Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 18969 puta)
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
" Evo mene evo vas rat turcima " reče jednom neko, a sad mesramota te rečenice, jer Turci su bii andjelčići u odnous na ove evropljane.

Da nezaboriavim da pozdravim emptija, feanora,vanya, LJudi hvala vam što postojite, zabole me glava od ovih Evro srba pogledajte kakve gluposti oni pišu i na drugim temama, npr. 1o godina od nato agresije ako su to uopšte naslovili kao agresija.

Pozdravi od vašeg bratića Šumadincca, u mojoj kući ste uvek dobro došli, živela nam Srbijica dole Evro špijunčine i poltroni!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
Ma nismo. To je namerno tako uradjeno. Uvedi zakone i drustvo se odmah menja.
narocito uposli. Evo evidencija od 2000-e do sada administracija uvecana 4 puta.
Partijska pripadnost, partijske parole itd. ne vidis kako i ovde covek se iskida uzvukujuci o knezu, popu itd. Sta je ko rekao? Tito partija, omladina armija.
Ima chova uverenje od popa da je Srbin, pa ga tata naucio da naplacuje.Dete u sedmom razredu na Kosovu nije videlo epruvetu, nije video geografsku kartu a koliki su dobili stanove u Beogradu, kupili zemlje po povlascenim cenama, otvarali firme, a za to dete ima objasnjenje. Nije dao papa.
Ne da Tachi.
Ona kurva postala Ambasador u Rimu a dostignuce, dala zeni sa Kosova Polja, jedan polovni sporet, koji zena htela da vrati a nece da primi. Smile Smile Smile
To je drustvo srozano do neslucenih dubina.
Umni teror nad skolovanim ljudima da se iseljavaju. To je veci kriminal od samih nacista.
Napolju imas nevidjenu silu i u novcu i u znanju.Stvori uslove pravne drzave i evo ih kuci. Ali onda padaju skotovi.
Odgovara im pecinski narod, samo ga izvadi iz pecina tutne mu Putinovu sliku i za jedan Burek polomice sve pred sobom.
Gajbu piva i pali bato.
Nevidjen ambijent za kradju i manipulaciju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Feanore, nedaj da te nervira imbecil koji misli da zna medjunarodno pravo a  osporava i napada prof. dr. Smilju Avramov i izbegava da odgovori na pitanje, već 4 put, na kojoj je to temi iz oblasti medjunarodnog prava diplomirao kad se usudjuje da napada prof. dr. Smilju Avramov, saramota.

Nego bratac, samo opušteno pa njih evropske poltrone i duhovni šljam, ispaljuje njihova rodjena Evropa zak koju bi kevu prodali, i to konstantno i opet kažem Maksime Ferhagene, samo cepaj care ljubim te u to tvoje fašističko dupe, samo ostni dosledan sebi i stpopiraj do besvesti.

Živela nam majčica Srbijica ili Rusija svejedno!!!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@shkorpion
Nesto zaboravih, je l' tebi bese rinaka propisao 3x2 na dan!? Jbg, ne zameri stari covece! Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 19:52:27 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Ma kakva osnovna škola, brate Feanore pa on ju je praspavao, a onda se probudio ispred " Glasa Amaerike ", pa je onda ko mutav gutao Sonju Biserko i Natašu Kandić a uspavljivao se odama o Evropi, tako da svoju zemlju nije mogao ni da zavoli, a medjunarodno pravo je čito iz DŽesupovih dela, po kome unutrašnje stvaridržava jesu medjunarodni problem pa se otuda izvlači opravndanost vojen intervencije.

Citiram vleliku prof. dr. Smilju Avramov " Cela konstrukcija se svodi na pokušta SAD da ozakoni politiku sile ", zatim citirasm istaknutog američkog teoretičara Kjup Hena " pretpostavka da medjunarodni poredak može počivati večno na hegemoniji SAD predstvlja iluziju i opasnost, 21 vek je postavio konsenzus kao medjunarodno pravnu normu "!!
Dakle bratiću feonore, samo ti njega pusti meni, kad spomene povelju UN i medjunarodno pravo ne mome je terenu i tu je ugasio, tip je mnogo slušao ove evro vudu vračare, pa mu je od mozga ostalo samo ono što su mu oni usadili.

Živela nam majčica Srbijica ili Rusija sve jedno!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Ona kurva postala Ambasador u Rimu a dostignuce, dala zeni sa Kosova Polja, jedan polovni sporet, koji zena htela da vrati a nece da primi.

koja je tvrdila da na kosovu ima egipćana  Smile
Citat
Feanore, nedaj da te nervira imbecil koji misli da zna medjunarodno pravo a  osporava i napada prof. dr. Smilju Avramov i izbegava da odgovori na pitanje, već 4 put, na kojoj je to temi iz oblasti medjunarodnog prava diplomirao kad se usudjuje da napada prof. dr. Smilju Avramov, saramota.

meni je drago da sam za tebe imbecil, jer da sam normalan za tebe, onda bih se zabrinuo. ni ti ni smilja avramov ne znate medjunarodno pravo, ona u svom udzbeniku propusta da spomene neke osnovne stvari o haskom sudu o tome nema ni reci, ali zato ima teorija zavere  Smile niko je vise nigde ni ne poziva i ne znaci nista u pravnickom svetu, mislim na onaj ozbiljni pravnicki posao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Evo opet prsotine, i medjunarodno priznatog experta iz oblasti medjuanrodnog javnog prava!!! Smile Smile Smile Smile

Opet izbegavaš odgovor na pitanje koje am ti postavio prethodna 4 puta, ovo je peti put a javljaš se sa lupetanjima S  r  a  m   o   t  a:

Iz koje si to oblasti medjunarodnog prava doktorirao kads e usudješ da pljujes i osporavaš autoritet velike prof. dr. Smilje Avramov???

Da sam  na tvom mestu ja bih se pokrio ušima, pa jel vidiš da ti se svi smeju budalo, pa pogledaj koliko njih te napalo, ajde izvadi malo to EU-SAD sarnje iz usta, pa se prekrsti pa odi u manastir da moliš duhovnika za oprost greh koje si počinio prema svojoj zemlji.

Živela nam majčica Srbijica ili Rusija sve jedno!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
ja sam ti na to pitanje odgovorio, ali ti i dalje pitas jedno te isto -

nego evo jedna vest iz EU:

EU: Fejsbuk rizik za privatnost
29. januar 2009. | 14:52 | Izvor: Beta
Mastriht -- Mladi Evropljani koji koriste "Fejsbuk" i slične veb-sajtove mogu time da ugroze sopstvenu privatnosti, upozorava potpredsednik Evropske komisije Žak Baro.

Kako se navodi u današnjem saopštenju Evropskog novinarskog centra (EJC), Baroova reakcija se pojavljuje kada roditelji i borci za privatnost sve više izražavaju zabrinutost zbog potencijalno negativnih efekata koji bi mogli da proisteknu iz postavljanja ličnih detalja i fotografija na sajtove koji su dostupni sa doslovno svakog kompjutera.

Mladi ljudi "izlažu svoj svakodnevni život na internetu, a da pri tom nisu svesni rizika po sopstvenu privatnost koje im takve aktivnosti mogu doneti sada i ubuduće", naveo je Baro u saopštenju.

"Prema tome", dodao je, "od ključnog je značaja da ti mladi ljudi budu edukovani kako bi surfovali internetom na način koji je bezbedan po njihovu privatnost".

Baro je u Evropskoj komisiji zadužen za pitanja koja se tiču pravosuđa, slobode i bezbednosti u Evropskoj uniji.

Zvaničnici EU takođe izražavaju zabrinutost da bi informacije sa sajtova poput "Fejsbuka" mogle da iskoriste kompanije, kako bi preplavile korisnike neželjenim reklamama, kao i vladine agencije, kako bi kršile građanska prava.

Komisija, izvršno telo EU, objavila je rezultate studije koju je sprovela krajem prošle godine, i oni pokazuju da je 33 odsto ispitanika starih između 15 i 24 godina svesno svojih prava u pogledu sopstvenih ličnih podataka, dok je 18 odsto znalo za postojanje institucija koje se bave nadzorom i zaštitom nacionalnih podataka.

Te brojke su isuviše male, saopštila je Komisija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ajde malo se smirite
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
 Smile

http://www.youtube.com/watch?v=4OivEcnZ_mE&eurl=http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=259852

"Ljudiii...da l` je to mogoceee...?  Smile Smile Smile

Pa jos u 6 (sest) delova ... Smile Smile

Hocemo li , vec jednom,  u tu Jebropu?
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.376 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.