srbijica ili Rusija sve jedno!!!!

Pa brate miodrage, zar nismo ne samo stiskali tu ruku nego smo je i ljubii, jel tako Madlen Odvrajt je bila u pitanju, i šta smo postigli, a kako bi joj rad odsekao ruku, i šta smo dobiloi tim ljubljenjem, jer naši timovi i u rambujeu i nasvim mestima nisu iznosili dokaze, fotografije, video snimake, pa onda nova demokratska vlast pa ponovo iznosomo dokaze, slike, dokumenta, vieo zapise zločine nad nama koji su počinili i albanci i oni sami, njima kojima bi ti da stegneš ruku, pa jel vredelo.
Tada je bila kriva vlast predsednika Miloševića, pa ko je sada kriv, kakav je zločin na kosovu ped njihovim očima počinjen za vreme ove demokratske vlasti i šta smo uradili tada kada su 1oo.ooo albanaca krenule da kolju i pale manastire ili šta su uradili oni koji su bili tu da to spreče, zar ti to ništa ne govori.

Ja mislim da je kod tebe nešto durgo u pitanju, pametan si dečko( za razliku od ovok kliće, sa kojim se srećem i na drugim diskusijama, čovek samo pecka sa pola ili ponekad celom rečenicom, bez ikakve dubineske analize ) jako dobro znaš da sam u pravu ali neželiš da priznaš sebi jer te plaši da si u situaciji da budeš beznadežno odsečen od EU, za koju znam da misliš da je neminovnost, ali takodje znaš da nas oni tamo neće primiti dok ne namire  teritorijalne potrebe svojih sadašnjih država članica kao i svojh satelite tipa Albanije kojoj su dali Kosovo a ispred svojih očiju gledaju pokolj svoje braće hrišćana.
I iskreno hvala na komplimentu ali nažalost imam mnogo više i od 20 godina tako da se izvrsno sećam i merkala, i račka i klečke do detalja. I još jednastvar bilo bi uvek najbolje da sam možeš da izabereš trenutak za konfrontaciju ali on po pravilu uvek izabere tebe, naši su peživeli golgotu ali su se vratili u svoju zemlju kada su ih već svi otpisali, opet bi skrenuo pažnju na velikog srbina dr. Arčibalda Rajsa i njegovo delo " Čujte srbi ( čuvajte se sebe ) ", sećaš se kosovskog boja i reči murata svom sinu u samrtnom ropcu " Sine ako hoćeš da pokoriš srbe, pusti njih oni će to sami najbolje uraditi ".
Evropa ima alternativu to su naši životi kojih se nemožemo odreći, a polako nestaju pogotovo na Kosovu i to u prisustvu te Evrope, jel nisam u pravu, alternativa to smo mi, sve zbog države za državu ništa.
Zaista mi je drago što izneseš i obrazložiš svoje mišljenje. Pozdravi od brta Šumadinca, živela majčica Srbijaica ili Rusija sve jedno!!!

[Edit by Crowz: Spojeno.]

[Edit by Crowz: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 01:31:22 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Prvo, ti tvrdiš da država može bilo šta da propiše a da niko nema pravo da se u to meša. To podrazumeva i odsecanje ruku jer to je propis koji je većina legitimisala. Mi sada nećemo ovde pričati o tome da u Iranu uopšte od većine ne zavise propisi (jer u Iranu se sve zasniva na islamskim pravilima koja jedino može da tumači veće čuvara), nego ćemo se osvrnuti na generalnu tezu sahalina.

Njegov stav je rezultat pogrešnog verovanja u 1.nepogrešivost državne vlasti,2. nepoznavanja dinamike demokratskih procesa, 3.pogrešnog shvatanja prava

1. Pre svega državna vlast nije nepogrešiva. Zato i postoji sudska kontrola vlasti. Iz istorije to još bolje znamo. Takodje državna vlast sprovodi represivne mere u krajnjem slučaju, a pre svega deluje preventivno. Ako se ruka nekome odseče to je znak da država ne veruje da se taj neko može popraviti. Država Iran je odlučila da seče ruke i time priznala da greši. Greši jer ne ume na drugi način da izadje na kraj sa inkriminisanim osobama. Time pokazuje da njene preventivne mere ne daju rezultate, da su pogrešne i da je ostala gola sila.

2. Većina ne može biti opravdanje za ovako nešto. Većina sebe štiti institucionalno a dinamika demokratskih procesa ide od institucionalne zaštite većine, pa do garantovanja prava manjini. Na taj način država se legitimiše od strane svih a ne većine, koja je promenljiva kategorija kada su u pitanju politički procesi.

3. Pravo nije sve ono što Iranski predsednik ižvrlja na papiru. Pravo da bi bilo stvarno mora da bude nepristrasno i da jednako važi za sve. U suprotnom imamo svojevoljnost i nejednakost. Pravo pripada ljudima. Pravo se tiče ljudi. Ono je ljudski fenomen i ona je deo ljudske prirode i kulturni fenomen. obzirom da se odnosi na sve, ono mora biti jednako prema svima. Irance u nejednak položaj stavlja njihova država za koju smo utvrdili da greši.

Prema povelji ujedinjenih nacija, gde je i Iran član, Ujedninjene nacije imaju obavezu i nadležne su da rešavaju humanitarne probleme. Samim tim suverenitet Irana je ograničen jer ta država prihvata povelju u kojoj se kaže da još neko pored nje rešava odredjene probleme.
Citat
I da zaključim ljkudska gačdjanska prava nikad u istoriji nisu bila stavljana iznad suvereniteta, teritorijalnog integriteta i političke nezavisnosti država

Francuska revolucija, američki rat za nezavisnost, pa i na kraju borba Srba za svoju državu kada se narušavao integritet turskog carstva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Izvini ako sam pogresio sto se godina tice , tako sam shvatio iz jedne tvoje recenice . Ali , to je nebitno , mnogo bitnije je ono o cemu pises i kako razmisljas .

Prvo , kada pricas o WWI , stoji da su se sve velike sile za njega pripremale , stoji da se samo cekao povod , stoji da smo mi bili Austrougarima prst u oku , stoji da bi nas napali kad tad , ali isto stoji da bi , da ludi Apis i Gavrilo Princip i njegovi saborci nisu uradili to sto su uradili , proslo bi najmanje nekoliko godina do tog napada . A mi bi ga docekali kud i kamo spremniji . Ako nista drugo , nabavili bi uniforme za ceo sastav vojske , pa austrougari ne bi imali izgovor da nam zarobljene drugo i trecepozivce potpuno legalno streljaju kao komite , jer nisu imali uniforme , ili su imali samo sinjele i sajkace . O oruzju i ostaloj opremi da i ne govorimo . Pa ti meni onda kazi o kakvoj nuzdi pricamo . Procitaj malo kako je reagovao Pasic kada je cuo sta se desilo u Sarajevu , pa ce ti sve biti jasno .

Drugo , objasni mi , kako ce mo mi sada vojno da udjemo na Kosovo , boreci se protiv trupa NATO-a i plus sa Albancima , uz podrsku avijacije sa njihove strane dok mi imamo dvadesetak lovaca , od cega svega pet ispravnih MiG-29 i sa MiG-21 kojima istice resurs u sledecih dve godine . 1999.-te smo mogli da se ukopamo i da ih cekamo , sada bi mi napadali njih , oni bi nas cekali , a avijacija bi nas sve vreme zasipala iz vazduha . Kako ti zamisljas da ratujes sa njima ? Ne da bi nas ostalo za pod krusku , i zbun bi nam bio dovoljan koliko bi nas malo bilo . A onda bi nam okupirali celu zemlju , satrli nam seme i zauvek zavrsili sa nama . Jel je to ono resenje za koje se zalazes ?

Ja ti lepo kazem , borba mora da se vodi diplomatijom , obavestajnim radom ( pre svega napolju , uz teznju da im se odsece finansiranje suzbijanjem pre svega albanske mafije koja im donosi najvise novca ) , i ekonomskim jacanjem nase zemlje . Sa jakom ekonomijom , mozes da stvoris jaku vojsku , mozes da finansijski podrzavas nase ljude dole , da im stvaras radna mesta , bolje zivotne uslove , mozes da stvaras fondove u inostranstvu i da kupujes firme , zemlju , kuce dole od administracije umnika , pa onda niko ne moze da kaze da nesto nije tvoje . Postoje najrazlicitije metode kako te stvari mogu da se odrade bez kapi prolivene krvi . Rat je zadnje resenje . Ne nemoguce , ali zadnje . A ulazak u EU , ili tesno povezivanje sa njom , uz saradnju sa svim ostalim zemljama u svetu , je deo tog resenja .

Lepo ti kazem , pogledaj Tursku . Ona i dalje podrzava Turke na Kipru , ona i dalje bije Kurde po planinama kao volove u kupusu , zato joj i ne daju da u EU udje . Ali , ona je na pragu EU , toliko je uvezana sa EU da je prakticno u njoj i bez zvanicnog prijema . O tome ti ja govorim kada kazem integracija dokle god se ne postavi uslov priznanja nezavisnosti Kosova . I to je ono sto ti nikako ne mozes da shvatis .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
I da zaključim ljkudska gačdjanska prava nikad u istoriji nisu bila stavljana iznad suvereniteta, teritorijalnog integriteta i političke nezavisnosti država
Francuska revolucija, američki rat za nezavisnost, pa i na kraju borba Srba za svoju državu kada se narušavao integritet turskog carstva  Smile
Чини ми се да је Сахачин хтео да каже да нико не сме да зарад "ljudskih i gradjanskih prava" наруши "suverenitet, teritorijalni integritet i političku nezavisnost" било које државе. И с тим се слажем. То може да уради народ у својој држави, ал да неко дође у твоју кућу да заводи ред је сулудо! Ово што си ти навео су ратови унутар држава за реорганизацију и реформу и ту нема проблема. Ако Чеси реше да се испоубијају ми ту ништа не можемо! То је њихова унутрашња ствар. Разумеш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Не разумеју западњаци те основне критеријуме који су овај свет држали нормалним до скоро...
Дошло је време "хуманих интервенција" и модерног колонијализма...

Сви се нешто чудили када сам ја говорио да Авганистан има апсолутно право да ради са својим женама шта жели...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.