Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 18901 puta)
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Baš bih voleo da kad Jeremija ode u Bezbednjak ka se kočoperi našta lično otkidam, ponese malo moje mučenice, ćale držo u potrudrum u hrastovu burad bar 15 godina ima nešto i u staklene bačve, kad podjem u vojsku da ima, pa posle ispraćaj peteklo nisu mogi gosti sve da popiju, ubiva na mesto.
Neka vide belosvetske lopurde i strvinari šta su bombardovali, kao ih već nepogaćaju srušeni i spaljeni manstiri koji su staiji od njihovijer jazbina. Da popiju pa da pocrkaju.
Pa da Jeremija zapeva " Al je ova šljivovica ljuta pijo bih još petnaset puta " to je deo pesme koji se u šumadiji obično peva uz " velelu mašinu " - kazan za pečenje rakije i da nastavi naravno " Šumadijo joj rodni kraju moj " Živeli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
A da prevedes ti ovo?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
@sahalin

Jedna od knjiga na koju se upućuju studenti u udzbeniku Smilje Avramov je Neokortikalni rat autora Svetozara Radišića, dugogodišnjeg portparola Vojske Jugoslavije koji je poznat po tome što se bavi nadnaravnim pojavama. Radišić piše dai koncept rata koji primenjuje Zapad sadrži i neke dodatne dimenzije ratovanja: sem  borbenih dejstava, obuhvata i mentalnu i duhovnu sferu kroz nastojanje da se deformiše genetski kod protivnika kako bi agresor lakše ostvario svoje ciljeve

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Pa da, da sam spomenuo " luking " ili " stajlin " ili " bek stejdž " oma bi provalili a kad se pomene  vesaela mašina i mučenica onda treba prevod. Dragi moji ja vam stvarno želim da što pre odete u tu vašu obećanu zemlju EU, ali da nas ostavite na miru, jer vi ste očigledno pametni, vama seljačka srbija ne odgovara.

A što se tiče neokortikalnog rata, mogu samo bogu da zahvalim što nam Vojsku ova vlast nije uspela urnisati do kraja, jer bi se videlo koliko sve specijalnih odeljenja u njoj bogu hvala ima i treba da ima jer država se treba braniti svim sredstvim, pogotovo kada te spopadnu ovi mislosrdni andjeli ili ova bezbožnička Evropska bratija koju vi toliko volite.

Ajde zapevajte malo: 
                                                                                                                                                          Pogledaj der moj jarane, pogledaj der moj jarane sa Rudnika na sve strane, pogledaj der moj jarene,
Srbija je, naša mila, Srbija je naša mila raširila svoja krila, Srbija je naša mila,
Preko polja i bregova, preko polja i bregova svud su gnezda sokolova, p :wave:ogledaj der moj jarane,
Ta su gnezda, dala ptiće, ta su gnezda dala ptiće Nemanju i Nemanjiće, pogledaj der moj jarane!!!"

Mojo jarane, moj bratiću, seti se istorije svoje i nedaj svoje a ne želi tudje. Brani svoje i ne razmišljaj koliko je  veliko zlo od kojeg se braniš, jer ni naši stari nisu razmišljali, ni lazar ni svi posle njega sve do ovog austrijskog nadvojvode i njegovih naslednika. Zemlja po cenu svega a ništa za zemlju. Živela nam Srbijaica!!! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Dobro , Sahalin , posto ti smeta knjizevni srpski , onda ce mo da predjemo na seljacki srpski .
Gde si ti , burazeru , recimo u mom postu , video da ja volim EU , ili Ameriku , ili da volim vise nemacke bele kobasice od nasih srpskih ? Ili da vise volim francuski konjak vise od nase sljive od 22 grada ili komovice od 24 ? Al isto tako ne volim vise ni votku od ove nase domace rakije . Ja samo kazem da mi moramo da saradjujemo sa svima . Ne mozes da budes potpuno van EU , kada te okruzila sa svih strana . Dosta je da im se zbog neceg digne , i da nas zatvore ovde kao u logor , pa da niti mi mozemo bilo gde napolje , niti da drugi mogu unutra . Pa kako ces onda da saradjujes sa bilo kim drugim ?

Ideja je da u tu EU udjes koliko god mozes pre nego sto ti postave uslove koje ne mozes da prihvatis . A onda kazes : ja dalje necu , a vi ili menjajte uslove , ili ostajemo tu gde jesmo . Kao Turci , zbog Kipra i Kurda im ne daju unutra , ali oni su odavno prakticno unutra , svi proizvodi im imaju oznaku Made in EU , sa EU saradjuju u svemu , osim sto nemaju stolicu u Evropskoj vladi . E , to nama treba da bude cilj .

A sto se tice nasih predaka , zato sto nismo gledali sa kim se i kako kacimo , Srbija sada ima svega dva miliona Srba vise nego sto je imala pre Balkanskih ratova . Preskupu smo cenu platili . Zemlja nam je rusena do temelja i tri puta smo je ponovo podizali . A da toga nije bilo , sada bi i ekonomski , i brojcano , i vojno bili najveca sila u juznom delu Evrope , pa bih pitao sve okolo , a i Amere i Ruse , da li bi se sa nama dogovarali i saradjivali , ili bi se tukli . Imalo bi da im zvace dupe gace kad se samo spomene Srbija . E , vidi , meni bi , da sam politicar , to bio cilj da od Srbije napravim . I zato mora da se pazljivo radi i vodi politika , da se zemlja ojaca pre svega ekonomski , pa onda ce biti i vise brakova , i vise dece , i bolje i jace vojske . Onda i mi mozemo da postavljamo neke uslove , i da ne pristajemo da nas ucenjuje ko stigne , ni EU , ni Amerikanci , ni Rusi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Pa jel čuješ sebe šta pričaš. Prvo nema ja ništa protiv književnog srpskog kako ti to kažeš ja samo imam protiv kolonijalizovanog srpskog u kome ipa puno " lukinga ", stajlinga ", " bek stejdževa " raznorazneih " fešn vikova ", e to ti je da se ubiješ, čisto da znaš, kad bi te sa čuo Vule u grobu bi se pevrtao.

Drugo ovim jezikom koji volem do iznad dušu nije seljački već narodni, njim pričam na faksu, kao odem na pijac, ili u moje selo, i ljudi prihvataju fantastično jer im je dosta ovog poltronskog srpskog tipa " voc ap brou ". E vidiš to su nam prvo uradili, kad hoćeš da ubiješ jedan narod, prvo mu ubij jezik u što većoj meri, pa ga satanizuje pa iste leži pnavljaj do besomučnosti i onda dabiješ ovo što ti pričaš:

Mi smo jadni i mali i bez evrope nemožemo ali da bi u nji ušli pa mi pod hitno moramo da se promenimp jer smo loši i komunizmom i savkim drugim zlom zadojeni, e da zaboravi mi smo i ratni zločinci, jedemo bebe, divljaci sa balkana koji vole samo a piju i da se biju, muče svoje žene a decu zlostavljaju a najviše vole da zlostavljaju decu u psihaijatrijskim klinikama, a zicer su nam albanke koje kad god možemo silujemo do besvesti....... Smile Smile

E to ta vaša evropa  filuje ovih 2O godina a kako reče Gebels ( mislim a je on ) " Hiljadu ponovljena laž postaje istina ", e pa neću kod tih monstruma, svojim milosrdnim andjelima su mi odveli 2 ujaka i sestru od 5 meseci, to je demokratija Smile, otimaju mi državu deo po deo a mene nazivaju ratnim zločincem, gaze medjunarodno pravo i povelju UN, ucenjuju i uslovljavaju jel to demokratija, ovi su bre gori od turaka, sa njima se bar znalo, kuluk, desetak, danak u krvi, al ovo prevrši svaku meru, jurimo svoje da ih kolju.

Nema svrhe. Ovo je tema u kojoj mora da se poznaje medjunarodno javno pravo, naravno od srca preporučujem prof. dr. Smilju Avramov, svetski priznatog stručnjaka iz oblati medjunarodnog prava, i onda bi videli zašto EU , ukoliko tamo ona zaista i postoji, treba reći " Mrš bagro fašistička, neću da prljam ruke krvlju ".
Zar niste pogledali nijedan moj post, samo sam za poštovanje povelje UN koja zabranjuje : mešanje u unutrašnje poslove suverenih nezavisnih država,  pretnju intervencijom, upotrebu sile i koja garantuje suverenitet teritorijani integritet i političku nezavisnost, i kad vidim da neko to krvavo gazi a da mu mi još poturimo vrat da nas lakše prikolju muka mi je.

Hajde ljudi da mučnemo glavom i da krenemo da radimo i gradimo a ne samo da kao babe molimo: primi me, primi me, pa neć nas primiti i bogu hvala da neće.  I nemoj sasmo da pominjete izolacionizam to mi je omiljena tema iz oblasti medjunarodnog prava, pored same povelje UN, koja je sveto ismo, biblija, početak i kraj medjunarodno pravnog poredka.
Bratiću moj, uspravi se pogledaj dete u lice i reci " Ti se bre Srbin, majka Srbija te iznedrila, sv. Sava bogu predstavio, pećka patrijaršija duhom zadojila i dragom bogu ugodila " i uči ga da voli svoje a da ne poseza za dudjim da ima svoje Kosovo i pretke koji su za njega svoom krvlju zemlju natapali i da svoju zemlju ne daje nikom.

Aj da malo spustim ogorčenost " Prokleta je Amerika i zlato što sja.. " ovo možeš da čitaš i kao evropa isto sranje, samo ovi Evro lešinari kolju ali u belim rukavicama. Koliko srba svakog dana ubiju na Kosovu u prisustvas hiljada Evropske braće koja je došla da održi mir, koliko su nam manastira popalili. 
Proklete neka su i njihove pare i standard kad im ruke krvave do lakata, jer tu hoćeš a vodiš dete, taj hleb da jede.

Živela nam Srbijica, dole krvoloci!! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Zar niste pogledali nijedan moj post, samo sam za poštovanje povelje UN koja zabranjuje : mešanje u unutrašnje poslove suverenih nezavisnih država,

Pa ni u poslove odsecanja ruku koji se obavljaju u Iranu  Smile To nam je naša borba dala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75

Pa ni u poslove odsecanja ruku koji se obavljaju u Iranu  Smile To nam je naša borba dala Smile
Citat
Neznam stvarno šta si hteo da kažeš, ono što hoćeš da kažeš to i kaži. Lakonski je extra ali ovo je i lakonski ušilo.
Ali ovako: unutrašnje stvari država su unutrašnje svari država, jer povelja Un garantuje suverenitet, teritorijalni integritet i političku nezavisnost država,  zabranjuje mešanje u unutrašnje poslove suverenih država,  zabranjuje pretnju intervencijom,   zabranjuje upotrebu sile itd..

To si do sada mogao da pročitaš. A ako misliš da se ljudska i gradjanska prva i slobode mogu stavljati iznad suvereniteta, teritorijalnog integriteta i političke nezavisnosti bilo koje države onda bi trebalo a osnuješ sopstvenu državu, pa da podneseš zahtev za prijem u UN pa kad te prime, da podnezeš zahtev za promenu Povelje UN pod uslovom da naidješ na saglasnost dovoljnog broja poremećenih država, e tek tada bi poglo da prodje ovo što ti pričaš.

Kapiraš realnost, tu je povelja UN i uvek možeš a se pozoveš na nju. Mogu da ti otmu kosovo ali ono je pravno tvoje to ti garantuje povelja ujedinjenih nacija čiji smo osnivači. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Čini li se to meni ili iran ima svoj nuklearni program, sram ih bilo a odsecaju ljudima ruke. Pa šta da se u ovoj zemlji odsecaju ruke budžet RS nikad nebi kuburio s deficitom.
Seti se malo zakonika cara Dušana koje odredbe je sadržao za lopove, koje kazne? A prijatelju ? Ti bre možeš ladno da konkurišeš za državnog sekretata SAD, nije važna dubinska analiza društvenopolitičke pozadine samo juriš .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Ma brate , seljacki je isto sto i narodni , svi smo mi potekli sa sela , 90% nas i dalje ima imanje na selu . To ne treba da te vredja .

I opet ne shvatas sustinu . Ne volim ja ni EU , ni Amere , ni Ruse , ni Kineze , volim svoju zemlju i svoj narod . I zelim da ga sacuvam i unapredim , a ne da ga zrtvujem zarad odbrane medjunarodnog prava . I zelim da tu zemlju sacuvam u celosti , ali uz minimalne zrtve . A ne da ratujem i kada treba i kada ne . Kazi mi , da li su normalni bili Apis i Gavrilo Princip , kada su izvrsili atentat na Princa Ferdinanda ? Imas zemlju koja je upravo izasla iz Balkanskih ratova , oslobodila se , u tim ratovima joj je izginula petina vojske , iscrpla se ekonomski , vojska joj je ostala iscepana i bosa , oruzje se u najvecoj meri istrosilo . Ko je normalan pomislio da treba da rizikuje rat u tom trenutku ? Umesto da se saceka par godina , da se Austrougarskoj u medjuvremenu ne daju razlozi da zapocne rat , da se ekonomija podigne , drzavna kasa napuni , vojska ponovo obuce , oprema i naoruzanje zanovi , da ti ljudi koji su preziveli balkanske ratove posede bar malo kuci , pocnu da obradjuju njive , mladji da se ozene i izrode decu , ludi Apis i zaludjeni klinci su gurnuli drzavu u novi rat u kome je Srbija tako stradala da joj jos sto godina mira ne bi pomoglo da se oporavi . Da ne idemo uopste sta je bilo dalje .

Mi sada moramo da obezbedimo upravo to , da damo zemlji predah , da je ojacamo i ekonomski , i brojcano , i vojno . Mi ne smemo da prestanemo da branimo nacionalne interese , ali ne smemo ni da srljamo u sukobe i ratove .

Mani se medjunarodnog prava , ono je tu samo kada stiti pravo jaceg i sile . Gde si ti video u zadnjih 50 godina da je to pravo postovano ? Ono sluzi samo kao izgovor da se lakse diciplinuju neposlusne drzave , i nista drugo . Svetom upravljaju veliki , i kako se oni dogovore , tako ce i biti . A mi mali moramo da se potrudimo da mi ne budemo kolateralna steta njihovih medjusobnih dogovora , moramo da balansiramo izmedju svih njih i brinemo i branimo jedino sebe . A ako neko treba da brani medjunarodno pravo , za to postoje mnogo mocniji i jaci . Mi nismo to . Mi samo treba da ga koristimo koliko god mozemo i kad god mozemo , sto u pregovorima , sto kao sredstvo za sticanje siroke podrske od strane manjih zemalja . Nista manje i nista vise .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.