Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 54409 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6280
E moj raznosace da nisu ti "nisko inteligentni ljudi" poginuli za svoju otadzbinu ti bi bio jos uvek pod turcima i umesto pica raznosio bi baklave.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 21:05:17 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Боже, какви кретени постоје. Smile
Како те није срамота!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Au, kakvih sve nesoja ljudskih ima, pa svasta pisu...
Sramota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
САМО НИШТА НЕ ПОТПИСИВАТИ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
pa dobro filozofi, ako ste tako pametni ko sto milsite da ste, recite neki predlog, kako sacuvati tu jebenu zemlju? smorili ste sa tim praznim filozofiranjem i demagogijom....'ajde recite 1 (jedan) pametan predlog  Smile

Ako je za vas i rat opcija onda je sto se mene tice put za vas u ratne vode potpuno otvoren, mene izostavite. Koliko ce ljudi samo da pogine zbog vaseg ludila?

Ratni heroji: to su nisko inteligentni ljudi, koji su padali na fore da je zivot manje vredan od 'otadzbine' Ni jedan zivot se ne treba zrtvovati zbog neke tamo zemlje.

jedino sto prosipate su uvrede i gluposti.

Zaista je zhalosno ko sve dishe i troshi vazduh na ovoj planeti. Smile

Tebe pre svega niko nije zvao u rat, niti takvi poput tebe trebaju nekom da za njih ratuje. Kao drugo imas rezervnu drzavu kao shto si sam rekao imash i pasosh te drzhave. (Kanade ako se ne varam). Samo ti gledaj svoja posla i nemoj da brinesh nashe brige. I ako nam uzmu Kosovo uzece ga nama a ne tebi, kao prvo ne osecas ga kao svoje niti zivis u drzavi kojoj ga otimaju, kao drugo i da ga osecas kao tvoje nema potrebe da ti ga otimaju ti bi im ga sam poklonio. I ako bude bilo kakvog rata, ratovacemo mi koji ovde zivimo ( sto nije ni u najavi) a ne ti koji zivis u kenjadi. Prema tome kolega forumasu, beri svoje brige i ako treba da se necega odrices onda se u svoje ime odrici svog Kvebeka, a nemoj u moje ime da se odrices dela moje otadzbine. Nemoj u moje i u ime ostalih gradjana Srbije da palamudish i odrices se nashe istorije, nashe kulture i nashe tradicije. Nemoj da pljujesh po nashim precima, po nashim pradedovima, dedovima i ochevima koji su svoju krv prolivali po toj zemlji i zhivote svoje dali za nashu otadzbinu i nashu buducnost. Imaj bar toliko poshtovanja pa nemoj pljuvati i gaziti po mrtvima jer da nije bilo njih danas ne bi bilo ni tebe u toj kenjadi iz koje nam palamudish i solish mozak. Tebi svakako nishta nece da oduzmu ako neshto i bude oduzeto bice oduzeto nama a mi samo znamo kako cemo se sa tim gubitkom nositi i da li ce nam teshko pasti, da li cemo se sa tim slozhiti ili ne. Uzhivaj u zhivotu i pusti druge da zhive.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6280
Боже, какви кретени постоје. Smile
Како те није срамота!

GHOST .Ti se ne mesaj ako nemas sta pametno da kazes. Twise moj si covek svaka cast. a ova budala vredja zato sto sam uveo malo svetlosti u onaj njegov zatamneli mozak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Твајсов пост је срж и суштина!
Ко не разуме, јебига!

Пукла веза с мозгом.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ja ne odlucujem da li cu ici u boj po tome kolika mi sila preti, vec po tome koliku svetinju branim!

Nazhalost sushtinu ove recenice ni nakon toliko vekova mnogi josh uvek nisu u stanju da shvate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ja ne odlucujem da li cu ici u boj po tome kolika mi sila preti, vec po tome koliku svetinju branim!

Nazhalost sushtinu ove recenice ni nakon toliko vekova mnogi josh uvek nisu u stanju da shvate.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Борба, борба и само борба до коначне победе. Па цео је живот борба зар не?

Они се неће зауставити само на Косову...... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

IP sačuvana
social share
заспала Србијо пробуди се!!!!!!

за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина

Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода;
највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
gebels idi u berlin pa tamo drzi govore
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Pravo na potpis - uskraceno!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.