Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:09:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbi slave oluju?  (Pročitano 13592 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Odmah da ti kažem - ne slušam cajke, ne idem u turbo-folk klubove i općenito mi se gadi ta narodno-turbo-folk ili kako se već zove muzika... ja san ti iz Splita, znaš ono klape, Oliver, Miško Kovač, Gibonni, "Maslina je neobrana" serenada i tako to... ili stari dobri rock 'n' roll.

Toliko o muzici.

Vjerovatno misliš TV-kalendar?

Čuj, te priče za koje ti mene optužuješ da mi je "ispran mozak" ja gledam i čitam u verzijama koje se vrte po vašim medijima, i isto tako ne mogu vjerovat očima/ušima...

Čini se da je tebi jedina istina tvoja istina, a svako drugo gledište je lažno, neistinito i "pod utjecanjem nove (ustaške) i/ili stare (komunističke) propagande"

Mogu ja tupit svoje a ti svoje i nikad se nećemo složit, ALI, n akraju svega ostaje jedan zaključak -

Srbi su jedni narod na kugli zemaljskoj koji je uvijek u pravu, uvijek proganjan a nikad progonitelj, jedini koji nikad nisu izgubili bitku itd itd itd...

Pa kad to pročitaš nekom tko nije ni Hrvat ni Srbin (npr. Kinez, Urugvajac, Islanđanin) onda taj netko neutralan prvo zine pa se onda počne histerično smijat.

Pametnom dovoljno.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 17:47:40 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nadji jednu oblast odkakle su Srbi proterali nekog i nadji barem jednu oblast odakle Srbi su proterani(nadam se da ne citas hrvatske knjizice). Ti znas koje pobedio Kosovsku bitku a nikad nisi ni bio na Kosovu. Prvi sa polja su otisli turci jer inace ne bi srpske devojke dosle da traze prezivele i svoje poginule. Koliko su Srbi dobili bitaka tesko je nabrojati kao i jacinu neprijatelja i njegovu brojnost.
Pa nisam ti ja kriv sto vi nikad niste imali ni drzavu ni istoriju, a da ste kukavice to se zna jer nijednu bitku niste ni dobili niti ste ucestvovali u jednoj bici. Jedino sto umete jeste da ubijate civile. U tome ste najbolji i jedino ste tu hrabri. I vise prevazidjite tu vasu ljubomoru prema Srbima. Ako vec hoces da i vi budete ponositi na svoju istoriju prekrsti se uzmi srpsko drzavljanstvo, preseli se i uzivaj(zaboravio sam da navedem mozes da slusas i nasu muziku slobodno, znam da je vasa otpad).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Kosovsku bitku dobili Srbi - dokaz je to što su srpske djevojke došle da traže svoje preživjele i poginule.  Smile Smile

A da nisu možda Turci pobijedili, nastavili sa napredovanjem a onda srpske djevojke došle potražit svoje poginule (pošto su oni preživjeli vjerovatno već došli doma)?

I ti, kao, znaš tko je pobijedio na Kosovu jer si ti bio tamo? Znači, putuješ kroz vrijeme? Ako je tako, onda svaka ti čast. Drugi put kad budeš putovao, svrati malo do tih bezbrojnih bojnih polja na kojima je srpska vojska izvojevala pobjede. Koliko ih ima, valjda te neće bit dulje vrijeme... jedno 3-4 minute...

Inače su ti sposobnosti vođenja normalne diskusije prilično ograničene. Uglavnom ti se argumenti svode "Hrvatska ne postoji" "svi ste vi pokatoličeni Srbi" "Srbi su nepobjedivi" i "Srbija je gdje su Srbi", "Hrvati su kukavice" "Hrvati nikad nisu dobili niti jednu bitku"

Pred tako nadmoćnom argumentacijom ja se jednostavno moram povuć i reć, u pravu si, o veliki historičaru!

Samo jedno pitanje, ali čisto logičke prirode:
Dakle - ako Hrvati ne postoje - to su, po tebi, "pokatoličeni Srbi" - kako je moguće da su Hrvati izgubili sve bitke? Jer, po tvojoj teoriji, Srbi su dobili svaku bitku u kojoj su se borili. Pa kako su to onda "pokatoličeni Srbi" izgubili bitke?

Ili možda srpska pobjednička priroda proizlazi iz pravoslavlja? U tom bi slučaju pobjede bile produkt pravoslavlja, a ne srpstva, čime tvoja teorija o "nepobjedivim Srbima" opet propada - jer svatko tko prijeđe na pravoslavlje po defaultu postaje nepobjediv. Nadalje, prije crkvenog raskola 1054. svi Hrvati su bili Srbi? Ili su svi Srbi bili Hrvati? Tko je (i zahvaljujući čemu) pobjeđivao tada? Ili možda tada Srbi nisu ratovali?

Eto ti tema za razmišljanje. Ali sumnjam da ćeš ti stić o tome porazmislit, obzirom na putovanje vremenom i posjetu svim mjestima srpskih pobjeda (ili možda pravoslavnih pobjeda)?
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 22:20:20 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A tvoja ogranicenost je svedena samo na pljuvanju Srba.
Pa turske devojke nisu mogle ni da traze svoje jer su oni preziveli prvi pobegli a srpske devojke su mogle doci jer sem zivih Srba nikog nije ni bilo(ne racunajuci 15000 srpkih leseva i 45000 turskih leseva). Srbija je pala tek 1459. a neke srpske oblasti pale su mnogo kasnije tako da vidim da je to napredovanje bilo odmah posle izgubljene Kosovske bitke sto totalno odbacuje tvoje ograniceno komentarisanje.
Rado bih putovao kroz vreme, ali jebi ga to jos se ne moze(mozda samo u hrvatskim bajkama ili njihovoj istoriji), a pod tim sam mislio da ode na Kosovo u muzeje i da pogleda arheoloske podatke io istorijske podatke o Kosovu.
Pa hrvati nisu izgubili nijednu bitku a kako mozes izgubiti kada ni u jednoj ne ucestvujes, a da budete srecni sto smo mi sprecavali turke da vas porobe. Koliki su hrvati ratnici pokazuje se to da su austrijanci uzeli Srbe za granicare i koristili ih kao carsku vojsku.
A ti ne mozes ni da posetis hrvatska mesta gde su bitke jer ih ni nema, dok mi to mozemo.
Pokatoliceni Srbi nisu ni svesni da su Srbi jer su im mala grupa hrvata i katolicka crkva isprali mozak i obucili ih da budu kukavice kakvi su i oni. Sada je kasno da ih vratimo na pravo jer su postali glupi ko hrvati pa nista ne mogu da skapiraju (ode mast u propast).
I opet skreces sa teme i samo govoris o bogatoj srpskoj istoriji, i stalno si ljubomoran na Srbe. Jebi ga niko ne bira koji ce biti narod kada se rodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Vidiš, interesantno kako nisi odgovorio na pitanja... možda je to malo previše za tvoj IQ?

I gdje sam ja to "pljuvao Srbe"? Samo sam naveo da je statistički nemoguće pobijedit u svakoj bitci, u svakom ratu... Osim toga je povijesno neutemeljeno - doduše, možda jest povijesno utemeljeno u tvojoj glavi, ali tko zna šta je još u tvojoj glavi utemeljeno, teško je to i pretpostavit, jer obzirom na bedastoće koje si napisao, strah me i pomislit šta se sve tu krije...

Nema smisla raspravljat s tobom o povijesnim zbivanjima, kad ti ionako sve znaš, sve kužiš i u sve se razumiješ. Znaš kako je završila kosovska bitka, znaš tko je braniio Europu od Turaka, znaš koliko bitaka su Hrvati izgubili, znaš dokle se proteže Srbija... bogato je i neiscrpno tvoje znanje.

Ali postoji samo jedan problem - što ćeš kad se probudiš?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znači povijest borbe protiv turaka ide ovako:
bila jednom kosovska bitka u kojoj su srbi pobijedili ali je srbija pala
onda ti srbi koji su pobijedili brane u sklopu austrougarske hrvatsku od turaka jer to sami hrvati nemogu a hrvati su zapravo pokatoličeni srbi koji su odjednom poglupljeli i postali kukavice i postali ljubomorni na srbe koji su pobijedili ali su pali.

i tako povijest ide dalje, srbi pobijeđuju ali padaju a narodi koji su nekad bili srbi prelaze na druge vjeroispovijesti i poglupljuju pa tako su kinezi pokonfucionizirani srbi, indijanci pomanituizirani srbi,itd.itd.
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Muka mi je od ove teme. Ljudi dokle mislite ovako  Smile
@moderatori: LOCK, please! Please, please, please with cherry on the top!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
čuj njega lock???
pa nemoj čitati, preskoči
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ubuduće ću i preskakati. U startu je tema bila zanimljiva, da li Srbi slave oluju i da li treba da je slave. Dok je rasprava išla u tom toku pratio sam je i komentarisao. Pogledaj na šta sad tema liči. Besmisleno i beskrajno prepucavanje, bez ikakve veze sa temom osim što se u svakom postu pominju Srbi i Hrvati. Ne vidim čak (ni sa jedne strane) ni želju da se sagovornik ubedi u suprotno od onoga što je do tada mislio, nego želju da se podjebava druga strana. Čini mi se da čitava ta priča više uopšte nema smisla, ali ako vi uživate u tome, slobodno nastavite. Trudiću se da ne smetam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zapravo i ja se slažem s tobom, tema je otišla u k....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:09:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.