Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 66678 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
nije ni Beograd željan tebe ne boj se  Smile

Pa što se uopšte vraćaš iz Minhena, posebno sad kad je oktoberfest

Nisam ljubitelj bavarske narodne nošnje i mizuke a ne pijem ni alkohol i kada sve to oduzmeš ostaje jedino seks na javnom mestu kao nešto primamljivo ali ni to nije  dovoljno "razvratano" i "perverzno" za moj ukus.
A koji su razlozi da ti je u Nišu zanimljivije nego u Minhenu. Ovo nije sarkastično pitanje.

Nije mi zanimljivije. Ekonomski je isplativije. Osim toga u Minhenu bih morao sam da brinem o sebi  Smile Mnogo bi trosio na hranu i ostalo i onda ne bi imao dovoljno para za turisticka putovanja i moje omiljene igracke kao sto su Arduino, lego i razni roboti kojima sam opcinjen, zatim za hobije (o kojima ne bi sada detaljno da ne plasim decu  Smile )
« Poslednja izmena: 24. Sep 2010, 19:57:08 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ili te plasila blizina dahaua  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Dobro bre gottago ne moraš baš uvek da mi pominješ naciste i da me podsćaš na njihova zlodela. Dahau je prelepo mesto sa izuzetkom logora i šteta je što je baš logor pored toliko lepih istorijskih građevina, glavno obeležje grada. Logor je uvek pun đaka koji tamo idu u sklopu časova iz istorije ili kada su na ekskurziji i sl.

Inače i u Nišu postoji logor u kom su takođe, pored Srba ubijani i Jevreji. Tako da nije to razlog.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mir božiji brate framlinže. samo gledam koliko si ortodoxan. osim toga logor skoro da ne postoji. ako si bio, onda znaš da se sastoji od nekakvih temelja i par baraka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Osim toga u Minhenu bih morao sam da brinem o sebi

Znaci nista bez mame?  Smile

Mama je keva!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mir božiji brate framlinže. samo gledam koliko si ortodoxan. osim toga logor skoro da ne postoji. ako si bio, onda znaš da se sastoji od nekakvih temelja i par baraka.

bio sam. uglavnom, mozes videti spomen ploce na kojima je neka vrsta statistike o broju nastradalih kategorizano po nacionalnosti, galerija slika, knjiga zalosti i mali verski objekti...

nisam ortodoksan. kako bih i bio kada nisam vernik? ja na slican otpor nailazim i u maloj srpskoj jevrejskoj zajednici (zbog stava da treba negovati tradiciju bez vere i samo u onoj meri koja ne ugrozava napredak) mada ipak teze nalazim zajednicki jezik sa srbima. cast pojedincima. radije sebe ne bi definisao kao pripadnika bilo koje nacije ali ako bas moram, onda kazem "i srbin i jevrejin" i nemam nikakav problem sa tim. po srpskoj tradiciji jesam srbin jer je ovde patrijarht ali po jevrejskoj sam jevrejin. iz tvoje perspektive sam dakle srbin, iz jevrejske jevrejin a iz svoje ni jedno ni drugo jer mi nacionalnost nije bitna. niti imam potrebu niti osecam pripadnost bilo kojoj verskoj, neverskoj, nacionalnoj, politickoj, ideoloskoj i bilo kakvoj drugoj grupi. pripadam samo sebi i prirodi bas kao sto i priroda i moje svojstvo pripadaju meni. to mi je sasvim dovoljno.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2010, 20:50:40 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
Osim toga u Minhenu bih morao sam da brinem o sebi

Znaci nista bez mame?  Smile

Mama je keva!  Smile

мама је фри супица Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Kad ja budem predsednica Srbije ima da iniciram ustavnu reformu i da celu Srbiju pripojim Beogradu.  Smile

Ih supica topla i ukusna, pa pileći paprikaš sa griz knedlama, ćufte u paradajz sosu,...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2010, 22:13:26 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
bio sam. uglavnom, mozes videti spomen ploce na kojima je neka vrsta statistike o broju nastradalih kategorizano po nacionalnosti, galerija slika, knjiga zalosti i mali verski objekti...
i ja. vide li onog bugarina u statistici ?

Citat
jer mi nacionalnost nije bitna. niti imam potrebu niti osecam pripadnost bilo kojoj verskoj, neverskoj, nacionalnoj, politickoj, ideoloskoj i bilo kakvoj drugoj grupi.
ko ne zna odakle dolazi, ne zna ni gde ide.

Citat
pripadam samo sebi i prirodi bas kao sto i priroda i moje svojstvo pripadaju meni. to mi je sasvim dovoljno.
nemoj da jednog dana citamo u novinama i gledamo na televiziji "uhvacen podivljali framling, dobro se oseca, tim psihologa radi na njemu".

e, inace i onaj djordje david za sebe kaze da je jevrejin, a na mindjusi nosi krst i oko vrata isto i ima pravoslavnu brojanicu na ruci.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
jer mi nacionalnost nije bitna. niti imam potrebu niti osecam pripadnost bilo kojoj verskoj, neverskoj, nacionalnoj, politickoj, ideoloskoj i bilo kakvoj drugoj grupi.
ko ne zna odakle dolazi, ne zna ni gde ide.

bajata dosetka koja se nije pokazala kao tačna u praksi. činjenica je da niko od nas ne zna odakle dolazimo i kada to kažem ne mislim na nebitne, veštačke pojave kao što su nacije, države, porodice...

e, inace i onaj djordje david za sebe kaze da je jevrejin, a na mindjusi nosi krst i oko vrata isto i ima pravoslavnu brojanicu na ruci.

kakve veze ima da li je vernik i u šta veruje sa njegovom nacionalnošu? niko se ne rađa kao vernik, uče te da veruješ i da se identifikuješ sa određenom grupom ljudi. i asimo je prirodniji od religije a da ne govorim o tome koliko je bitniji od nje
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 04:14:40 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.