Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija finansira africhke studente!  (Pročitano 12368 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Сјајан систем: Ионако смо пуни срања, па још једно неће шкодити.

Ако се већ домаћим студентима отежава по питању финансија, онда бих рекао да је довођење ових итекако удар на здрав разум.

Човек треба бити, али то не подразумева да се буде и будала притом.

Опет уколико се нађе довољно вас хуманиста, онда би се и могло нешто искомбиновати, али све под условом да их ви финансирате, пружате им смештај и одговарате за могућа срања која ће направити.

Мислим да је то поштено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
slažem se... fora je samo što bi ga ti isti, arijevci ugušili u komori, jer je pripadnik niže rase - Slovena
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
А зашто рецимо не би финансирали школовање овог момка уместо неких странаца?

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/174446/Ucenik-izumom-zapanjio-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Није довољно гарав очигледно? Smile

Србин је? Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 19:36:42 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Сјајан систем: Ионако смо пуни срања, па још једно неће шкодити.

Ако се већ домаћим студентима отежава по питању финансија, онда бих рекао да је довођење ових итекако удар на здрав разум.

Човек треба бити, али то не подразумева да се буде и будала притом.

Опет уколико се нађе довољно вас хуманиста, онда би се и могло нешто искомбиновати, али све под условом да их ви финансирате, пружате им смештај и одговарате за могућа срања која ће направити.

Мислим да је то поштено.
Volim ove velike čuvare državnih para. Smile

A u državi krade ko stigne,a on se zabrinuo da ne propadnemo zbog studenata. Smile

Ima tu i nešto više od para,kao što rekoh,te Afričke zemlje će nam zatrebati,kad tad,a zato odnosi sa njima treba da se održavaju u što boljim odnosima. Smile

I još nešto,mi smo imali i finansijske koristi od tih zemalja,naše građevinske firme su imale dobre poslove tamo,i to sve državne firme i sve zahvaljujući tim prijateljskim odnosima.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Наше фирме су имале послове, јер су ваљале, а не због црних студената. Данас су све редом пропале, најбољи стручњаци побегоше преко гране, па је логично што послова нема и наравно да поновни долазак црних студената то неће исправити.

И опет понављам, да ти је логика крајње дебилна. Краде се, отима се, па ајде онда да бацамо паре и на ове. Није ни чудо у каквим смо говнима, поред оваквих ставова. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Наше фирме су имале послове, јер су ваљале, а не због црних студената. Данас су све редом пропале, најбољи стручњаци побегоше преко гране, па је логично што послова нема и наравно да поновни долазак црних студената то неће исправити.

И опет понављам, да ти је логика крајње дебилна. Краде се, отима се, па ајде онда да бацамо паре и на ове. Није ни чудо у каквим смо говнима, поред оваквих ставова. Smile
Nemaš ti veze sa vezom,naše firme su radile tamo jer je tadašnja SFRJ pripadala istom bloku sa tim zemljama,tkz."nesvrstanim zemljama",a i valjale su,ali su poslove dobijale iz drugih razloga. Smile

Pa to što se krade i otima,protiv toga treba da vrištiš,a ne što neka sirotinja hoće da studira. Smile Smile Smile

Iz jednog džepa ti ukradu 10.000 dinara a iz drugog daš 100 dinara,a ti se zabrineš što si dao 100 dinara. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
А фирме су добијале посао само и искључиво због несврстаности?

Не лупетај глупости. Нико ти неће дати посао, ако немаш стручност.

Што се тиче 100 и 10 000 динара, шта да ти кажем. Нисам сигурно неко ко ће, ако му се већ украде 10 000, да повиче: "Дигните ми и ових 100 што ми преосташе".

Рекох ти, окупи истомишљенике, па слободно контактирај Јеремића и пријави се да их издржаваш кад стигну.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ako hocesh da dobijesh posao u africi potrebno je da podmitish nekog diktatora ,a ne da ugadjash stanovnishtvu za koje oni ionako ne haju   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
А фирме су добијале посао само и искључиво због несврстаности?

Не лупетај глупости. Нико ти неће дати посао, ако немаш стручност.

Што се тиче 100 и 10 000 динара, шта да ти кажем. Нисам сигурно неко ко ће, ако му се већ украде 10 000, да повиче: "Дигните ми и ових 100 што ми преосташе".

Рекох ти, окупи истомишљенике, па слободно контактирај Јеремића и пријави се да их издржаваш кад стигну.
Poslove su isključivo zvog toga dobijali,to je bila praksa,pa što misliš što smo mi vozili lade,trabante i wartburge,zbog kvaliteta.  Smile  I što te naše firme nisu sklapale poslove na zapadu kad su bile tako uspešne. Smile

I namerno sam rekao da žališ što daš 100 dinara,ne da ti ukradu 100 din.,čitaj,jer ovaj novac se svesno daje,niko ne otima,a onih 10.000 predstavlja lovu koju kradu domaći lopovi,i namerno sam stavio taj odnos,jer je novac za školovanje sića naspram onoga što se ukrade,i onda žališ što daješ neku svotu za školovanje,a ne žališ što su ti mnogo veće pare ukrali i dalje ih kradu,kad sve moram da crtam. Smile

U principu,kapiram da ovo nije samo puko plaćanje obrazovanja,ima to i dublju političku pozadinu,a sve mi se čini da je to sve u cilju održavanja dobrih odnosa sa zemljama koje se protive nezavisnosti Kosova,bar mi se tako čini,a te Afričke zemlje su i bile politički oslonac staroj Jugi,nije Tito bio jak zbog sebe,nego zbog pokreta nesvrstanih,jer je imao podršku podršku preko 100 zemalja,a kad se bude ponovo pokretalo pitanje Kosova,trebaće nam njihovi glasovi,a to će se desiti ,pre ili kasnije. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.