Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 66949 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
o tome pričam. uzme pare, dođe ovde, da deo para "zemi", zeeemo ga zaposli i on parazitira u Beogradu.
А што сте им ви дозволили да дођу,да паразитирају? Smile

pa nisu "oni", nego rezim koji podstice ljude da se iseljavaju. ako ja mogu vise da zaradim u beogradu, nego u bajinoj basti, onda cu naravno da odem u beograd, pogotovo ljudi koji zavrse fax
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Ne volim obicno da pljujem po drzavi i da je prozivam da je ona kriva za sve moje muke ali glavni krivac za to sto cetvrtina stanovnistva zivi u jednom gradu i presipa iz supljeg u prazno dok ogromne povrsine zemlje zarastaju u korov jeste nepostojanje necega sto se zove strategija razvoja. Jedina strategija koju je Srbija imala u predhodnih 10 godina jeste "Uradi sve sto Evropa kaze", a 10 godina pre toga strategija je bila "Prezivi kako znas i umes". Nasi jadni politicari ne bi znali sta da rade da im nije Evrope koja im izdiktira domaci zadatak. Na taj nacin ne moze da se vodi ni Tanzanija, a ne jedna evropska drzava koja zeli da postane "Lider u regionu". Vodjenje drzave bez ikakvog plana i strategije nas i jeste dovelo u situaciju da smo najbednija drzava u Evrope, osim mozda Moldavije.
Takodje strategija koju nam je pre neki dan predstavio predsednik je uvreda za svakog ko ima iq veci od 90. Reci da je glavni zadatak strategije to i to, a pritom ne objasniti kako mislis da do toga dodjes je cista smejurija i Boris Tadic je uvredio ime Srbije sa tim skrabotinama. Svakome je jasno da i usvajanjem te Borisove strategije vlast u Srbiji( ma ko je cinio) ce i dalje raditi pod parolom "Uradi sve kako Evropa kaze".

Svaka drzava pa i Srbija mora da shvati gde lezi njen najveci potencijal i onda da planski pokusa da izvuce sto vecu korist iz tog svog potencijala. Drzava koja ima teritorije kao sto su Vojvodina i Sumadija sigurno nema najveci potencijal u turizmu ili ne znam cemu drugom nego u poljoprivredi. Nema tog voca i povrca i ziterice koje ne uspeva u Srbiji i sa tako bogatom zemljom Srbija bi mogla da hrani ne samo svojih 8 miliona nego i 30 miliona ljudi.
Poljoprivreda bi morala da bude glavna snaga Srbije koja ce se prva izdici i pokrenuti ostale grane privrede.

Navece tuga upravo i jesto sto smo mi najvise zapustili onu oblast u kojoj imamo najveci potencijal i sto je danas san skoro svakog seljaka da dodje da zivi u Beograd ili da bar sredi da mu deca predju ovde. Vise je razloga zbog cega tako prosecan seljak razmislja. Dva glavna jesu zato sto smo mi jako zatucan narod i jako lenj narod. Kada kazem zatucan mislim na ceo narod, pocevsi od tog seljaka pa sve do predsednika, i to nije samo sad nego je tako u proteklih najmanje 20 godina.
Meni je licno neverovatno da neko ko ima ogromnu zemlju u Sumadiji recimo, proda tu zemlju za neke smesne pare i onda kupi stan u Beogradu i ovde radi 20-30 hiljada mesecno gde ce da se pati sa gazdom, prevozom, cenama.

Verujem da ce mnoge mrzeti da citaju ovo ali upravo u tome lezi sustina problema. Ukratko receno odgovor na pitanje zasto svi dolaze u Beograd je sledeci. Zato sto smo zatucan i lenj narod i zato sto poslednjih 20ako ne i vise godina nemamo strategiju razvoja drzave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
o tome pričam. uzme pare, dođe ovde, da deo para "zemi", zeeemo ga zaposli i on parazitira u Beogradu.
ma koji MI ?
mi smo nacionalna manjina u sopstvenom gradu. cim ti u licnoj karti vidi "mesto rodjenja: Beograd", samim tim si osudjen na diskriminaciju. dodje pevaljka u Bgd, odpeva pesmu "znam za jedan grad, zove se Beograd" i ... wauuu ona je beogradjanka.
kazem, razni polu-divlji ljudi sa raznih planina su se doselili i ... grabi samo grabi sve sto mozes grabi. proglasis se za investitora, "dogovoris" se sa predsednikom opstine i zidaj, "uredjuj" i krši kucni red i mir kako i kada hoces. vidi samo na sta lice nove gradjevine. pogledaj kako se u albaniji gradi, a pogledaj kako kod nas. ma kakva mahala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne volim obicno da pljujem po drzavi i da je prozivam da je ona kriva za sve moje muke ali glavni krivac za to sto cetvrtina stanovnistva zivi u jednom gradu i presipa iz supljeg u prazno dok ogromne povrsine zemlje zarastaju u korov jeste nepostojanje necega sto se zove strategija razvoja. Jedina strategija koju je Srbija imala u predhodnih 10 godina jeste "Uradi sve sto Evropa kaze", a 10 godina pre toga strategija je bila "Prezivi kako znas i umes". Nasi jadni politicari ne bi znali sta da rade da im nije Evrope koja im izdiktira domaci zadatak. Na taj nacin ne moze da se vodi ni Tanzanija, a ne jedna evropska drzava koja zeli da postane "Lider u regionu". Vodjenje drzave bez ikakvog plana i strategije nas i jeste dovelo u situaciju da smo najbednija drzava u Evrope, osim mozda Moldavije.
Takodje strategija koju nam je pre neki dan predstavio predsednik je uvreda za svakog ko ima iq veci od 90. Reci da je glavni zadatak strategije to i to, a pritom ne objasniti kako mislis da do toga dodjes je cista smejurija i Boris Tadic je uvredio ime Srbije sa tim skrabotinama. Svakome je jasno da i usvajanjem te Borisove strategije vlast u Srbiji( ma ko je cinio) ce i dalje raditi pod parolom "Uradi sve kako Evropa kaze".

Svaka drzava pa i Srbija mora da shvati gde lezi njen najveci potencijal i onda da planski pokusa da izvuce sto vecu korist iz tog svog potencijala. Drzava koja ima teritorije kao sto su Vojvodina i Sumadija sigurno nema najveci potencijal u turizmu ili ne znam cemu drugom nego u poljoprivredi. Nema tog voca i povrca i ziterice koje ne uspeva u Srbiji i sa tako bogatom zemljom Srbija bi mogla da hrani ne samo svojih 8 miliona nego i 30 miliona ljudi.
Poljoprivreda bi morala da bude glavna snaga Srbije koja ce se prva izdici i pokrenuti ostale grane privrede.

Navece tuga upravo i jesto sto smo mi najvise zapustili onu oblast u kojoj imamo najveci potencijal i sto je danas san skoro svakog seljaka da dodje da zivi u Beograd ili da bar sredi da mu deca predju ovde. Vise je razloga zbog cega tako prosecan seljak razmislja. Dva glavna jesu zato sto smo mi jako zatucan narod i jako lenj narod. Kada kazem zatucan mislim na ceo narod, pocevsi od tog seljaka pa sve do predsednika, i to nije samo sad nego je tako u proteklih najmanje 20 godina.
Meni je licno neverovatno da neko ko ima ogromnu zemlju u Sumadiji recimo, proda tu zemlju za neke smesne pare i onda kupi stan u Beogradu i ovde radi 20-30 hiljada mesecno gde ce da se pati sa gazdom, prevozom, cenama.

Verujem da ce mnoge mrzeti da citaju ovo ali upravo u tome lezi sustina problema. Ukratko receno odgovor na pitanje zasto svi dolaze u Beograd je sledeci. Zato sto smo zatucan i lenj narod i zato sto poslednjih 20ako ne i vise godina nemamo strategiju razvoja drzave.

svaka na mestu!!!!

ma,bre,to svi jako dobro znaju,Arcibald Rajs je jos pre skoro 100 godina pisao i o tome,i o politicMarima,i o uredjenju,o svemu...

ali,jbg,niko nece da cita to,a nece ni da misli svojom glavom,nego ceka da mu politicMar kaze sta i kako da radi(a njega bas boli dupe za narod...) i zato i jesmo tu gde jesmo.

jedan podatak koji sam skoro cuo,krajnje porazavajuci-Holandija ima 900.000 kvadratnih kilometara obradivih povrsina.Mi imamo 4 puta vise.
i gde je Holandija,a gde mi?Oni snabdevaju skoro celu Evropu,mi jedva nadjemo hrane za sebe.
zasto?pa upravo zato sto se sve radi ofrlje,ili se uopste ni ne radi,nego svi pobegnu u Beograd.a zasto svi pobegnu u Beograd?zato sto je tamo (navodno) lepse i bogatije,jer politicMare boli dupe da uzmu i razviju sela,nego se zabiju u fotelju u Nemanjinoj i lade jaja.i onda sela propadnu,a Beogradjani(gradjani) budu krivi za sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
ma koji MI ?
mi smo nacionalna manjina u sopstvenom gradu. cim ti u licnoj karti vidi "mesto rodjenja: Beograd", samim tim si osudjen na diskriminaciju. dodje pevaljka u Bgd, odpeva pesmu "znam za jedan grad, zove se Beograd" i ... wauuu ona je beogradjanka.
kazem, razni polu-divlji ljudi sa raznih planina su se doselili i ... grabi samo grabi sve sto mozes grabi. proglasis se za investitora, "dogovoris" se sa predsednikom opstine i zidaj, "uredjuj" i krši kucni red i mir kako i kada hoces. vidi samo na sta lice nove gradjevine. pogledaj kako se u albaniji gradi, a pogledaj kako kod nas. ma kakva mahala.

је ли готаго...а зашто се ти не бориш за тај твој дивни београд против тих полудивљих зликоваца који су сишли са планина и окупирали те? где ти је храброст? Smile ниси ваљда пичкица па не смеш да зуцнеш кад поред тебе прође крајишник? Smile
ипак си ти староседелац у београду...ту си хиљаду година...нећу се ваљда ја борити за тај твој пишљиви београд Smile  нема ти леба од тог режања по форуму Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
a ne razumem sta su to Beogradjani trebali da rade?

da stanu na put,stave rampu i ne pustaju nikoga spolja da udje?
ili da uzmu sad i naprave spisak ljudi koji nisu iz Beograda i krenu da ih isteruju napolje,sta...?

ne razumem te bas,@mrgi.ocigledno i ti ne umes da razlikujes neke stvari,ali sam mislio da si za razliku od @nksamsj-a barem takav da nas postedis vredjanja i pljuvanja.

ti ko da nisi cuo za Tita i njegove "partizane","oslobodioce" i slicne kurce palce.
e,on je doveo dosta ljudi u  Beograd,ali je sa tim ljudima stiglo i dosta bagre,koja je bila gora od cigana,ali je,jelte,najbitnije da je taj tamo negde nekad drzao Titu pusku dok se ovaj oblacio,i da je zato "NArodni heroj" i sta vec...  Smile

e,na TU bagru @Gottago,ja i ostali mislimo.

i ne znam zasto stalno nas okrivljujes i pljujes kada mi nemamo,niti smo mogli da imamo,ikakve veze sa time.

to je ko da odjednom siptari koji zive u Srbiji odluce da se usele u tvoj grad(jel bese Zrenjanin,ako se dobro secam?) i sad ja uzmem i krenem da se smejem i okrivljujem tebe za to.mislim,to naravno nema logike.
a,da,za to vreme Zrenjanin sve vise pocne da lici na neki divlji zapad,a mi sedimo ovde i dobacujemo vam sa strane.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 13:40:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
mi smo nacionalna manjina u sopstvenom gradu. cim ti u licnoj karti vidi "mesto rodjenja: Beograd", samim tim si osudjen na diskriminaciju
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

је ли готаго...а зашто се ти не бориш за тај твој дивни београд против тих полудивљих зликоваца који су сишли са планина и окупирали те? где ти је храброст? Smile ниси ваљда пичкица па не смеш да зуцнеш кад поред тебе прође крајишник? Smile
ипак си ти староседелац у београду...ту си хиљаду година...нећу се ваљда ја борити за тај твој пишљиви београд Smile  нема ти леба од тог режања по форуму Smile

ma da, krajisni ci su opasni. pisalo u narodnim pesmama. ratovali toliko da je Arkanova policija morala da ih hvata po Beogradu i vraca na ognjiste, da brane svoju drzavu, a ne da to rade Srbijanci koji nemaju nikakve veze sa njihovom drzavom.
kako ja da se borim ? jel treba da bijem obicne ljude po ulicama ? ja govorim o onima koji su se uvukli u drzavne institucije, nabili sebi plate i siluju u mozak i nas i vas. govorim o seljacinama koje vi smatrate beogradjanima samo zato sto zive ovde. njih naravno stiti policija u koju se opet zaposljavaju seljani koji su pobegli od pluga i motike.

inace nije ti trebalo to "pickica" i "pisljivi". to su bezpotrebni i pogresni udarci bez ikakvog razloga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Srbiju treba podeliti na cetiri pokrajine: vojvodina, beograd, zapadni i istocni srbija region
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Srbiju treba podeliti na cetiri pokrajine: vojvodina, beograd, zapadni i istocni srbija region
super. onda delimo i crnogorce i bosance i krajisnike i kosovare.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.