Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 19259 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
jeli Saharin jesi li ti to došao da nam se pohvališ kako si pročitao knjigu Slobodana Antonića Srbi i Evro-Srbi?

U Srbiji ne postoje Srbi i Evro-Srbi, postoje oni koji su se odupirali svemu ovome 20 godina i oni koji su na to pristali manje ili više
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Jok ja samo sam kao koeograf dakle čovek koji se bavi izučavanjem, srpskog folklora, stekao jednu osobinu koja je u ovoj Evro-Srbiji koja je na " dobrom putu " katastroflna, nepoželjna, degenerička a to je ljuav prema svom narodu, državi.

I bogu hvala jaš sam mlad, zahvaljujući mojim roditeljima i obrzovan pa imam snage i intelektualne i svake druge da se oduprem tim Evro forama da ih prozrem i razobličim.

Kada smo kod literature od srca bi ti peporučio medjunarodno javno pravo prof. dr. Smilje Avramov i veoma brzo bi shvatio koliko si vremena svog života straćio.

Kordinisano i sinhronizovano su delovali na razbijanju Istoka dok su se oni medjusobno vezivali kako bi to mogli lakše da ostvare, pogazili samim tim sve norme pozitivnog medjunarodnog prava, povelju UN koja je sveto pismo za sve države članie UN, i neko mi sada priča o Evropskoj integraciji, pa nek se nose krvoloci, bog im vratio za njihova dela a hoće, još bi da citiram, još jednog velikog srbina " Koma zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom "
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Oj Rudniče ti planino stara, pod tobom s reka Gruža stvara
od vas dvoje ništa lepše nije, vi ste ponos cele Šumadije.

E, to brate Klićo ja zapevam kad ustanem u svom selu, pa odem u voćnjak ili do pastirice mlade u susedno selo. Naravno pre toga pojem domaću kobasicu i drmnem koju radžu da ubije llukac beli koji jem protiv virusa i boleština jer kako kaže naš narod od bleog luka svakakve ale i akrepi beže. Pa bi možda bili dobro da ovi naši fenseri iz BG kad razgovaraju sa ovim Evropskim akrepima, alama i karakondžulama  malo da izeju bleli lukac.

Ili ova " Teče lepenica kraj nje čobanica, stado čuva svaki dan doći ću joj razdragan ". Moraš da probaš, videćeš da je prava mučenica iz hrastovo bure bolja od njihovu brlju, da je gibanica bolja od njihovog mekog a kad svinjče zaskiči u dvorište što je valjda u te Jevrope " zlostavljanje životinj ", ništa lepše i onda samo zapevaš " Šumadijo, Šumadijo ko bi tebe ostavio, Šumadijo joj rodni kaju moj ".

To treb da voli te, a ne plastične sise, genetski modifikovanu hranu i još hiljadu drugih opasnih reči. Dalaeko im lepa kuća. Aj u zdravlje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Oj Rudniče ti planino stara, pod tobom s reka Gruža stvara
od vas dvoje ništa lepše nije, vi ste ponos cele Šumadije.

E, to brate Klićo ja zapevam kad ustanem u svom selu, pa odem u voćnjak ili do pastirice mlade u susedno selo. Naravno pre toga pojem domaću kobasicu i drmnem koju radžu da ubije llukac beli koji jem protiv virusa i boleština jer kako kaže naš narod od bleog luka svakakve ale i akrepi beže. Pa bi možda bili dobro da ovi naši fenseri iz BG kad razgovaraju sa ovim Evropskim akrepima, alama i karakondžulama  malo da izeju bleli lukac.

Ili ova " Teče lepenica kraj nje čobanica, stado čuva svaki dan doći ću joj razdragan ". Moraš da probaš, videćeš da je prava mučenica iz hrastovo bure bolja od njihovu brlju, da je gibanica bolja od njihovog mekog a kad svinjče zaskiči u dvorište što je valjda u te Jevrope " zlostavljanje životinj ", ništa lepše i onda samo zapevaš " Šumadijo, Šumadijo ko bi tebe ostavio, Šumadijo joj rodni kaju moj ".
Smile Smile Smile
Филозофија српског народа укратко! Ја сам ово исто писао, само моју сремачку верзију. Ал на крају се сведе на
Citat
To treb da voli te, a ne plastične sise, genetski modifikovanu hranu i još hiljadu drugih opasnih reči. Dalaeko im lepa kuća. Aj u zdravlje

Научите прво да волите своје, па онда размишљајте о европи. Ако не волите своје, онда мрш одавде да нам не кварите доживљај!
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 06:12:58 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
@sahalin

Citat
Kada smo kod literature od srca bi ti peporučio medjunarodno javno pravo prof. dr. Smilje Avramov i veoma brzo bi shvatio koliko si vremena svog života straćio.

kod nas bar 50 godina nije preveden ni jedan udzbenik medjunarodnog prava, studenti uče iz ovog od Smilje Avramov koji je narastao na 710 (slovima: sedamstodeset) strana! u njemu se još uvek govori o medjunarodnom pravu iz vremena hladnoratovskih odnosa a kako i ne bi kada većina fusnota upućuje na dela objavljena pre 1976!
zbog toga je moguće da i ti sam tako razmišljaš kada ti je to omiljeno delo:
Citat
saharin: Kordinisano i sinhronizovano su delovali na razbijanju Istoka dok su se oni medjusobno vezivali kako bi to mogli lakše da ostvare

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Mi smo Srbi stvarno neverovatan , " nebeski " narod . I to u svakom smislu .

Nije prosla nijedna strana od naslova teme , i pocelo je prepucavanje zakletih " liberala " i " evropejaca " sa jedne i " patriota " sa druge strane . Umesto navodnika sam komotno mogao da napisem " nabedjenih " . Jer niti su oni prvi pravi evropejci , niti su ovi drugi prave patriote . Vecina njih su , cast izuzecima , samo deo naroda kome je politicka elita isprala mozgove za sve ovo vreme visestranacja , pa vise i ne razmisljaju svojom glavom , vec se medjusobno vredjaju i gadjaju parolama sa poslednjeg partijskog sastanka . I dok oni to tako lepo rade i sebe uhlebljuju po raznim opstinskim , gradskim i drugim upravama , po raznim drzavnim firmama , dotle mi ostali pucamo od muke i jedva sastavljamo kraj sa krajem .

Mi Srbi nismo svetska velesila , pa da mi kao bogomdani branimo pravdu u svetu i stitimo medjunarodno pravo . Mi smo mali i izmuceni narod , iscrpljen ratovima i sankcijama . Mi ne mozemo sebi da dozvolimo da se suprotstavljamo svetskim velesilama , i da radimo ono sto nije nas posao . Mi samo moramo da sebe drzimo u sredini , da saradjujemo sa svima , da pokusavamo da sa svima gradimo dobre odnose u onoj meri koliko nam situacija u svetu i nas trenutni polozaj dozvoljava , i da branimo sopstvene interese u najboljoj meri koliko nam ekonomske , diplomatske i vojne mogucnosti to dozvoljavaju . I mislim da to trenutno Jeremic i pokusava da radi , da stvori izbalansiranu politiku u kojoj ce stititi interese Srbije na prvom mestu , ne cineci nikakve nagle poteze koji bi te interese ugrozili . A potvrda da to u najboljoj meri i uspeva je to sto niko nije zadovoljan njegovim radom . " Evropejci " i " liberali " tvrde da on usporava integracije u EU radi nemoguceg zadatka ocuvanja integriteta i suvereniteta zemlje , pricaju kako Kosovo treba pustiti niz vodu i sto pre i bezuslovno uci u EU i NATO . " Patriote " tvrde da on taj isti suverenitet i integritet ne brani dovoljno jako , da Srbija mora da se veze za majcicu Rusiju , nesvrstane ili ne znam vise koga , da mora da ojaca vojsku i silom povrati Kosovo ( samo ne znam od kojih para , i koje ce ljudstvo mobilisati i iskoristiti za taj cilj posle svega sto nam se desilo zadnjih dvadeset godina i svih poraza koje smo pretrpeli ) . I to besomucno napadanje i sa jedne i sa druge strane, i to od strane ekstrema ( pri tom mislim na ekstreme u oba tabora ) me uverava da on u najvecoj meri dobro radi svoj posao , vesto balansirajuci izmedju istoka i zapada , i trudeci se da u ostatku sveta nadje prijatelje i saveznike gde god to moze .

I svakom normalnom coveku treba da bude jasno , covek u zivotu mora da uradi samo dve stvari , da se rodi i da umre . Sve ostalo je pitanje izbora . Zato me parole sa obe strane u kojima se tvrdi da izbor ne postoji teraju u smeh svaki put kada ih cujem . Izbor uvek postoji , istina je uvek u sredini izmedju dva suprostavljena misljenja . Srbija nije ni na istoku ni na zapadu , ona je na raskrsnici . Okruzena zemljama EU , ona nema drugog izbora nego da tezi da u tu EU i udje , ali ne po svaku cenu . Pogledajte Tursku i shvaticete o cemu govorim . Mislim da to treba da nam bude cilj . Biti integrisan maksimalno u EU dok se ne postavi uslov priznanja nezavisnosti Kosova . A onda i nece biti bitno da li smo u EU ili ne , mi samo necemo imati stolicu tamo , a prakticno ce mo biti unutra . I moci ce mo da neometano saradjujemo sa svima , sa svim zemljama , blokovima i savezima u svetu , i sa Rusijom , i sa Kinom , i sa SAD , i sa svim drugim znacajnim zemljama u svetu . A sve to u onoj meri u kojoj najbolji interesi nase zemlje zahtevaju , bez ikakvih emocija i patetike .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Званичници ЕУ:Косово није услов за чланство Србије

БРИСЕЛ, 25. јануара 2009. (Бета) - Општи је став влада и институција Европске уније да треба све напоре уложити за поспешење процеса придруживања Србије ЕУ - сматрају дипломатски извори европске двадесетседморице у Бриселу чије је мишљење затражила агенција Бета.

Иако су се у последње време у Европској унији чула мишљења да "питање сређивања односа Србије и Косова треба оставити за касније", сутрашњи сусрет шефа српске дипломатије Вука Јеремића с министарском "тројком" ЕУ може бити права прилика да питање Косова не може бити услов за улазак Србије у чланство ЕУ.

Недавно су високи представник ЕУ Хавијер Солана и званичници неких чланица Уније наглашавали да је сад битно да се убрза процес реформи у Србији који отвара врата ЕУ, док за питање сређивања односа "са свим суседима" има времена.

Већина у институцијама и владама ЕУ, европски комесар Оли Рен, исто као и донедавно Солана, су досад наглашавали да су придруживање Србије Унији и средивање стања око Косова два потпуно одвојена питања и да то не може бити посебан услов за учлањење Србије у ЕУ.

Солана, а слично се чуло и у неким другим европским круговима, недавно су на питање да ли, у било каквом виду признавање "реалности на Косову", за Србију може бити нови политички услов за чланство у ЕУ, одговорили да "питање Косова треба оставити за касније".

Представник француског министарства иностраних послова је тако, замољен од новинара да, у светлу сусрета, пре два дана у Паризу, између Јеремића и француског министра иностраних послова Бернара Кушнера, објасни да ли тај услов за Србији постоји, јасно одговорио да "то није услов".

Али је додао да је порука Кушнера Јеремићу гласила да "Србија треба да гледа у будућност и све што буде чинила да учини постојаним своје односе са суседима, било би од користи за приближавање Европи".

"То, међутим", пренео је Кушнеров представник за медије, "није услов, већ чинилац који помаже".

"Ми од тога не правимо никакав услов, већ повољан чинилац у процени коју земље Европске уније имају у односу на Србију", подвукао је француски званичник.

И додао да су за ту процену кључни "сарадња с Хашким судом, усвајање политике у складу с политичким и економским вредностима ЕУ и став стабилизације и сарадње с непосредним суседима".
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Bacati drvlje i kamenje na prof. dr. Smilju Avramom, medjunarodno priznatog eksperta za tu oblat je skrnavljenje. Okom vi drugom medjunarodnom pravu pričate, ma postoji sam jedno jedino medjunarodno pravo, u čijem su stvaranju učestvovale sve drževe sveta koje se primenjivalo, primenjuje se i primenjuvaće se do donošenja nekog novog ili reorganizacije ii stvranja nove svetske organizacije koja će biti naslednik UN kao što je UN bio naslednik Druištva Naroda.

Mislim da se nalazite na nepoznatom terenu a ako ste i sami pravnici onda se držiti prevne regulative, pogotovo kada je ova sadašnja medjunarodna pravna regulativa skoro savršena, a ste proučavali medjunarodno javno pravo zanli bi.
Zato ono i ne odgovara amerima jer zabranjuje :  mešanje u unurašnje poslove suverenih nezavisnih država,  upotrebu sile, svakoj državi članici UN a mi smo bii i osnivači, garntuje suverenitet teritorijalni integritet i političku nezavisnost....
E to Amerima ne odgovar i kad nemogu da u Bezbednjaku nametnu svoju volju onda gaze povelju UN,sveti dokument za nas pravnike, bibliju, i vrše masakar. Nisam partijski orjentisasn samo volim pravo jer gastudiram i volim majčicu Rusiju jer zahvljujući svoim sopstvenim interesima štiti medjunarodno pravo a samim tim i nas u ovom trenutku.  Živela majčica Rusija!!!       Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Živela nam Srbijica i moja Šumadija u njoj, živela na šljivka idomaća kobaja  Smile Dole Evro neradnici koji samo kukaju da ime je loše i da ponovim -  Nigde nema tog veselja što ga ima Šumadija -  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
@sahalin

Ne pisi postove za redom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.