Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija dobila novu vladu ~ Rad vlade i politickih stranaka  (Pročitano 83574 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Vašno je da je u pravosudnom sistemu bivše vlasti sve bilo dozvolljeno, kriminal cvetao, korupcija doživela vavionsku slavu, predmeti se rešavali po partijskoj i rodbinko-kumovskoj liniji.
Nije bilo važno šta je bio prioritet - privredni ili gradjanski prekršaj, bilo je bitno zgaziti protivnika.

I da, Bogu hvala što je SNS došla da taj zloćudni tumor odstrani. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Kao sto rekoh, tvoje shvatanje problema se svodi na ostrascenost...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako se meni obraćaš, pogrešila si adresu. Ja sam sada sve samo ne ostrašćena jer je pobedila struja u koju imam poverenja. A možda sam do Maja bila zabrinuta. Sada ne.  Smile

*ostrašćenost - izraz proizveden i proklamovan narodu 2000.te godine u smeru oslobadjanja od Slobine diktature. Od tada je prošlo punih 12 godina. Ko se nije oslobodio tog izraza, vreme je da poseti psihološko savetovalište radi pomoći i oslobadjanja straha od istog. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung Galaxy S9+
Jednu jako dobru stvar je rekao Dacic.A to je"Kad sam bio u vlasti sa vama bio sam vam dobar.Da sam ostao sa vama u vlasti bio bi vam dobar.U Novom Sadu na lokalu sam dobar a u pokrajini se gadite SPS-a".E to je poenta.Da je napravljena vlada DS-SPS-LDP svi bi hvalili Dacica.

Ne bi bio mali Sloba nego bi bio "Evropski socijalista".Ne bi da trazim samo sta je Tadic pricao sve za Dacica.A sad je odjednom djubre i izdajnik.Ako jeste sto vladate sa njime u BG-u?Ili u NS-u?Gospodo demokrate i ligasi napravite sednice u NS-u i BG-u i izadjite iz vlasti sa SPS-om.

Da imate 1% morala ne bi ste sa "izdajnicima" pravili lokalne vlasti.Ako necete onda nemate prava da pricate o SNS.Politika je kurva i to svi znaju.Nekada moras da se nagutas g... da bi izmedju 2 zla birao manje.Ovo je sada to.Ova vlada nije idealna.Ja niti sam njihov fan niti sam lud za njima.Ne svidja mi se ni Vucic i Toma.

Ali sam shvatio da su na izborima bile samo 2 opcije.Ili SNS ili DS.DS smo videli kako je vladao.Videli smo najbolje mi koji nemamo posla i koji saljemo CV a znamo da od toga nema nista.Mozda nece biti nista ni sa ovima sada.Ali ajde da vidimo.I ja nisam bio 2000-te lud za DOS-om pa sam glasao za njih.Jer nije moglo vise sa Slobom.I u mom gradu sam ucestvovao u protestima i isao za Cankom preko mosta Duge.

Al sam za ovih 12 godina shvatio da su promene 2000-te bile pravara.I tada sam bio mlad i zelen i nisam ni znao sta je politika.I sada posle 12 godina nisam vise u euforiji.Ali smatram da je vlast DS-a prekipela.I da treba dati sansu drugom.Treba u svim gradovima Srbije porusiti vlast DS-a.Osim mozda tamo gde raja zivi lepo.I da vidimo za 4 godine sta ce biti.Samo sto je tragedija da ako ne bude bilo bolje nece biti neke 3 opcije.Nego ce biti ocete za SNS ili da vam se vrati DS.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Dinkić: Odmah formiram interne radne grupe

Nakon zvanične primopredaje resora, novi ministri u Vladi Srbije već od ponedeljka imaju prve susrete sa stranim zvaničnicima. Dok Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i finansija, najavljuje ofanzivu i reforme, novi šef srpske diplomatije Ivan Mrkić nastavlja politiku koju je vodio njegov prethodnik Vuk Jeremić.

- U ponedeljak u devet sati imam kolegijum, a odmah posle toga sastanak sa Džejn Armitidž, direktorkom Svetske banke za Evropu i Aziju. Videćemo da li možemo da obezbedimo kredite za likvidnost privredi - kaže Dinkić za “Blic”.

On navodi da će odmah formirati nekoliko internih radnih grupa - za reformu poreskog sistema, ukidanje nepotrebnih agencija, za analizu plata u javnom sektoru i za pravljenje hitnog programa antikriznih mera.

- Neprimerene plate u javnim agencijama moraće značajno da budu snižene i usklađene sa uobičajenima u javnoj upravi - najavljuje on.

Već tokom sledeće nedelje novi ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić biće domaćin jednom zvaničniku iz Evrope. On za “Blic” nije želeo da otkrije ko će doći u posetu Beogradu i najavljuje da promena u spoljnjoj politici neće biti.

- Moja funkcija mora da se razume kao kontinuitet. Verujem da ćemo dodatno poboljšati odnose da zemljama koje su nam najbitniji partneri - Evropska unija, SAD, Rusija i Kina - objašnjava Mrkić.

Aleksandar Vučić, ministar odbrane, odmah će zatražiti uvid u stanje bezbednosti i proceniti koje je sve mere potrebno preduzeti.

Aleksandar Vučić, vicepremijer

Kako Vučić kaže za “Blic”, proveriće finansijsko stanje i stanje javnih nabavki, a potom će obići pripadnike Vojske Srbije.

- Veoma je važno da podignemo namensku industriju. Planiram da i sa zemljama sa kojima već imamo dobre ugovore, kao što je Alžir, nastavimo razgovore i unapredimo saradnju kako bismo što više oružja izvozili - kaže Vučić.

Ministar za građevinu Velimiru Iliću najavljuje projekat takozvane jeftine gradnje kako bi bilo rešeno stambeno pitanje za socijalno najugroženije.

- Analiziraćemo postojeće građevinske firme koje su u stečaju i koje propadaju, i utvrditi gde je bila pogrešna privatizacija. Ostalo je i dosta projekata koje je počela bivša vlast i koje bi trebalo dovršiti - navodi Ilić za “Blic”.

Promene u svom resoru planira da uvede i novi ministar poljoprivrede Goran Knežević. On je juče najavio da će od EK zatražiti da Srbiji produži rok za liberalizaciju uvoza poljoprivrednih proizvoda iz Evropske unije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Bilt: Nova vlada kroz dela da dokaže svoju evropsku potvrdu

Švedski ministar spoljnih poslova Karl Bilt poručio je da će nova Vlada Srbije morati da dokaže svoju evropsku potvrdu kroz svoje buduće delovanje.

"Nova vlada u Srbiji moraće da dokaže svoju evropsku potvrdu kroz dela. Reči su dobre, ali su dela ono što se gleda", napisao je Bilt na svom Tviter nalogu.

Ssef diplomatije Ssvedske često na Tviteru iznosi političke stavove i komentare.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
dole vlada(dole svaka vlada koja je za Eu govnare)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Alcatel 
dole vlada(dole svaka vlada koja je za Eu govnare)
Sez za Cara Borisa II. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Alisa Marić, ministarka-velemajstor

Beograd -- Svojim predlozima SNS uvela je praksu imenovanje nestranačkih ličnosti na ministarske pozicije. Među njima je i nova minsitarka sporta, Alisa Marić.

Tokom sportske karijera bila je uspešna šahistkinja i velemajstor. U šahu voli oštra otvaranja, računa samo na sebe i sugurna je u svoju pobedu. U politici, kaže, osloniće se i na druge.

"Imam veliko iskustvo u sportu nisam naravno ekspert za sve oblasti ali ću se oslanjati na pomoć stručnjaka i prihvatiću pomoć svih dobronamernih ljudi i svih onih koji žele da pomognu srspkom sportu", rekla je ministarka sporta Alisa Marić.

Zakasnele reakcije sportsih organizacija, zanemarivanje vrhunskih sportista, ali i onih koji tek treba to da postanu, nasilje na terenima, korupcija, zapušteni sportski objekti problemi su koji će se na njenom stolu naći već od ponedljka... Ali ministarske fotelje se ne plaši.

"Ja ću se maksimalno truditi kao što sam se trudila i na šahovskom polju da i ovde dam svoj doprinos da uradim najbolje što mogu", dodaje Marićeva.

Iako se govorilo 90-ih da je bila bliska Jugoslovenskoj levici Marićeva to demantuju i kaže da ovo njen prvi politički angažman, ali da i ovoga puta nije član Srpske napredne stranke, partije koja ju je predložila.

Alisa Marić je udata, majka je 17-omesečnih blizanaca, dečaka i devojčice, a prema njenim rečima oni će najviše osetiti njenu novu funkciju.

"Mislim da mi se život neće mnogo promeniti, manje ću biti sa svojom decom, ali posto smatram da je sport moje okruženje i sredina mislim da ću se dobro snaći", zaključuje Alisa Marić.

Na novu adresu ide spremna, ali i tamo kako kaže nosi nezaobilazni rekvizit - šahovsku tablu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson 
Kao sto rekoh, tvoje shvatanje problema se svodi na ostrascenost...  Smile
upravo tako...
pre tri nedelje ona mi je kroz ekonomskih teza objašnjavala da neće biti poskupljenja cigareta, jer je daček nešto rekao o direktorima javnih preduzeća...
izgleda arijada sve zna ali u ništa ne razume  Smile
za nju je važno samo da je žuta bagra nestala...

jedan citat sa foruma b92:

"Zanimljivo je pitanje da li novi  ministar pravde ima položen pravosudni ispit.Počeo je da radi tek 2009 godine, i uslov bi mogao da stekne tek 2011-2013 godine , zavisno gde je radio.Sigurno je da novi ministar pravde ne može ispunjavati ni formalne uslove za sudiju prekršajnog suda, što je sud najnižeg ranga.

Ministar pravde donosi podzakonske akte u vezi polaganja pravosudnog ispita , učestvuje u radu komisije za pravosudni ispit i po funkciji je član Visokog saveta sudstva koji procenjuje da li neko ispunjava uslove za sudiju, formalni uslovi su položen pravosudni ispit i određeno radno iskustvo posle položenog pravosudnog ispita.Nezamislivo je da lice koje nema položen pravosudni ispit može doći u poziciju da obavlja ove funkcije.

Može se kritikovati ili podržavati neka politička stranka i vlada , ali ovo je neozbiljno.Nije ni bivša ministarka bila neki  vrsni i ugledni pravnik, ali ovo je mnogo gore-imenovati sudijskog pripravnika za ministra pravde. "
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.