Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 67011 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
inace nije ti trebalo to "pickica" i "pisljivi". to su bezpotrebni i pogresni udarci bez ikakvog razloga.

па нисам те ни ударио Smile  ...прочитај мало боље Smile
...не знам да ли ћеш ми веровати али не жуде баш сви да се доселе у београд...ево,рецимо мени је сасвим добро и ту где се налазим

a ne razumem sta su to Beogradjani trebali da rade?

da stanu na put,stave rampu i ne pustaju nikoga spolja da udje?
ili da uzmu sad i naprave spisak ljudi koji nisu iz Beograda i krenu da ih isteruju napolje,sta...?

ne razumem te bas,@mrgi.ocigledno i ti ne umes da razlikujes neke stvari,ali sam mislio da si za razliku od @nksamsj-a barem takav da nas postedis vredjanja i pljuvanja.

ti ko da nisi cuo za Tita i njegove "partizane","oslobodioce" i slicne kurce palce.
e,on je doveo dosta ljudi u  Beograd,ali je sa tim ljudima stiglo i dosta bagre,koja je bila gora od cigana,ali je,jelte,najbitnije da je taj tamo negde nekad drzao Titu pusku dok se ovaj oblacio,i da je zato "NArodni heroj" i sta vec...  Smile

e,na TU bagru @Gottago,ja i ostali mislimo.

i ne znam zasto stalno nas okrivljujes i pljujes kada mi nemamo,niti smo mogli da imamo,ikakve veze sa time.

to je ko da odjednom siptari koji zive u Srbiji odluce da se usele u tvoj grad(jel bese Zrenjanin,ako se dobro secam?) i sad ja uzmem i krenem da se smejem i okrivljujem tebe za to.mislim,to naravno nema logike.
a,da,za to vreme Zrenjanin sve vise pocne da lici na neki divlji zapad,a mi sedimo ovde i dobacujemo vam sa strane.

све ок...иииии...која је поента вашег хистерисања? Smile ако немате решење за то што вам смета сигурно га нећете наћи на форуму
и да...не окривљујем ја никога...само ми је интересантно да неко размишља у правцу ко је погодан а ко није да би живео у београду Smile  ...да те научим нешто...није твоја ствар да ли ће се неко доселити у београд или не...свако има право да одлучи где ће живети...ако ти је тешко то да прихватиш...шта да ти кажем...сели се из београда,нешто уради или једноставно ћути и трпи
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
inace nije ti trebalo to "pickica" i "pisljivi". to su bezpotrebni i pogresni udarci bez ikakvog razloga.

па нисам те ни ударио Smile  ...прочитај мало боље Smile
...не знам да ли ћеш ми веровати али не жуде баш сви да се доселе у београд...ево,рецимо мени је сасвим добро и ту где се налазим

naravno. samo se ološ doseljava. u tome i jeste najveći problem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Srbiju treba podeliti na cetiri pokrajine: vojvodina, beograd, zapadna i istocna srbija

ulazio sam i nisam stekao utisak...

Sto se fakulteta tice imam sigurno dovoljno iskustva da mogu sa sigurnoscu da tvrdim da sam upravu Smile

Citat

muz od moje sestre je jedan od najboljih strucnjaka u svojoj oblasti u Srbiji... Da bi mogao da radi mora da zivi u Beogradu ali bukvalno mora... Doduse ima i ponudu da ide u abu dabi da radi ali nece moja sestra Smile

primer 2: moj ujak je imao ponudu da bude tehnicki direktor porsea Srbija ali je uslov bio da zivi u Beogradu. I opet moja ujna nije htela Smile

Sve papucari Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:05:03 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
hkj uslovi na beogradskim univerzitetima su daleko bolji i profesori za nijansu kvalitetniji ....
ne mogu da kazem ni da se slazem,ni da se ne slazem,jer zaista ne znam.

NO,kako god da je,to se ne resava tako sto politiCmari uzmu i pozatvaraju fakseve,a dovedu sve ljude u Beograd,a onda ljudi iz tih gradova uzmu pa seru po Beogradjanima.

jesam ja zatvorio fakseve po Srbiji?ne. jesam ja iscedio pare iz sela? ne. jesam ja naterao seljake(mislim na zemljoradnike) da batale svoja polja(na kojima nam mnogi zavide) i dodju u Beograd? ne. jesam ja uveo centralizaciju u Srbiju? ne.

za sve to se obratite onoj "gospodi" u Nemanjinoj.mi ostali bi samo da zivimo svoj zivot bez konstantnih optuzbi i pljuvanja.i,da,ma koliko nekima to bilo tesko da shvate(ne mislim na tebe),da,ima i Beogradjana koji znaju da tek u unutrasnjosti zivot nije lak,i da nije dobro,niti pametno,da bude ovakvo stanje,vec da treba malo izjednaciti stvari.

ali po nekima,Beogradjani su uvek bili i bice zli grofovi koji svi zive na Dedinju,a mrze ostatak zemlje. Smile

@Mrgi-znaci,ako siptari iz cele Srbije,odluce da dodju u Zrenjanin i pocnu da od njega prave veliki vasar i farmu,mogu da ocekuju topao docek kod tebe?

i,da,kako ja to histerisem,kada si ti taj koji se za sekund pretvori u Mr.Hyde-a i pocne da seje rafale,a @gottaga cak casti i lepim recima?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:10:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Citat

muz od moje sestre je jedan od najboljih strucnjaka u svojoj oblasti u Srbiji... Da bi mogao da radi mora da zivi u Beogradu ali bukvalno mora... Doduse ima i ponudu da ide u abu dabi da radi ali nece moja sestra Smile

primer 2: moj ujak je imao ponudu da bude tehnicki direktor porsea Srbija ali je uslov bio da zivi u Beogradu. I opet moja ujna nije htela Smile

Sve papucari Smile
da skratimo. ja govorim o onima na vlasti.  o onima koji nam zagorčavaju život. svima nama bez obzira u kom smo gradu ili selu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Najveca je ironija u svemu ovome sto na Dedinju,za koje ljudi iz unutrasnjosti misle da je dom svih Beogradjana,u stvari uglavnom zive ili paraziti koji celu zemlju cede,ili Crnogorcine-direktori(sto mu dodje na isto).

dok vecina pravih Beogradjana u stvari moze samo da sanja o tome,ma sta bili i ma sta radili,dok se pomenuti paraziti instaliraju tamo jos pre nego sto nauce da pisu.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:21:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
@Mrgi-znaci,ako siptari iz cele Srbije,odluce da dodju u Zrenjanin i pocnu da od njega prave veliki vasar i farmu,mogu da ocekuju topao docek kod tebe?

то је немогућа опција али и ако се тако нешто деси ја немам права да им кажем да ли смеју или не да се досељавају ту
и да...нисам из зрењанина...поседујем некретнине али више волим мир села

само једно питање за хкј....дефиниши ми "прави београђанин"
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:26:43 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
то је немогућа опција али и ако се тако нешто деси ја немам права да им кажем да ли смеју или не да се досељавају ту
tako je.e zasto onda pitas @gottaga sto ne ucini nesto po pitanju bagre u BG,kad znas i sam da ne moze nista?
cak ni da je premijer,pa opet ne bi mogao nista,a kamoli ne ovako,kao obican gradjanin koga niko ne jebe.
и да...нисам из зрењанина...поседујем некретнине али више волим мир села
nije bitno,uzeo sam samo za primer.
само једно питање за хкј....дефиниши ми "прави београђанин"
vrlo prosto-onaj ko se rodio tu.

a ne nepismeni coban koga Tile dovede u neciji oteti stan u centru grada jer ga je vozio na traktoru u toku rata.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 14:31:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
иначе...сви прави београђани су појам писмености и културе
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
иначе...сви прави београђани су појам писмености и културе
evo ga...evo ga...

kad krene da uvrce i izvrce...  Smile Smile

kad predjes u tog svog Mr.Hyde-a postajes ko @steva.

neee,@mrgi,nisu.niti sam ja ikada rekao da jesu.

jesi zadovoljan odgovorom?jesmo racistili napokon to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.