Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:55:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgorena kuca  (Pročitano 1602 puta)
16. Jan 2017, 12:28:17
Zodijak
Pol
Poruke 2
Dragi clanovi Burek foruma, kao sto naslov kaze izgorela mi je kuca  na Bozic.  Molio bih sve clanove foruma sa bilo kakvim informacijama  da me posavetujete kome da se obratim za pomoc, jer u danasnje vreme nema covek bas toliku kolicinu novca kraj sebe, a meni je samo zelja da ponovo imamo krov nad glavom . . .
Kuca mojih roditelja i mene se nalazi u Novom Sadu .  Na Bozic nam je pukao odzak koji je eto uzrokovao da izgori ceo sprat , a donji deo kuce je totalno unisten od vode.  Nazalost nismo u finansiskoj mogucnosti da ponovo izgradio krov.  
Bili smo u crkvi da zatrazimo za pomoc, ali nam crkva ne moze izaci u susret jer nemaju novcanih sretstava.

Ono sto je moj otac sa majkom gradio zajedno sa nama je unisteno preko noci, i zelim da se borim da povratim kucu u prvobitno stanje.  Nazalost je odzak uzrocnik kada se primetilo vec je bilo kasno ,mogli smo samo posmatrati kako nam toplima doma nestaje.

Molio bih vas stvarno da mi pomognete sa informacijama gde i kome da se u gradu obratim za pomoc,  posto je veliki udar na moju porodicu.

Unapred zahvaljujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
У данашње време, тешко да било коме можеш да се обратиш за помоћ. Наравно...можеш се обратити али је питање ко ће ти помоћи. Да си припадник одређене националне мањине (читај: ром) онда би можда и имао неку шансу. Ако ниси...јако тешко. Можеш да пробаш са општином или неким НВО али нисам оптимиста. Црква има новчана средства у то буди убеђен...само неће да ти помогну. Помагање им није у опису посла.
Да ли ти је кућа била осигурана?
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Jedino što ti ja mogu posavetovati da skokneš do nekog sveštenika. Ali ne ove na dnu, nego neki na višoj poziciji.
Nisam čuo da su nekome kuću izgradili, ali su pomagali za dosta stvari.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Nije nam kuca osigurana

A i nemamo kontakt ni sa jednim svestenikom. . .

Mislio sam ako imate da me savetujete za neku ustanovu gde bih mogao da se obratim, ili neki sajt namenjen za ovakvih temama , gde mogu da dobijem  nekakvu pomoc .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
mozes sam to uraditi...

slikaj to sto je ostalo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Ako su ljudi na komunalnom računu koji plaćaju imali stavku "dimničarske usluge" (kakva postoji u Bgd) , znači li to da bi zbog ovoga mogli tužiti grad Novi Sad,ili odgovarajuću komunalnu službu ?
« Poslednja izmena: 16. Jan 2017, 21:32:45 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
  Ako su ljudi na komunalnom računu koji plaćaju imali stavku "dimničarske usluge" (kakva postoji u Bgd) , znači li to da bi zbog ovoga mogli tužiti grad Novi Sad,ili odgovarajuću komunalnu službu ?

Naravno da ne, oni samo "ciste" odzak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
Bili smo u crkvi da zatrazimo za pomoc, ali nam crkva ne moze izaci u susret jer nemaju novcanih sretstava.

Svakakko nemaju  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:55:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kuca Izgorena

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.