Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срби су најгоре зло... сами себи нанјели  (Pročitano 13557 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
mislim da je promasio loptu i gadjao nju. al ajde sad, sta ima veze
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
samo lud covek moze da pomisli da ce njegovo neko dejstvo da prodje tek tako...

to ce sve imati nesagledive posledice...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
njegova smrt nista znacajno u politickom odnosu spanskih kruna nije promenila. uostalom to je bilo u XVI veku
Тад је кренуло опадање Шпаније.

Citat
kad sam ja spomenuo nacizam? nisam spomenuo cak ni fasizam. i nisam rekao da je ok. niti mislim da je isao preko nasih ledja. da smo lepo pristajali na granice kao sto nam je svet odmah rekao, nema rata, nema izbeglica, nema sankcija, ratnih razaranja, pljacka domace privrede je otezana jer nema cime da se mazu oci i radnici teraju na front dok im se unistavaju fabrike...
Неподношљива лакоћа капитулације.

Citat
dakle priznajes naslov teme za tacan?
Срби су инсистирали на распаду по државним границама?

Citat
dobro i sta sad sa ta dva primera? kakve oni imaju veze sa konstitutivnim narodom, i sta to uopste znaci?

Citat
iskreno, ne znam kako je to kod njih sprovedeno u delo. zar nemaju tri teritorije u okviru belgije sa odredjenim pravima na osnovu toga gde stanujes? to ne bi bila etnicka podela
То је управо етничка подјела.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat
njegova smrt nista znacajno u politickom odnosu spanskih kruna nije promenila. uostalom to je bilo u XVI veku
Тад је кренуло опадање Шпаније.
nije. a nije ni vazno

Citat
kad sam ja spomenuo nacizam? nisam spomenuo cak ni fasizam. i nisam rekao da je ok. niti mislim da je isao preko nasih ledja. da smo lepo pristajali na granice kao sto nam je svet odmah rekao, nema rata, nema izbeglica, nema sankcija, ratnih razaranja, pljacka domace privrede je otezana jer nema cime da se mazu oci i radnici teraju na front dok im se unistavaju fabrike...
Неподношљива лакоћа капитулације.
cek malo, znaci ili da otimas tudje ili kapitulacija? ne bih rekao da je to izbor.

Citat
dakle priznajes naslov teme za tacan?
Срби су инсистирали на распаду по државним границама?
ne. srbi su hteli tudje, sprovodili i etnicka ciscenja da bi to dobili i time najgore zlo sami sebi naneli.
bar da su dobili te ratove pa jos i nekako, nego kolike su budale, pola ih sveta u dva navrata bombardovalo.
samo idiot moze da izvede da ga posle pada berlinskog zida napadne amerika.

sta treba da vidim na ovoj slici sa pasosem?

Citat
iskreno, ne znam kako je to kod njih sprovedeno u delo. zar nemaju tri teritorije u okviru belgije sa odredjenim pravima na osnovu toga gde stanujes? to ne bi bila etnicka podela
То је управо етничка подјела.

pa u odredjenom smislu jeste, ali ne u onom srednjovekovnom smislu u kojem to postoji u bosni i libanu.
u belgiji su to tri teritotijalne jedinice i nemas nikakav poseban status ako si flamanac na jugu. za razliku od bosne.
malo sam pogledao i kolko sam video jedini zaista naopak etnicki fazon u belgiji je da ministri moraju da budu pola pola flamanci i valonci. mozda gresim. mozda ima jos nesto.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228

Нацистичке дроље и јесу за гађање Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Како неки причају испада да је Југославија настала тако што су пре тога постојале све ове републике па рекле ајде да се ујединимо па кад није више ишло ајде да се разјединимо по тим границама... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa nisu mogli da vracaju precanske zemlje austro-ugarskoj. Ukinuli je u medjuvremenu
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Па ондак од те пречанске територије куд који мили моји...где су Хрвати у већини Хрватска, где Срби Србији где Бошњаци њихова држава и сви срећни...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
тако је то кад се расправљаш са неким по коме је свет настао онда кад њему одговара Smile

Нацистичке дроље и јесу за гађање Smile

Smile

куста  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Како неки причају испада да је Југославија настала тако што су пре тога постојале све ове републике па рекле ајде да се ујединимо па кад није више ишло ајде да се разјединимо по тим границама... Smile

Bilo bi dobro da je smo to.

U jednom momentu, tačnije 1974. kolonijalne teritorije priključene Srbiji koja je 1918. (jedina u tom nakaradnom konglomeratu) imala status države, dogovorile su se da rasparčaju Srbiju na Srbiju sa autonomnim pokrajinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.