niko nije rekao da ce radikali tako postupati...anea...nemoj da pises neizgovoreno nikad tako nesto nisu tvrdili
nisu uradili, nisu rekli... ohoho.. pa ti bolje da si glasala za kostunjavog...
pitaj rasu gde je to izbeglicko naselje i kako zive ti ljude... dali su im parceli i ostavili da zive kao psi...
Citat
Predpostavljam da bi bila srecna, da ti sto su dosli rade u rudnicima ili kao robovi u logorima... urbani duh nema sta...
to su uradili vasi vadikali u zemunu, ne ja..
a mozda je bolje da su uradili kao koalicioni partneri DS-a koji su u Subotici izbacili izbeglice iz naselja gde su ziveli. iskljucivali im struju, vodu. Ti saveznici DS-a su Demokratski Savez Hrvata u Vojvodini i Savez Vojvodjanskih Madjara. fino...fino....
*Collossuss , samo nemoj o pristojnosti da pricas, napravio sam ti potpis , sa kog si za dva dana izbrisao 3 pixela slova 'ytp' a zahvaljivao si mi se ko rodjeni ....
Ja se samo nadam da ce se Kostunica setiti kako ga je DS izjebao 2001, kako su im oduzeli mandate, sta su sve pricali za njega, kakve svinjarije, i da dobro pazi da li ce s njima u koaliciju. Opet bi ga izjebali i bio bi inferioran u toj koaliciji. Elem, Sutanovac kaze kako nije u maniru i u dobrom duhu demokratije, ne ponuditi mesto mandatara stranci sa najvecim brojem glasova u parlamentu, i pri tome idiot mislio na DS! Alo, liku, SRS ima pola miliona glasova vise od vas, kako vas bre samo nije sramota!!!