Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ћути кад не знаш ко су Четници!Патриотизам као не схваћ  (Pročitano 1007 puta)
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Eto, vidis... sta ce nam klinci pod nokte kad imamo tebe.
mene nemas  Smile  a da li mozes da me dobijes.................  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
E, ko je bio cetnik? Pa bio onaj gde su cetnici prosli kroz selo, pa videli nekog mladica u punoj snazi, tutnuli mu pusku u ruke i ajde snama, sad si nas, da se boris, tako i sa partizanima i ostalima, u vecini slucajeva  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Ne zna se dovoljno o zabranjenoj istoriji, ali o komunizmu mogu nešto da kažem iz sadašnje perspektive ,

Komunizam je strateško odvajanje slovenskih naroda koje častiše stvarajući svoj novogovor engleski cinično da su sloveni njihovi robovi, mi na balkanu smo samo na putu cionističke tvorevine koja je u procesu stvaranja u svojoj ekspanziji na istok. Oni tvrde da je njima suđeno, a mi u Srbiji nikada nismo mnogo voleli te koji tvrde da je njihova prva i poslednja. Sada kada smo svedoci stvaranja nove raspodele dodele novih ciljeva raketnog uružija u liniji koja je nešto istočnije od nas, jasno je čije smo mi sada dvorište ali ohrabruje to da nas novi vladaoci zapada nisu posadili baš na liniji fronta, dok postavljaju štepove ruskoj pravoslavnoj državi, sa trbuha il spreda nama će biti ponuđeno da ratujemo protiv Rusa, kad smo već dobri u uslužnim delatnostima, kako je preko mmf-a propisano za Srbiju.

Komunizam je bilo sredstvo da se dođe do cilja, u toj partiji šaha , kao što je to danas Ukrajina još jedna kampanja planirana i obilato plaćena revolucija sa 20.000.000 eura nedeljno u Ukrajini.
Što je sića u odnosu na ruskih 15.000.000.000
Toliko je evropa izdašna danas baš kao u vreme Adolfa Hitlera

« Poslednja izmena: 22. Feb 2014, 15:38:56 od Bajadero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung GALXY S3
E, ko je bio cetnik? Pa bio onaj gde su cetnici prosli kroz selo, pa videli nekog mladica u punoj snazi, tutnuli mu pusku u ruke i ajde snama, sad si nas, da se boris, tako i sa partizanima i ostalima, u vecini slucajeva  Smile
Potpuno tačno.  Tako mi je i pokojni stric rekao. Inače on je bio spomeničar i nosilac, između ostalog, i dvije medalje za hrabrost. Četnike je djelio na pilićare i ravnogotce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja sam upozno lika u Spaniji, covek skoro sto godina, al jos se drzi i bio frankista. Jedno jutro dosli frankisti u selo, videli par mladih i pravih mladica i oces, neces, ides sa nama, ako stvarno nece, e pa, popije se metak da ga ne bi druga strana mobilisala slucajno. I covek, tada mladic preguro citav rat i proso najgore bitke, tamo gde nema ratnih zarobljenika  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung GALXY S3
"Martovski pregovori 1943" - koga interesuje neka malo pročita.
Ukratko - http://sh.wikipedia.org/wiki/Martovski_pregovori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Ja sam cetnik od glave do pete  Smile
U kojoj si ceti i protiv koga se boris? Smile

Realno ti si nackli. Smile

U ceti Pavla Djuraskovica  Smile

A ti si derpe  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0

Занимљиво је да за време рата Совјети уопште нису правили претерану разлику имеђу тих терминологија:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Дај бре... Деца са 12 година почну да иду на стадион и да умишљају како су хулигани, само нам још фали и да почну да се изјашњавају као четници. Стока најобичнија, тући по тикви ток му не истераш те глупости из исте.
+1
Pa razume se, to ti je isto ono Boj na Kosovu, znamo datum mozda, ali ne znamo ni ko je ucestvovao ni sta je bilo, osim ako nismo gledali onaj stari film.
Ti što se busaju i lože,to su uvek isti oni koji bi sutradan da krene sranje ili prvi pobegli ili ostali da probaju da zarade na situaciji.
I što je najgore,ne samo kod nas,već širom sveta se širi taj trend i trip da je jedini način da se pomogne i oduži svojoj zemlji i narodu da se ide u rat za istu i ubijaju drugi. Nikome od tih naloženih ne padne na pamet da mogu da pomognu i izgradnjom nečega, pomaganjem ugroženima, ili pak ako ništa drugo - samo življenjem u skladu sa zakonima i bez nanošenja dodatne štete. Jer,realno, samo kad bi se svi malo više ovde pridržavali zakona,nekih normi i razuma, bilo bi nam mnogo bolje. Al jok. Svi oće u rat. Sve dok ne osete jedan na svojoj koži ili dobiju kartu odavde pa onda beže i ne okreću se.Toliko o njihovom patriotizmu. Inače,da ne bude zabune, sve se odnosi na te nafurane klince i ekstremiste,ne na sve građane ili gasterbajtere Srbije.
+1
Pa da razume se, mislim klindze igraju igrice, i misle da je sve to Call of Duty ili Halo, dok neko ne popije metak, onda je "Pa sto se ne spawnuje, samo lezi tu? Gde je reset dugme?" I onda sidje iz dupeta u glavu.

Sto se tice Chetnika, ja sam na ovom forumu zna se isprva bio protiv, sada sam manje vise za, samo nisam ni za jednu grupaciju, vise sam sa tim na nekom filozofskom nivou, to jest, slazem se sa dosta ideala koje Chetnici imali ili su imali, za razliku od alternative.  Tako da za mene to predstavlja nesto drugo, ali bih nosio i kokardu i sajkacu, i tako te stvari.

Koliko je ovo lose, ima i malo dobrog, jer alternativa nam je da se pale na mudzahedine i vehabije, i sta onda, onda smo jebali jeza.

I da "Sloboda ili Smrt" Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Дај бре... Деца са 12 година почну да иду на стадион и да умишљају како су хулигани, само нам још фали и да почну да се изјашњавају као четници. Стока најобичнија, тући по тикви ток му не истераш те глупости из исте.

mudro zboris mladicu...
ti ko da se zoves ratko.. Smile a ne stefan  Smile
salim se...ja malko... Smile

ali u pravu si....sad je bila ta serija ...o drazi..pa su klinci nalozeni...
dok ne iskoci neki novi dio spajdermena ili x-menova... Smile
ili dok lejdi gaga zbljuv i biberche problemce i narkomanche... ne izdaju neki novi album... Smile

mnogi i vrs su nazivali i nazivaju je i dan danas...cetnickom vojskom.... Smile
a prvi covjek vrs-a je sve bio ....sem cetnik....
i imao je odredjenu averziju prema toj grupaciji srba....koji su sebe nazivali cetnicima...cetnici vojvode ovog cetnici vojvode onog..
i cekao je da naparve neko sranje...da i pohapsi....
i svi ti fora cetnici su se vise bojali...ratka  ....nego mundzosa i ustasa.... Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2014, 20:11:12 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.361 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.