svidja mi se ishod danasnjih izbora..... nego.... da li je neko gledao emisiju na NOVA TV? i komentar Bore Dordjevica s kim ce DSS u koaliciju? kaze nikako DS, jedino bi prirodno bilo SRS-DSS-NS, stabilna vlada.
eto, da nije bilo PUPS-a mozda bi LSD dobili vise ali drago mi je sto socijalisti dobise vise od boljsevika.
i najnovije vesti- SRS dobio vise glasova od DS-a u Beogradu
« Poslednja izmena: 21. Jan 2007, 22:23:35 od colossus1167 »
sto se vojvodine tice vecina je za radikale sto samo pokazuje da su odlicno radili svoj posao...posto su kod nas najjaci da nisu valjali ljudi ne bi glasali za njih
Nisu u Vojvodini najjaci..Bar ne svuda.. Bilo bi tuzno da jesu..
U opstini Vrsac na prethodnim izborima manje od 12% .. Tih 12% su uglavnom okolna sela.. Time se ponosim..
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
pa bas zato anea...svi su ih izneverili a videli su ko jedini opstaje
kolonisti i izbeglice nista za 15 godina od 'onih' nisu dobili ....zato misle da ce radikali ispuniti sva obecanja...tako smo i glasali
a, od vadikala ce da dobiju parcele uz auto-put bez struje, vode i kanalizacije... baaavo...
Citat
kaze nikako DS, jedino bi prirodno bilo SRS-DSS-NS, stabilna vlada.
a, pijanduru neko nesto pita...
btw. Moja keva koja inace glasa za DSS upravo je izjavila slusajuci Nikolica da je jedan najobicniji demagog i "g*vnar"... Fala mama.. napokon si ukapirala..