Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија је Београд?  (Pročitano 66116 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Они то не схватају...џаба се трудиш...мени дође буквално да задавим неког Београђанина кад ми каже а што не радиш било шта... јбт не разумеју да код нас нема ни било шта...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Meni je najjaci trip bio kad je ortak jurio posao da konobarise al nije mogao da nadje.  Smile Ili druga prica kad je ortakov cale zaposlio treceg drugara da mu nosi led u restoranu na zlatiboru jer covek nigde nije mogao da nadje posao kao konobar a on ih je i onako imao viska. Fazon davao mu 20 hiljada mesecno za nista, bilo mu zao coveka od 27-8 godina (tada) koji nije mogao da nadje posao nigde Smile

Mozes da beres maline i da se cvaris 12h na suncu i da zaradis neku kintu ili da radis fizikalije i da cekas isplatu po 2meseca Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 17:58:25 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ja ne verujem da bi u slucaju regionalizacije Srbi van Beograda pocrkali od gladi...
Srpski seljak i covek iz "provincije" (bljak naziv...), tj. Srbije je sposoban i radan...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Мени је једно од првих познанстава на квизу било са неком Весном из Београда, која, јадна, ради као секретарица, јадна, у некој фирми и, јадна, прима плату од 50 000, тако што, јадна, по цео дан чета са мном и игра квиз, елем, сваки дан ми је причала да она са 50 000 нема ништа, сама је, не плаћа стан,  то је била 2009. година. Тада је моја трочлана породица живела са 20. И кад ми је рекла то... а што се ти негде не запослиш, ради било шта, немој да бираш посао... остала је без иједног мог одговора после... бахато, само бахато...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Do jaja  Smile Smile Da nastavimo?

Drugar koji uci FON me prosle godine zvao da dodjem u BG da se prijavim na neki konkurs na koji primaju jednokratno soma ljudi(za mesec dana). Treba da imas poznavanje nekih programa i racunara u globalu, da znas matis tu i tamo. Uglavnom zadovoljavam sve uslove. Treba da se prijavis odradis par testova i za mesec dana uzmes 30 soma. Njih 5 se prijavilo svi uzeli po 30 soma nisu radili sve ni 2h dnevno.  Smile Steta sto nisam mogao da odem imao sam neodloznih obaveza Smile

Drugar uci Visooku poslovnu u Beogradu, radi kao konobar i na stadionima kao redar. Sam se izdrzava matorci mu 2 godine nisu poslali nista, osim sto trosi njihovu hranu i smestaj kad je kuci Smile

I da zaboravio sam da kazem, momci se sprdaju po Beogradu. Svuda znaju ljude u milion su kombinacija. Sto bi rekao Struka "lika ovde lika tu, svuda znam po lika psu" Smile

« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:13:26 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Citat
Srpski seljak i covek iz "provincije" (bljak naziv...), tj. Srbije je sposoban i radan...
Подсети ме... имаш и оне што те питају имаш ли земљу на селу, па што не идеш, не обрађујеш...ја кад би могао мало да побегнем из овог града, све бих дао да имам земљу... прошле године дошла једна мала, много слатка, спонзорушица, обула беле патике и отишла са мојом свекрвом да види како у земљи расте кромпир  Smile... враћа се отуда пуна утисака и прича ми како је баш смирујуће бавити се пољопривредом... и тако...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Moji su iz malog grada... ja sam prvih 10 godina provela u malom gradu... cca 10.000 stanovnika... koji je... oh, soka... imao svoju mlekaru, poljoprivredni kombinat, veeeeeliku fabriku hleba, seceranu i spiritanu... i jos par velikih firmi... plus citav spisak - muzicka skolica, pozoriste i pozorisna trupa, bioskop, orkestri, 2 velike osnovne skole i 2 vrtica, veliku gradsku biblioteku i podruznice u svakoj od tih firmi, sve sportske klubove... etc..
Jako malo mojih drugara iz skolice je imalo baku i deku na selu (moji su iz drugog, opet... manjeg grada)... tako da...razumem to...

Malo mi je nezgodno da napisem taj termin... mali grad.. provincija... sta li... jer kako god da okrenem, to zvuci kao nipodistavanje...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:23:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pa dobro Nis nije mali grad ali Uzice jeste. Nije to nipodastavanje nego realnost Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Ниш није мали, али је увек био политички неподобан.

едит... а онда је дошао Динкић  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:27:32 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Lepo ja rekoh da uvek napravim neki gaf u opisima... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.