Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 54643 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

Citat
cak i da je nacionalista, on bi bio ruski nacionalista, a ne srpski.

Naravno. Putinu je prva briga Rusija i njeni interesi.
Citat

Vidim ovde isprane mozgove koje kao fol Jelcin bio neka Americka marioneta.

Putin ovde nije spomenut u kontekstu poredjenja sa Jeljcinom, vec kao Predsednik Rusije.

Dakle, rekao sam, Rusija ima preche interese, nego da zhestoko zategne stvar oko Kosova i da time rizikuje sukob sa svojim zapadnim partnerima.  Kako u vreme Jeljcina, tako i danas. A i u buducnosti.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ma generalno je problem tih pregovora shto je zapad zauzeo stav "mi ovde jebemo a vi Srbi cete biti jebeni". Nema objektivno nikakvih pregovora dok sve ide po sistemu kadija te tuzhi kadija ti sudi. Zapad ako hoce bilo kakvo mirno reshenje, treba pre svega da zauzme neutralan stav i da pokusha objektivno da reshi problem. A sa tim stavom "mi smo na strani shiptara" nishta korisno nece postici osim shto mogu da izazovu nove ratne sukobe. Ako vec hoce tako, onda neka nam otvoreno kazhu "mi vama hocemo da uzmemo Kosovo i uzecemo ga, vi se tu nishta ne pitate" i kraj priche. Mi cemo onda sigurno zauzeti tvrd stav, staviti im do znanja da smo spremni da se shibamo pa kom obojci kom  opanci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa Twice budi iskren bilo kakav stav da uzme EU i zapad znaci da kaze ok mi dajemo pola Kosova Srbima pola Albancima opet nebi bilo dobro...ja mislim da bi jedini dobar stav EU bio kada bi vas pustio da zavrsite 99 ono sto je bilo poceto...inace mislim kako god da su odlucili stav za Srpsku vlast bio bi katastrofalan...a pitam tebe kako bih ti eto da ostane Kosovo u Srbiji kako bih rijesio pitanje sa 2 miliona albanaca koji su jos uz to sve mladi ljudi i koji onda bi zahtjevali u Srpskom parlamentu da se jos kao drugi jezik albanski uvede pa ja mislim da bi ti prvi bio koji bih se posrao na takvu zemlju gdje albanac dobija te mogucnosti...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neka naprave dejtonsku srbiju isto tako kao sto su napravili bosnu  Smile. sala na stranu.

najbolje bi bilo kada bi srbija bila spremna za ulazak u EU zajedno sa kosovom..nema otcjepljenja ali ima zato veci standard, zastita gradjana na evropskom nivou...mada to nazalost nece jos biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Kao prvo, kad tvrdiš ovakvo nešto, morao bi da poznaješ malo background ljudi o kojima pričaš. I Jeljcin i Gorbačov su hazarskog porekla, kao i Jakob i Edmund Rotšild, koji ih je i doveo tamo gde su bili. Prvo je Gorbačov uništio kontra-blok, a Jeljcin je pocepao državu. Putina nije izabarao Jeljcin, nego ga je ovaj manje-više svrgnuo sa vlasti nateravši ga na prevremene izbore. Putin jeste nacionalno orjentisan, i to vrlo, i kao takvom, njemu je primarni i možda čak i jedini cilj razvitak i ekonomski napredak i energetski uticaj na Evropu prvenstveno sopstvene zemlje. I tačno je da se on vodi interesima Rusije, ne mogu oni biti veći Srbi od Srba, kao što je Lavrov već izjavio, stoga ne treba očekivati ruski veto tek tako.
Po meni, ovi naši prave istu grešku kao i Milošević, a to je da neće da idu Rusiji na noge, nego čekaju da Rusija bije naše bitke, a mi tako neutralni. Jedna stvar mi nije jasna kod vas - demokratora; vi se smejete našim nadanjima da će Rusija uložiti veto, i pritom se podsmevate Rusiji, dok i dalje očima gledate na zapad, koji to isto Kosovo hoće da odvoji od Srbije. Vama je Amerika svetinja, a USA department javno kaže da Kosovo treba da dobije nezavisnost. Oni su i bombardovali Srbiju da otmu Kosovo, to je valjda svakome danas jasno, jebi ga (nadam se)! Rusija nam bar ne pokušava ocepiti 15% teritorije, pa i ako ne ulože veto, zato što naši političari ne idu da mole za to, opet ću ih smatrati većim prijateljima od Amera, Engleza, Francuza, Švaba i ostalih koji su mi to Kosovo oteli.
Ti si opsednut Hazarima kao i Rasha Amerima.
Ne govorim o poreklu Jeljcina, vec o delanju za Rusiju. Poreklom koliko sam citao je cist Rus.
Nemoj mi samo kao Rasha da je Americki placenik.
Nijedan Rus na celu Rusije nije bio strani placenik, taman posla.
To je druga tema na drugom mestu pa ne bih sada.
Ovo jesi u pravu, sa cinjenicom da mi cekamo da nam oni udovolje.
Pa sta hoces vise? Kazu: Prihvatamo samo kompromis.(Znaju oni da kompromisa nema)
Kazu: Nemojte vezivati za rokove, jer se to ne resava u tako kratkim rokovima.
I tu bi trebalo da nasi vode politiku. Hajde da razgovaramo o svemu, ali zemlju ne dajemo.
Za to nemamo mandat, a vi otmite. I tu je gotovo. Kraj price.
Shvati, da sva ova talasanja su za internu upotrebu, da bi neki lihvari dobili fotelju vise ili manje.
Tu politiku oko Kosova, moze da vodi svaki politicar koji postuje odluke skupstine i postuje ustav.

Nije lako, ali je izvodljivo.
A nasi odnosi sa Rusima, su druga tema koja se ovde ne uklapa.Nase zajednicko poreklo ili blisko, ne dozvoljava nam da od njih trazimo nemoguce.
Licimo na Bjeloruse ili Ukrajince. Mi bi da budemo samostalni ali bi i da sisamo malo od vas, a po mogucnosti da pravimo pizdarije a vi da nas branite.
Pa ne ide tako ni sa rodjenim bratom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
neka naprave dejtonsku srbiju isto tako kao sto su napravili bosnu  Smile. sala na stranu.

najbolje bi bilo kada bi srbija bila spremna za ulazak u EU zajedno sa kosovom..nema otcjepljenja ali ima zato veci standard, zastita gradjana na evropskom nivou...mada to nazalost nece jos biti.

Pa Savo o zastiti gradjana u EU se moze svakako misliti...ima tu i svega i svacega to opet zavisi kakva je drzava i prije ulaska bila...pogledaj samo SLoveniju koliko oni gaze one rome kao da su zivotinje a ne ljudi pa ih EU opet malo vikne i to je to...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S10
Ti si opsednut Hazarima kao i Rasha Amerima.
Ne govorim o poreklu Jeljcina, vec o delanju za Rusiju. Poreklom koliko sam citao je cist Rus.
Nemoj mi samo kao Rasha da je Americki placenik.
Nijedan Rus na celu Rusije nije bio strani placenik, taman posla.
Nije bio američki plaćenik, već hazarski, a ti izgooglaj njegovo poreklo. On jeste rođen u Rusiji, ali ima hazarsko poreklo. I skoro sve vođe u Rusiji bili su Hazari, tj. pseudo-Jevrejkog porekla. Oni koji to nisu bili, svakako su bili pod njihovim uticajem. Hazari su napravili SSSR jer su želeli da uništa ruski kapitalizam koji je posle rata sa Japanom 1905. godine imao izuzetno visoku profitnu stopu. Radna snaga im je bila jeftina, kao i sirovine, a ruski kapitalisti su počeli da uvode moderne mašine i razvijaju industriju. Ruska carska porodica je bila najbogatija dinastija na svetu, bogatija od Rotšilda.
Za dvadset godina bi se Rusija toliko razvila da bi zgazila i Evropu i Ameriku. Zato je kapitalizam u Rusiji trebalo uništiti. Onda su Rusiji nametnuli da dugove plaća, ne u parama, nego u sirovinama. Cenu sirovina su određivali kapitalisti na Zapadu, tako da su troškovi proizvodnje sirovina bili niži nego stvarni. Uveli su i robovski rad da bi cenu proizvodnje sirovina što više smanjili. Zato su stvarani gulazi, zapravo koncentracioni radni logori. A kada je čitav eksperiment propao, onda su crvenu zastavu sa Kremlja preselili u Brisel. Sve evropske zemlje su danas u dugovima, a radna snaga je skupa.
Evropska Unija koja se danas stvara sa sedištem u Briselu je upravo takva tvorevina - novi Sovjetski Savez i zato se i radi upravo po planu Marksa - komunizam se uvodi tamo gde su razvijene proizvodne snage. Komunizam predviđa i uništavanje nacija i država. U SSSR-u ste imali sovjetskog građanina, ovde imate evropskog građanina. Svi ćemo biti pod istom zastavom sa žutim zvezdicama. Žuto plavo su boje dinastije Rotšilda.
Tamo je bila jedinstvena rublja, ovde je evro.
Priča o našoj "svetlijoj budućnosti" kada uđemo u EU je ista ona priča koju su plasirali Titovi komunisti. Sasvim je i razumljivo zašto su danas na političkoj sceni u Srbiji vodeći baš bivši komunisti odnosno njihova deca: Kovačević - Vučo - ćerka Titovog genarala, Biserko - bivša šefica kabineta Budimira Lončara, Tadić, Korać, Milica Minić, Žika Kovačević, Labus...
CIA u svojoj projekciji sveta za 2020. godinu ovaj prostor ne vidi kao deo EU.
Znači, ni po koju cenu ne prihvatiti ocepljenje Kosova. Neka ga otmu, ali ako mi to ne potpišemo ili ne priznamo, po međunarodnom pravu, dajemo sebi pravo da se, makar za 200 godina, i ratom ako treba, vratimo na Kosovo.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

CIA u svojoj projekciji sveta za 2020. godinu ovaj prostor ne vidi kao deo EU.
Znači, ni po koju cenu ne prihvatiti ocepljenje Kosova. Neka ga otmu, ali ako mi to ne potpišemo ili ne priznamo, po međunarodnom pravu, dajemo sebi pravo da se, makar za 200 godina, i ratom ako treba, vratimo na Kosovo.
Sve si to lepo objasnio dok nisi stigao do CIA.
Njihovo sediste nije SAD. Ameri su samo operativa.
Njihovo sediste je Engleska odnosno London. Budi siguran da nisu toliko glupi da daju kaubojima da vladaju.
A njihovo delovanje nije samo od Oktobarske revolucije, vec mnogo ranije, sto oni nazivaju revolucijom lakeja i prostituki, ili mi to nazivamo cuvenom Francuskom revolucijom iliti pad Bastilje.
Ponavljam ti da ovo nije tema ali mozemo negde da razgovaramo, nazalost Anea je lokovala temu o Jevrejima kao izabranom narodu, a to se tu nadovezuje.
Otvori temu, Masoni, Jevreji, Novi svetski poredak pa da vidimo.
U svakom slucaju nema dileme da su Srbi deo eksperimenta.
Samo iz jednog razloga: Ogromna studija o nepokornom narodu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S10
Sve si to lepo objasnio dok nisi stigao do CIA.
Njihovo sediste nije SAD. Ameri su samo operativa.
Njihovo sediste je Engleska odnosno London.
Pa nisam to ni rekao. CIA je ustvari najjači element vlasti tzv. vladara iz senke.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ajde da  "skidamo" jednog po jednog vladara iz senke. Predlažem otrovni vrh kišobrana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.