Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 66839 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Hah, jadni mali lokalci sto "rade" za malu platu. Vecina njih je spoj neobrazovanih seljaka i lopova, ubitacna kombinacija. I kada stave sve pare u dzep onda da se nebi postavljala pitanja malo se pljucne po beogradu a ako raja nije zadovoljna onda malo po americi i evropi i svi zadovoljni. Raja ima dezurnog krivca a lokalci pune dzepove kesa, milina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Чудан нагласак је саставни део БГ и пре доласка Црногораца и избеглих лица, јер БГ има околна села у приградским општинама, мада далеко од тога да су ти људи аутоматски шабани.
Али шабана је пун БГ, то стоји.

ma da kako da ne. valjda mozes da razlikujes naglasak ljudi sa sela iz okoline BG-a od naglaska s juga, ili od stranih drzavljana.

Citat
Партијска линија је честа само код носиоца власти, ја причам о радницима са ССС, односно људима који су завршили 3 и 4 степен стручне спреме и раде на адекватним радним местима.
da, takvi su najbrojniji. prepune su ih opstine i ministarstva. i sto je najvaznije niko ne zna svoj posao. i mnogo se nerviraju kada ih prekinem dok doruckuju na radnom mestu. ne mogu da izdrzim da ne pozovem 0800-110-011  Smile   

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Qtek 小米
Citat
ma da kako da ne. valjda mozes da razlikujes naglasak ljudi sa sela iz okoline BG-a od naglaska s juga, ili od stranih drzavljana.
Kaко год, то нису београдски нагласци.

Citat
da, takvi su najbrojniji. prepune su ih opstine i ministarstva. i sto je najvaznije niko ne zna svoj posao. i mnogo se nerviraju kada ih prekinem dok doruckuju na radnom mestu. ne mogu da izdrzim da ne pozovem 0800-110-011
Стоке има на обе стране. Само што људи не виде себе и спремни су да газе по лешевима да би дошли до циља. Пази нико не зна посао, замисли сви се нервирају, опет генерализујеш.  Smile
Најлакше је друкати и пљувати онога ко ја на првој линији, ко се не пита ништа и ко је само извршилац, док носиоци власти који су дубоко у сенци су одговорни за лоше пословање т.ј. организацију државног органа.

Рецимо ... и ја сам у време рестрикције струје, прозивао онога кога могу, а то је лик који даје информације у електродистибуцији.
Али то што је на ''првој линији фронта' не значи да је он крив.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Пази нико не зна посао,
pazi 'vamo. proslog leta mi je trebalo 4 meseca da izvadim uverenje o placenom porezu. pojavila su se neka neslaganja. kao greskom uplaceno na pogresan racun. kada ti uzmu 500 din za preknjizavanje sa racuna na racun, pojave se nova ne slaganja na nekim novim malim racunima. za cije preknjizavanje treba da se da jos 500 din. ono krupno je preknjizeno bez problema , ali kad dodje red na ono sitno tu nastaje prevelika zavrzlama. znaci imao sam muku sa 0,13 dinara (13 para). znaci ne znaju odakle i gde i sta s tim. zainatio sam se i uleteo kod sefovice. ona me gleda k'o krava. nema pojma odakle ona tu i kako se to surovo poigra sudbina s njom i dodeli joj mene usred kancelarije. znaci od salteruse do sefovice nemaju pojma. to je moje iskustvo.

Citat
замисли сви се нервирају, опет генерализујеш.
dobro, ima onih nafuranih riba koje ne histerisu, samo prevrcu ocima.

Citat
Најлакше је друкати и пљувати онога ко ја на првој линији, ко се не пита ништа и ко је само извршилац,
ko ih 'ebe. dosli su preko veze na ta drzavna radna mesta. seljancure pobegle od motike dosle ovde da izigravaju ribe. oce i njivu i zivinu i stoku i pos'o u Beooogradu.

Citat
док носиоци власти који су дубоко у сенци су одговорни за лоше пословање т.ј. организацију државног органа.
naravno. krivi su sto Srbiju pretvaraju u beogradski pasaluk, davajuci radna mesta u Beogradu svakom rodjaku iz zavicaja. da pokazu kako su uspeli.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung SGH-E590
Meni ne smeta toliko naglasak ljudi sa juga Srbije. Jedino me nervira sto neki kao i crnogorci zive 30 godina u Beogradu, a i dalje nisu naucili da pricaju beogradskim akcentom.
Ali zato kad cujem nekog iz ovih okolnih sela da zavija i jos ono "vi Beogradjani", onda mi dodje da popizdim...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Tи кад не би нешто срао не би био БФ, само да тераш контру некоме.
Нити је судска администрација превелика, јер после ''реформе'' је доста људи отишло.
Пошто немаш појма, мешаш носиоце судске власти и раднике администрације и као и остатак неуких замлата мислиш да судски процес зависи од неког радника са ССС.
А сада си се бацио у одбрану европског ДС-а и режима који тлачи људе, јер када у државном сектору синдикалне организације не могу да се изборе са режимским лоповима и багром, шта треба да очекујемо код приватника.

Са таквим полтронима као што си ти никада се Срби неће изборити са своја радничка права, без обзира која идеологија буде актуелна.

administracija je prevelika , neljubazna a chesto i ne zna svoj posao . plate su im vece nego ekvivalentu u privredi (barem SSS ) a josh ih primaju i redovno .

po mom mishljenju drzavni sluzbenici ne bi ni trebali da imaju pravo na sindikalno organizovanje . sindikat sluzi da zashtiti radnike od poslodavca ,a ovde imamo ljude chiji je poslodavac sama drzava - dakle neko bi trebao da ih shtiti od poreskih obveznika ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Qtek 小米
Citat
administracija je prevelika , neljubazna a chesto i ne zna svoj posao . plate su im vece nego ekvivalentu u privredi (barem SSS ) a josh ih primaju i redovno .

po mom mishljenju drzavni sluzbenici ne bi ni trebali da imaju pravo na sindikalno organizovanje . sindikat sluzi da zashtiti radnike od poslodavca ,a ovde imamo ljude chiji je poslodavac sama drzava - dakle neko bi trebao da ih shtiti od poreskih obveznika ...
Слажем се администрација је превелика, али у унутрашњости где ништа не раде, у БГ се сваке године слије један мањи град, тако да овде има посла.
Реци ми колика је то просечна радничка плата у привреди ?
Какве везе сад порески обвезници имају са тим, па не зависе сви државни органи од њих ?

п.с. или твојим речником ... да ти нацртам
Замисли да је Хитлер имао такав однос према држави, па да је рекао ''ко је$е гестапо нека стока ради испод минималца, ја хоћи да радници код приватника имају највеће плате јер они копају њиве, а ови ништа не раде''.

« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 00:12:25 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...pod hitno treba da posaljemo ekspediciju u CS.da proveri sta se tamo desava,kakva je klima za zivot da li ima pijace vode.......itd.ukoliko su uslovi za zivot iole podnosljivi,pod hitno treba da pocnemo naseljavanje stanovnika Beograda u taj otkriveni prostor.
Ne trebate nam, vratite se u CG avionom Smile Smile
...da li sam ja nesto propustio vezano za tebe ili si ti toliki ****** da te ne interesuje sta kome pises i o cemu pises?
kakve ja imam veze sa CG?
jebote,kakva je steta sto vas ******* to ste ste glupi ne boli.
ja sam ******** beogradjanin rodjenjem,tacnije zemunac.da sam mogao da biram,birao bih mesto rodjenja tamo gde ne uspevaju takvi ******* kao ti,pa ma gde to bilo!
nemam nista protiv ljudi,koji dolaze u Beograd po bilo kojem osnovu,jer su i moji roditelji dosli u Beograd,trazeci bolji zivot i sansu vise.
a tebe molim,radi tebe.ne napustaj mesto u kojem zivis,jer gde god da odes,ima da strcis koliki si ******!

Edit by Lightsoft:  Smile

« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 01:14:31 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...moze li tenkre?
« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 01:23:40 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Sony xperia
Ae, ae, samo polako.  Smile Nema potrebe za tako necim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.