Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta Srbija treba da radi povodom Ahtisarijevog plana?
Treba da nastavi diplomatsku borbu, ali ne i da prekida diplomatske odnose sa svetom
23.7%  (27)
Treba da nastavi diplomatsku borbu i prekine odnose sa svima koji priznaju nezavisnost makar to bila i cela Evropa
23.7%  (27)
Treba da trazi podelu Kosova
28.1%  (32)
Treba da prizna samoj sebi da je Kosovo izgubljeno zbog politike Milosevica i ratnog poraza
24.6%  (28)
Ukupno glasova: 114
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija i Ahtisarijev plan - sta raditi povodom konacnog statusa KiM?  (Pročitano 54328 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6280
Sto se tice demokratskog

Bravo Twice svaka cast. Pa ono sto oni nama rade pa to je sramota. Poslali su Antihrista (Ahtisari) da nam trabunja za nase Kosovo. Pa nek ide u svoju zemlju pa nju da rasparcava i rastura a ne nasu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
opet isto, u krug, u krug, u krug, u kruh.... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung 
Da otadžbina nije vrednija od života ne bi ti sada sjedio u svojoj sobi i tipkao na kompu nego bi se klanjao alahu i molio 18 puta dnevno. Zbog ove izjave ti se precima kosti u grobovima okreću.. Smile. Ajde na satove istorije izgleda da ti je slaba škola bila ili još je i onda se zamisli i zapitaj što si to napisao. Znači neko te napadne a ti ga još cvjećem posipaj  Smile. Da nam ti i oni tvoji dođu na vlast u roku od nekoliko godina ostadosmo s Beogradom  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6280
Raznosace ne znam stvarno sta da ti kazem jel vidis da diplomatski put nije resenje. Bolje ti je da odes na Kosovo da branis svoju zemlju nego da ides u Iraq ili Avganistan ili u neku trecu zemlju Bogu iza nogu i da tamo radis za Amerikance i njihove interese
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6280
lazial kome se to obracas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Da vidim isto su i Francuzi za vreme 2. rata ostali na Parizu  Smile pregazili ih za par dana i nikom nista, vidim Francuzi su nesto mnogo zaostali u zadnje vreme  Smile Smile

E moji Srbi, nemate blagog pojma, niko ne govori nesto konkretno, samo: 'treba ovo, treba ono' i tako u krug do 101, pa onda opet... Smile  Smile

nema od vas nista, ako su takvi svi... Smile

Opet: ako ste tako pametni ko sto milsite da ste, recite neki predlog, kako sacuvati tu jebenu zemlju? smorili ste sa tim praznim filozofiranjem i demagogijom....'ajde recite 1 (jedan) pametan predlog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
Da otadžbina nije vrednija od života ne bi ti sada sjedio u svojoj sobi i tipkao na kompu nego bi se klanjao alahu i molio 18 puta dnevno.

"U Turskoj vozovi idu i do 300 km/h." - Cedomir Jovanovic
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
kao sto sam i pretpostavio. Tipican mentalitet: jaki na recima.

nema od vas ljudi nista, zapamtite!  Smile

ne znam kako zvucim, ali zaista mi je zao svega u vasoj zemlji  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6280
Oces da ti kazem kako da sacuvas Kosovo. Oces da ti kazem kako!!!! Evo ovako da je nas demokratski blok uvlacio vise u dupe Rusiji, Kini i tako tim svetskim silama pa mi bismo bili kao Severna Korea mala ali jaka da imamo nuklearno naoruzanje pa druga bi prica bila, ne bismo mi terali siptare sa Kosova nego bi oni sami otisli. Ali posto su se uvlacili zapadu, Busu, Haskom tribunalu. Sta su dobili ??? Sta ?? znam sta!! QRAC U USTA!!!. E to su dobili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Zemun,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson 
pa dobro filozofi, ako ste tako pametni ko sto milsite da ste, recite neki predlog, kako sacuvati tu jebenu zemlju? smorili ste sa tim praznim filozofiranjem i demagogijom....'ajde recite 1 (jedan) pametan predlog  Smile

Ako je za vas i rat opcija onda je sto se mene tice put za vas u ratne vode potpuno otvoren, mene izostavite. Koliko ce ljudi samo da pogine zbog vaseg ludila?

Ratni heroji: to su nisko inteligentni ljudi, koji su padali na fore da je zivot manje vredan od 'otadzbine' Ni jedan zivot se ne treba zrtvovati zbog neke tamo zemlje.

jedino sto prosipate su uvrede i gluposti.

Alo bre jesi li ti normalan????????????????????????????????
Kako te nije sramota da napises j.. zemlja??????

Iskuliraj sa prekookeanskim internet prozivkama i uzivaj u svom praznom zivotu gradjanine sveta  Smile a nasu zemlju ostavi na miru.

A CveMilos ima poentu,da sam na mestu Rusa debelo bi razmislio kome pomazem ili ne pomazem,posto ovde 90% politicara izgovara Rusija ili Kina sa gadjenjem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.