Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 19069 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Ма подјебавај неког другог... Завршио сам...

hvala na raspravi, kada nadjes odgovore na pitanja koja sam ti postavio slobodno se vrati da nastavimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
e vidiš tu se ne slažemo. pre svega NATO u konkretnom slučaju SRJ nije imao dozvolu saveta bezbednosti, ali šta da je i Rusija glasala? onda bi imao dozvolu - dakle oni objektivno to pravo imaju, ali u konkretnom slučaju na osnovu tog prava nisu dobili ovlašćenje i zato je bombardovanje bilo nelegalno
Hahhahahaha a sta da je recimo, meteor pao na Srbiju, onda ne bi bilo potrebno ni da nas bombarduju? Smile I sta si ti onda lupao u zid 2 strane? Govori o legalnosti bombardovanja, pa rat protiv Slobe, pa onda kao nije legalno a moglo je da bude, wtf?!  Smile Ja lepo kazem saberi se ili oduzmi pre nego sto pocnes da pises po forumu..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
Govori o legalnosti bombardovanja, pa rat protiv Slobe, pa onda kao nije legalno a moglo je da bude, wtf?!  Smile Ja lepo kazem saberi se ili oduzmi pre nego sto pocnes da pises po forumu..........

ne nego ja moram da vam crtam neke stvari, ajde molim te nadji gde sam napisao da je bombardovanje bilo legalno? ajde nadji mi to svega ti, pa da vide ljudi konačno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Pa sta imas koji qrac da nam crtas, jer trazio to neko? I nemoj da mi se hvatas na bukvalne konstatacije tipa "bilo je legalno", cela prica je pocela tako sto ti mlatis "moguce je, imaju pravo bla bla" a niti ima veze sa bombardovanjem niti sa ovom konkretnom temom, sta bi bilo kad bi bilo.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
nemoj da mi se hvatas na bukvalne konstatacije tipa "bilo je legalno",

eto vidiš  Smile nema razloga za svadju! Pozdrav do sledeće teme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Znamo svi nasta si ti mislio i koji je kontekst, znajuci istoriju tvojih postova...........aj pali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
A hoce li te boleti ako se povampiri neki lokalni generalisimus koji ce sa svojim pretorrijancima gaziti TVOJA ljudska prava ?
Recimo odluci da te strpa u zatvor zato,... sto volis plavu boju ?

О чему бре ти причаш?

Народи, нације, државе сами уређују своје унутрашње односе... Да извадите главе из дупета то би вам било јасније... А не да гледате холивуд и мислите како је цео свет такав...
Видиш, авганистан има такав цивилизацијски ниво да каменује своје жене... Ја се тога гнушам али ме живо заболе због тога... Штавише, не залажем се да им уводим демократију бомбама које ће им уместо жена убијати децу...

Исто тако ако неко крши моја права ја ћу се борити против тога... Ако успем, успео сам, ако не, јбг иде живот... Проблем настаје кад људи као ви мислите да су ваша људска права битнија од државних...

Aha, znaci tvoja drzava, toj vladajuca klasa ima pravo da se izivljava nad tobom, a ti nemas
pravo da zatrazis pomoc sa strane ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Aha, znaci tvoja drzava, toj vladajuca klasa ima pravo da se izivljava nad tobom, a ti nemas
pravo da zatrazis pomoc sa strane ?
Има логике то што хоћеш да кажеш. Али тако онда можеш да подметнеш своје људе у туђу државу да испровоцирају власт, па да се онда изврши агресија на ту земљу због иживљавања над својим народом. Значи не може само тако да тражиш помоћ споља чим те неко преко погледа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
Svima vama nije jasno da je pitanje eu za ili protiv, vestacka stvar iskonstruisana od strane partokratije da bi vladali u Srbiji.
Niti mi kome trebamo, niti ce nama cvetati ruze u eu.
Nama treba drzava, zakoni i sve ostalo sta drugi imaju ( a i mi smo imali dok su na ovim prostorima ziveli Srbi), da mozes da norlmalno funkcionises, trgujes, proizvodis, kreces se.

Sta vi imate protiv antiteroristickog zakona? recimo? Mi ga nemamo.
Sta imamo protiv zakona o dilovanju i svercu narkoticima?
Sta imamo protiv zakona o carinama? Moramo biti protiv evrope, da bi Misko, Peca i ostali uvozili sta i kako hoce, da ne plati nista a da ti njemu placas da se naduva od love?

Onaj zmirkavi je lepo rekao, ali jebi ga kad su ga stavili da se ko idiot valja po binama i vice: Solanaaa, kaplariiii, nedaaam.
Mogao je kao nekada da obrazlozi sta je hteo: pravljenje drzave, izglasavanje zakona intenziviranje robne razmene, podsticaj investicija, a Evropa nek ceka dok im budemo ravni. Do onda uslov je tretman Srbije kao sve ostale zemlje.
Svidja mi se onaj Holandjanin. Jel ste potpisali? javite se kada obavite. Do onda imate vremena da si sredjujete redove i utiske.

Problem je kod nas da ni posle 20 godina zajebavanja, jos ljudi ne shvataju da su oni svi u dogovoru.
Srbi iliti stanovnici zemlje koja je geografski Srbija su jos u pecinama. jedni u komunjarskim, oni bi leba bez motike, a drugi u demokratskim pecinama bi da beru evre sa EU drveta punog evricha.

Treba drzava, zakoni, funkcionisanje iste a narocito niko ne trazi: daj mi da radim. Taj je u Srbiji proglasen ludim.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Svima vama nije jasno da je pitanje eu za ili protiv, vestacka stvar iskonstruisana od strane partokratije da bi vladali u Srbiji.
Niti mi kome trebamo, niti ce nama cvetati ruze u eu.
Nama treba drzava, zakoni i sve ostalo sta drugi imaju ( a i mi smo imali dok su na ovim prostorima ziveli Srbi), da mozes da norlmalno funkcionises, trgujes, proizvodis, kreces se.

Sta vi imate protiv antiteroristickog zakona? recimo? Mi ga nemamo.
Sta imamo protiv zakona o dilovanju i svercu narkoticima?
Sta imamo protiv zakona o carinama? Moramo biti protiv evrope, da bi Misko, Peca i ostali uvozili sta i kako hoce, da ne plati nista a da ti njemu placas da se naduva od love?

Onaj zmirkavi je lepo rekao, ali jebi ga kad su ga stavili da se ko idiot valja po binama i vice: Solanaaa, kaplariiii, nedaaam.
Mogao je kao nekada da obrazlozi sta je hteo: pravljenje drzave, izglasavanje zakona intenziviranje robne razmene, podsticaj investicija, a Evropa nek ceka dok im budemo ravni. Do onda uslov je tretman Srbije kao sve ostale zemlje.
Svidja mi se onaj Holandjanin. Jel ste potpisali? javite se kada obavite. Do onda imate vremena da si sredjujete redove i utiske.

Problem je kod nas da ni posle 20 godina zajebavanja, jos ljudi ne shvataju da su oni svi u dogovoru.
Srbi iliti stanovnici zemlje koja je geografski Srbija su jos u pecinama. jedni u komunjarskim, oni bi leba bez motike, a drugi u demokratskim pecinama bi da beru evre sa EU drveta punog evricha.

Treba drzava, zakoni, funkcionisanje iste a narocito niko ne trazi: daj mi da radim. Taj je u Srbiji proglasen ludim.

Nemoze, mi smo zaduzeni za ispravljanje svetskih krivih drina.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.