Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 67044 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...ko nikad nije bio u Beogradu,normalno je da ima predrasude o njemu.slusajuci samo price od onih,koji su pokusali biti Beogradjani,ali nisu uspeli,jer ih je grad povratio.sad,tesko je stvoriti pravu sliku o Beogradu i beogradjanima,kada ti o tome prica neko ko nije uspeo u Beogradu i kome su se roditelji dicili po selu,govoreci: ...¨moj Mile je u bEOgradu...¨,a Mile nit je u Beogradu,nit je u przogrncima iz kojih je zapalio u Beograd.i sta ce Mile,nego da prica bajke.
pravi beogradjani su pitomine,oni kad provale da iz coveka buja ruralno poreklo,oni se povlace.
...mora se doci u Beograd na nekoliko meseci,pa ce svatiti ovo koji imaju predrasude,da u Beogradu nisu problem beogradjani,vec oni koji bi to da budu po svaku cenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
То је истина...
Београђани су генерално питоми и мирни... Не боре се за себе како то раде људи који долазе са стране... Не намећу се...
То важи и за директорска места, странке...

Али, постоји и она одвратна сорта комплексаша из центра који у животу нису видели ништа осим асфалта. Они завијају и трипују да су виша раса... Можда људи на њих мисле када кажу Београд...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ја сам годину дана провео у београду док сам био у војсци...и то ми је било доста да видим све што сам желео видети и да ми све буде јасно
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
U Beogradu zivi 2 miliona ljudi. Jednostavno ne moguce je opisati Beogradjane jednom reci. Ima nas svakakvih i ne mozes ti da sudis vecini zbog pojedinca!

Beograd je skup svega dobrog i loseg u Srbiji!
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 11:42:31 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
.....

Али, постоји и она одвратна сорта комплексаша из центра који у животу нису видели ништа осим асфалта. Они завијају и трипују да су виша раса... Можда људи на њих мисле када кажу Београд...
...e,to su oni o kojima prica najvece forumasko @kenjalokojeimanikakrep,cije su dede u cokulama usle iz sovjeta u Beograd 1945.zaposeli velike salonske stanove i vile po dedinju.prvo su pucali u ogledala,koja su zaticali u tim stanovima,pa su lozili parket,pa su ...... onda su ih partijski drugovi malo eduovali i objasnili,da moraju da raskrste sa svojom rularnom prosloscu.pa su komesari onda poceli,po kuci da nose papuce i kucne mantile,da citaju novine,a decu su vaspitali stari  beogradjani,koji su se sklonili pred cizmasima,koji su iza sovjeta provirili u Beograd i poubijali  one u cijim su stanovima i sad njihovi potomci.to su oni koji ne jedu cvarke,kuvani kupus im smrdi,i koji nikad ne prde.to su GMB-genetski modifikovani beogradjani.

ја сам годину дана провео у београду док сам био у војсци...и то ми је било доста да видим све што сам желео видети и да ми све буде јасно
...malo si se ti onda druzio sa beogradjanima,to sto si sretao,to su oni koji su u pokusaju,pa da ti se ono naprave vazni,folirali su da su beogradzani.hteli tebe da impresioniraju,a tebe bas zabole ku*ac i za Beograd,i za New York.pa su samo izazvali suprotno kod tebe.
a,da si se kojim slucajem druzio sa opustenim beogradjanima,kao sto sam ja,mada ja nisam beogradjanin,ja sam zemunac,mi tek na beogradjane gledamo,kao na bezlicnu masu,ali ih volimo,kao jednu od zemunskih opstina.dakle,da si kojim slucajem mene upoznao,opustali bi se non stop,ono malo zezanje po gradu,duvka,sekice.... covece morali bi posto zavrsis vojni rok,da te odvikavamo od droge,seksa i roken rola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Citat
greška. Beograđani ne voze besne automobile i nisu primitivni. to su doseljenici.
odakle beogradjaninu pare za BMW ?
biće da je prodao imanje pa ga kupio.
Испаде да су рођени Београђани, Синајски пустињаци...
највећи део године посте: не маре за луксуз,не псују,практично гладују,уздржавају се од грешних мисли и делом пркосе Басари.
zavisi sta smatras pod "pustinjaci". mislim ovde nema pustinje, valjda si video kada su te dovodili na ekskurziju.
zavisi sta smatras pod "poste". mislim, dosta ljudi gladuje.
zavisi sta smatras pod "luksuz". mislim, nekome je luksuz i kontejner koji mogu da dobiju samo cigani.

nije valjda da basaru smatras za neki faktor ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Citat
zavisi sta smatras pod "poste". mislim, dosta ljudi gladuje.
Па што не раде? Smile
Citat
nije valjda da basaru smatras za neki faktor ?
Кад неко са средњом школом успе међу вама високо образованима,у једној тако узвишеној (интелектуалној)   професији заслужује моје поштовање.
Citat
zavisi sta smatras pod "luksuz". mislim, nekome je luksuz i kontejner koji mogu da dobiju samo cigani.
Зар их није Ђилас све отерао?
Citat
zavisi sta smatras pod "pustinjaci". mislim ovde nema pustinje, valjda si video kada su te dovodili na ekskurziju.
"Pustinja" na ulicama Beograda
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Па што не раде?
pitaj dinkica.

Citat
Кад неко са средњом школом успе међу вама високо образованима,у једној тако узвишеној (интелектуалној)   професији заслужује моје поштовање.
on je uspeo ?  Smile

Citat
Зар их није Ђилас све отерао?
oterao ih sa jednog mesta, otisli na drugo.

Citat
jedan od razloga zasto bih preselio takozvanu prestonicu. svaki debil moze da dodje i da nas maltretira.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
A i mi Beogradjani smo krivi sto smo uveli internet u sva ova sela, pa nas sad i najveci brdjani pljuju preko neta.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Nksamsj da bog da ziveo u Beogradu  Smile

A kompletnu administraciju treba iseliti iz Beograda, ako ne moze iz Beograda onda bar iz centra. Centar Beograda jednostavno nema tu infrastrukturu za 2 miliona ljudi, nije planski gradjen da bi mogao da primi toliko ljudi. Sve je natrpano u jebeni centar, cela Srbija je na par kvadratnih kilometara. Vlada, parlament, ministarstva..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.