sto se vojvodine tice vecina je za radikale sto samo pokazuje da su odlicno radili svoj posao...posto su kod nas najjaci da nisu valjali ljudi ne bi glasali za njih
i niko ne misli od nas da ce biti rata
a i sa kim i zasto
U suštini si u pravu. Tome možemo zahvaliti tandemu Milošević-Šešelj, pošto su oni naselili i dali u bescenje Vojvođansku imovinu izbeglicama. Kako su Šešeljevci pobedili kad će imati manje mandata nego u prošlom sazivu? Jedina stranka koja je napravila skok,što se tiče poslaničkih mandata, je Demokratska stranka.
I dalje:
O D NAS ZAVISI
« Poslednja izmena: 21. Jan 2007, 23:05:05 od pipsi78 »
Ne, mi smo zadovoljni. Bujosevic kaze, non stop su radikali prvi, a ne mogu da naprave vladu - to je tragedija! Pa naravno da je tragedija, to pokazuje kakva smo mi banana zemlja i nikako demokratska......
niko nije rekao da ce radikali tako postupati...anea...nemoj da pises neizgovoreno nikad tako nesto nisu tvrdili
nisu uradili, nisu rekli... ohoho.. pa ti bolje da si glasala za kostunjavog...
pitaj rasu gde je to izbeglicko naselje i kako zive ti ljude... dali su im parceli i ostavili da zive kao psi...
Citat
Predpostavljam da bi bila srecna, da ti sto su dosli rade u rudnicima ili kao robovi u logorima... urbani duh nema sta...
to su uradili vasi vadikali u zemunu, ne ja..
a mozda je bolje da su uradili kao koalicioni partneri DS-a koji su u Subotici izbacili izbeglice iz naselja gde su ziveli. iskljucivali im struju, vodu. Ti saveznici DS-a su Demokratski Savez Hrvata u Vojvodini i Savez Vojvodjanskih Madjara. fino...fino....
To nam Anea, govori, kakve su "demokratori" govna, slizali bi se sa djavolom, samo da bi zaseli u fotelju. Ej, najjaca stranka ne pravi vladu, zato sto se ostali skupljaju s koca i konopca, jebo programe, jebo ideale, jebo nacine vladanja, jebo principe, samo da vladam! Strasno!
Al mislim, da se svi slazemo u jednom: Hvala qrcu, pa vise Vukovu facu necemo gledati, onog psihopatu!